WordPress megoldások online közösségek számára

Bérelj fel WordPress-szakértőt személyre szabott közösségi megoldásokhoz

Megbízható, professzionális, szakértői segítséget kaphatsz WordPress-alapú tagsági, közösségi, eLearning- és Marketplace-üzleti tevékenységhez. WordPress-témákat és beépülő modulokat kínálunk, amelyekkel közösségi weblapokat hozhatsz létre a márkád körül. Ezen kívül  fejlesztési és testreszabási szolgáltatást nyújtok WordPress alapú közösségi hálózatokhoz, LMS-hez és Multi-Vendor megoldásokhoz.

A legjobb összetevőket kínálom, amelyekkel közösséget hozhatsz létre márkád körül

Az ügyfélszerzés továbbra is az egyik legfontosabb szempont minden weboldal növekedésében. Professzionális témáinkkal és kiegészítőinkkel mostantól bevonhatod a márkádat körülvevő közösséget. Témáink támogatják a közösségi tanulást, a közösségi piacteret és a közösségi tagsági megoldásokat.

1 BuddyX téma
2 KnowX téma
3 Reign téma
4 BuddyBoss téma
BuddyX téma

BuddyX téma

Rendkívül reszponzív és rugalmas téma mindenféle közösségi funkcióval rendelkező webhely létrehozásához. Például a közösségi piacteret és a WooCommerce bbPress, WC Vendors, LearnDash, BuddyPress stb. támogatásával tanuló webhelyeket

Megnézem a részleteket
BuddyX  téma
KnowX téma

KnowX téma

A KnowX téma segít bármilyen online tudásbázis-webhely felépítésében. Egy kattintással bemutató importálás a kész webhely elkészítéséhez perceken belül. WordPress wiki téma, tudásbázis vagy GYIK webhely létrehozásához

Megnézem a részleteket
KnowX téma
Reign téma

Reign téma

A Reign egy közösségközpontú téma. Különféle beépített opciókkal rendelkezik a közösségi webhely megjelenésének szabályozására. Könnyedén módosíthatja ezeket a lehetőségeket közösségi webhelye márkanévvé tételéhez. Ezenkívül minden eszközön egységes kialakítást kínál.

Megnézem a részleteket
Reign téma
BuddyBoss téma

BuddyBoss téma

A BuddyBoss egy közösségközpontú téma. Különféle beépített opciókkal rendelkezik a közösségi webhely megjelenésének szabályozására. Könnyedén módosíthatja ezeket a lehetőségeket közösségi webhelye márkanévvé tételéhez. Ezenkívül minden eszközön egységes kialakítást kínál.

Megnézem a részleteket
BuddyBoss téma

WordPress fejlesztési és támogatási megoldások

Szakértelemmel rendelkezek olyan innovatív WordPress-megoldásokban, amelyek teljesítik üzleti céljaid, erősítik értékeid és biztosítják a jövődet.

WordPress beépülő modul fejlesztés

Bővítse WordPress-webhelye funkcionalitását hihetetlenül testreszabott, könnyen használható bővítményekkel. Több mint 100 bővítményt fejlesztettünk ki.

WordPress téma fejlesztés

Javítsa közösségi webhelyének felhasználói felületét/UX-jét a WordPress BuddyPress fejlesztőitől származó professzionális témákkal. Az 5 csillagos Buddyx téma élőben a wp.org oldalon

WordPress testreszabás

Fejlesztői szakértőkből álló csapat a WordPress témák és bővítmények testreszabásában. E-kereskedelmi piaci közösségi tanulási megoldások.

BuddyPress testreszabása

Intranet Facebook-szerű közösségi közösség létrehozása BuddyPress témákkal. Legjobbra értékelt BuddyPress fejlesztők vagyunk.

BuddyBoss platform testreszabása

A BuddyPress finomított verziója olyan közösségi megoldást kínál, amely tartalmazza a bbPress-t, a médiát és a dokumentum-összetevőket. Testreszabási és konfigurációs szolgáltatásokat kínálunk.

