Sikeresen kérted az ajándék Minikurzust, de van itt még valami ami tetszeni fog…

FIGYELJ CSAK, VAN ITT NEKED MÉG VALAMI!

Ha szeretnél boldogabb lenni a párkapcsolatodban és sikeresebb lenni az életedben, akkor a Boldogság Ébresztő Tábor ebben segítségedre lesz.
Egy évben csak néhányszor nyitjuk meg a Tábor új tagok számára. Így érdemes megfontolni a következő lehetőséget a csatlakozásra.

Mi vár Rád ha csatlakozol a Boldogság Ébresztő Táborhoz?

Napindító motivációs üzenetek

A segítségükkel garantáltan minden napod jól fog indulni!

Bestseller önfejlesztő könyvösszefoglalók

15 perces összefoglalókba sűrítve a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tanácsai!

Workshopok és képzések

Minden hónapban új workshopok és képzések, amik segítenek egyről a kettőre lépni a terveid megvalósításában!

Interjúk a világ legismertebb önfejlesztő szakembereivel

Tanulj és fejlődj szórakozással! A Netflix és az HBO mellett néha szükséged van a mentális feltöltődésre is!

Zárt Facebook csoport tagoknak és klubtalálkozók

Egy aktív és támogató közösség vár Rád! Valódi kapcsolatokat építünk igazi emberekkel! Légy a részese ennek a fantasztikus és segítőkész közösségnek!

tanitasok-mobil
online-konferencia

12 workshop

A Boldogság Ébresztő tábor zárt felületén összesen 12 teljesértékű online workshop érhető el jelenleg. Ezek a workshopok egytől egyik támogatnak és segítenek az önfejlesztés útján!

online-kurzusok

200 videó

A 12 workshop összesen 200 db videófelvételt tartalmaz. Neked nincs más dolgod, mint megnézni őket, figyelni és elvégezni a feladatokat. Ez az önfejelsztés jövője, légy Te is a részese!

elofizeteses-rendszer

200+ feladat

A 12 workshopban több mint 200 feladat vár Rád! Önmagukban a feladatok megérnék, hogy regisztrálj a tudástárba, annyira hasznosak. A feladatok fognak valódi változáshoz segíteni!

Neked való a Boldogság Ébresztő Tábor, ha…

Ha motivációra van szükséged a hétköznapokban

Ha úgy érzed, hogy nincs meg a kellő motivációd vagy bátorságod ahhoz, hogy belevágj Számodra még ismeretlen dolgokba, akkor a tudástár egy igazi motivációs bomba lesz, amit bármikor segítségül tudsz hívni!

Ha végre tényleg valóra akarod váltani az álmaid

A régi álmaid és céljaid a feledés homályába merültek? Akkor épp itt az ideje a megvalósítás útjára lépni! A tudástárban egy komplett mesterkurzust készítettünk Neked a céljaidhoz vezető út nehézségeinek a legyőzéséről.

Ha problémáid vannak az önbizalmaddal

Ha Te is önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor a tudástárban lévő Önbizalombomba mesterkurzusra van szükséged! Az önbizalom belső, önismereti játék. A Boldogság Ébresztő Tábor tudástára pedig megtanít Téged is jól játszani.

Ha valódi sikerszokásokat akarsz elsajátítani

Azok a szokások, amik elhoztak idáig, nem biztos hogy elvisznek oda is, ahová menni akarsz! A tudástár sikerszokások mesterkurzusával viszont Te is elsajátíthatod az új szokások hatékony kialakításának tudományát.

Ha le akarod rakni végre a múlt terheit

Te is cipeled még magaddal a múlt súlyos terheit? Úgy érzed fogva tartanak azok a dolgok, amik Veled történtek régen? Ha igen, akkor a tudástárban lévő önismereti mesterkurzus mindenképpen a segítségedre lesz!

Ha éppen útkeresésben vagy és jó döntéseket akarsz hozni

Az életednek annak a szakaszában vagy, amikor keresed a lehetőségeket? Nem tudod még, hogy mi tenne boldoggá, hogy miben tudnál kiteljesedni? Akkor nézz be a tudástárba, mert egy rakás döntést segítő módszerhez juthatsz hozzá.

Ha úgy érzed senki nem ért meg a környezetedben

Senki nem érti meg a terveid, a céljaid és az álmaid? Úgy érzed, hogy a környezeted visszahúz Téged? Akkor épp itt az ideje kitörni ebből a negatív spirálból! A tudástárban lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod megcsinálni!

Ha évek óta ugyanazok a félelmek tartanak fogva

A félelem nem múlik el soha, maximum csak átalakul. Nem az a baj ha félsz, hanem az, ha nem vagy képes túllépni az életedben régóta jelen lévő félelmeiden. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ne habozz egy percig sem a regisztrációval!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég kitartó

Sokszor túl korán abbahagyod amibe belekezdtél? Nem csinálod végig amiket elterveztél? Úgy érzed, hogy a kitartásodon lenne még mit csiszolni? Akkor a Boldogság Ébresztő Tábor kitartásról szóló mesterkurzusát Rád szabták!

Ha úgy érzed, hogy a fontos dolgokra soha nem jut időd

Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben? Semmi probléma! Az időmenedzsment tanulható dolog és a tudástárból el is sajátíthatod!

Ha nehezen állsz fel, amikor valamilyen kudarc ér

Gyakran érzed úgy, hogy a körülmények áldozata vagy? Félsz belevágni valami újba, csak mert korábban kudarc ért? Semmi gond! A tudástárban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Ha javítani szeretnél az anyagi helyzeteden

Te sem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel? Úgy érzed többet érdemelnél? Több járna Neked? A tudástárban segítünk, hogy megértsd a pénzhez való jelenlegi viszonyod és mutatunk néhány stratégiát is, amivel több pénzt csinálhatsz.

Ha a fenti problémák gyötörnek már egy ideje, akkor regisztrálj a TUDÁSTÁRBA

A legtöbb „soft, azaz könnyű, kedves és lágyan simogató” önfejlesztő és önismereti könyv és előadás helyett ideje a jelen tényeiből és a jelenlegi szokásokból kiindulni. Másképpen nem fog sikerülni… mindezt pedig úgy állítom, hogy sok száz könyv van már a hátam mögött. Persze nem azt mondom, hogy a legtöbb önsegítő könyv rossz, hanem azt, ha a hétköznapi motivációddal van bajod, akkor a problémáid gyökere mélyebben van, ami csak az elméd újraindításával oldható meg.

A Boldogság Ébresztő Tábor pedig ebben az elme újraindításban segít Neked! Felforgatja az egész hozzáállásod és új irányba állítja az életed!

Mit mondanak akiknek már segítettem?

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Nagy Enikő

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Imre

“Szerintem így jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Papp Tamás

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.”

Kiss Ágnes

Hogy néz ki a gyakorlatban a tudástár?

A tudástár használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden workshopot, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

A jobb oldalon láthatsz egy fotót: így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen összesen 12 workshopot, 200 könyvet és további útmutatókat érhetsz el.

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.08.31. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

nethodito-ws-tablet