Kezdjük a weboldalad megtervezését

Tervezés barkácskészlet

(ÉRTÉKE: 4.900 FT)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy te már kizárólag a legjobbakat tudd

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mit tartalmaz a Weboldal tervező kurzusunk?

A célom, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el, a lehető leggyorsabban. Ezt figyelembe véve raktunk össze egy kb. 1 óra hosszúságú tréninget. Rengeteg koncepció, eszköz, trükk, tudás és egy fantasztikus munkfüzet segít majd neked weboldal készítővé válni.

1. Kezd itt

A kalandos utazásunk elején megbeszéljük, hogy mire számíthatsz, miről is szól a tanfolyam és hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet.

Egy rövid kis bevezetés lesz az egész.

2. Dizájn

A dizájn meghatározó eleme a weboldalaknak, hiszen a látogatód először ezzel találkozik a weboldaladra lépve, ez alapján alakul ki benne az első benyomás.

Éppen ezért a dizájn alapot jelentő összetevők; a betűtípusok, színek és képek kiválasztásához adok rengeteg hasznos tippet, amikkel dizájner ismeretek nélkül is össze tudod rakni egy ízléses weboldal megjelenésének alapjait.

3. Weboldal összeállítása

Miután átvettük a design elemeket, rátérünk a tervezés legfontosabb részére, a visszamodellezésre. Konkrét példákon keresztül mutatom meg, hogyan kutasd és modellezd le, szedd darabjaira a legjobb weboldalak felépítését.

Végezetül a tréning lényege, ami később több tucat órát spórol meg neked: megtervezzük a weboldalad alapjait.

3 tipp a weboldalad megtervezéséhez

Beszéljünk az álomprojektedről?

Foglalj időpontot egy ingyenes projekt tanácsadásra a megoldástervezővel még ma!