WooCommerce testreszabása

Csapatunk segítségével alakítsa át üzletét modern e-kereskedelmi egyszállítós üzletté, többszállítós üzletté vagy közösségi piactérré. Egyedi megoldást kínálunk a WooCommerce, a Dokan, a WC-szállítók és a WCFM számára.

LMS E-learning fejlesztés

Használatra kész megoldásokat kínálunk oktató- vagy oktatówebhelyek létrehozásához, valamint egyedi összeépítési megoldásokat kínálunk a Learndash, a LifterLMS, a TutorLMS és bármely WordPress-t használó LMS-bővítmény használatával.

Piactér fejlesztés

Csapatunk WordPress Multivendor Marketplace-témákat tervezett a WC-szállítóknak és a Dokan beépülő moduloknak.

A legjobb 24 órás WordPress gondozási tervek

WordPress gondozási terveink kiterjednek a webhely teljes biztonsági mentésére, a biztonságra, a téma- és bővítményfrissítésekre, a SEO kulcsszófigyelésre és még sok másra.

200

Sikeres WordPressProject

200

1500+ értékelés

98%-os boldogságpont

Ügyfeleink 50%-ának több mint 2500 értékelése alapján

Bérelj szakértő fejlesztőt

Szakértelemmel rendelkezek olyan innovatív WordPress-megoldásokban, amelyek teljesítik üzleti céljaid, erősítik értékeid és biztosítják a jövődet.

BuddyPress közösségi csomagunk

Növelje BuddyPress vagy BuddyBoss platform alapú közösségi oldalát népszerű funkcióbővítményekkel. Ezek a BuddyPress kiegészítők professzionálisabb, biztonságosabb és vonzóbb közösségi élmények létrehozásához.

Adatvédelem és trágárság
Szerezzen be adatvédelmi szabályozást a tagok profiljaihoz, és egyszerűen cenzúrázzon minden nem kívánt szót.
Közösségi moderálás
Lehetővé teszi a közösség tagjai számára a moderálás lehetőségét az egész webhelyen azáltal, hogy zászlókat csatol a különböző összetevőkben létrehozott tartalomhoz
Növelje az elköteleződést
Adjon hozzá számos tevékenységi funkciót, például hashtageket, szavazást, idézetet, ragadós bejegyzéseket, Giphy-t, Check-ins Pro-t és még sok mást

A Reign Theme segítségével kínált megoldások

A végső Reign témánk mostantól támogatja a népszerű közösségi hálózati bővítményeket és az e-kereskedelmi bővítményeket. Kiválaszthatja a Reign kiegészítőt a beépülő modulja alapján, amelyet integrálni szeretne a közösségi funkcióval.

LearnMate
Hozzon létre egy online tanfolyamot, főiskolai vagy egyetemi webhelyet a LifterLMS & LearnDash, Tutor LMS beépülő modulok segítségével
StoreMate
Hozzon létre egy több szállítós e-kereskedelmi üzletet a Dokan, a WC Vendors vagy a WCFM piactér beépülő moduljaival
Állástárs
Hozzon létre online állástáblázatot vagy álláshirdetési webhelyet a WP Job Manager beépülő modul segítségével
GeoDirectory
Hozzon létre egy világszínvonalú cégjegyzék-katalógust a GeoDirectory Plugin segítségével.

Hogyan szeretnéd a piacod szolgálni?

Webáruházzal

Válaszd ezt, ha fizikai termékeket szeretnél értékesíteni. A választástól függetlenül minden anyaghoz hozzá fogsz férni.

Tanácsadó weboldallal

Add el a tudásodat, hogy segíts (pl.: személyes, online tanácsadás, online oktatás, videózás, konzultáció).

Szolgáltató weboldallal

A tudásoddal segíts másoknak. Ez a szolgáltató weboldal (pl.: weboldal készítés, marketing kivitelezés, rendszerépítés).

Beszéljünk az álomprojektedről?

Foglaljon időpontot egy ingyenes projekttanácsadásra egyik megoldástervezőnkkel még ma!