Építs közösséget! Adj el termékeket, szolgáltatásokat, tanfolyamokat és emeld a weboldalad a következő színtre

Megtanítjuk a WordPress-re , a világ első számú nyílt forráskódú platformjára való  közösség építést , amely biztosítja számodra a szükséges rugalmasságot, irányítást és szabadságot egy sikeres online platform létrehozásához.

Közösség az egyetlen megoldás az összes online üzleti probblémádra

A végső megoldás a közösség, állásportál, e-learning és e-kereskedelem számára.
Készítsd el saját közösségi webhelyed

Hozzd létre saját közösséged, vonzzd be érdeklődőid webhelyedre.

Szerezz több leadet és konverziót

Hozzd létre és tartsd karban online boltod néhány kattintással.

Indítsd el e-Learning webhelyed

A Buddybboss kompatibilis a népszerű LearnDash  e-learning bővítménnyel.

Emeld webhelyed a következő szintre

A Buddyboss nagymértékben emeli tanulási platformod a következő szintre.

TÉRKÉP A KÖZÖSSÉG TOBORZÓ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSÉHEZ

A Közösség Toborző Rendszer tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz.
Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni egy közösség toborzó weboldalt.

Érdekelnek a részletek? Kezdd el ingyenesen!

A TANFOLYAMOK TARTALMA

Miben segít neked a Nethódító Klub?

laptop-fiu
A saját lábadra állítunk

A mai felgyorsult világban nincs idő arra, hogy a programozóra várj. Vedd a kezedbe az irányítást most! Tanulj, építkezz lépésről lépésre, és juss el önerőből a kitűzött céljaidhoz!

ferfi-laptoppal-animacio
Nem kell kódokhoz nyúlnod

A WordPress segítségével kódolás nélkül is csodákra vagy képes. A felhasználóbarát sablonoknak és bővítményeknek köszönhetően neked már egyáltalán nem kell a programozáshoz értened.

img3
Szakszerűen, de érthetően

Hozzád hasonlóan én sem vagyok hivatásos programozó. Tudom, min mész keresztül, mert korábban én is átéltem ezt. Nem kell félned a bonyolult kifejezésektől. Az “informatikusról magyarra” fordítás a szuperképességem.

Gyönyörű dizájn, amivel nem kell szenvedned

A honlapod külalakja igenis fontos lesz, viszont ma már nem kell dizájnernek lenned az esztétikus megjelenés létrehozásához! Nemcsak a megfelelő dizájnszemléletet adom át neked, hanem konkrét kinézeteket is, amikkel gyerekjáték lesz gyönyörű weboldalt készítened.

Online marketing fókusz a tuti sikerhez

Egy honlap mit sem ér, ha nincs mögötte elgondolás, koncepció. Online marketing kockaként számtalan tippel és trükkel segítelek, hogy ne csak szimpla oldalakat készíts, hanem egy igazán jól konvertáló marketinggépezeteket.

Folyamatos fejlődés, örökös tagság

A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan frissülnek, tovább fejlődnek. Ezeket a változásokat nekünk is követnünk kell, hogy mindig a legfrissebb információkat tudjuk átadni tanulóinknak. A frissítés nagy munka, mégis plusz díjak nélkül, örökös tagsággal juthatsz hozzá az összes új tananyagunkhoz is.

A legátfogóbb ingyenes kurzus, aminek a segítségével azonnal elkezdheted építeni a saját közösségi honlapodat.
A SZENVEDÉLYTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Kik vagyunk mi?

Szalánczi Zsolt vagyok, az én fejemből pattant ki a Nethódító Klub gondolata.

Én is a nulláról kezdtem, és – főleg WordPress és online marketing témában – rengeteg mindent önállóan tanultam meg. Amikor már az ismerőseimnek próbáltam átadni a tudásomat, rátaláltam az igazi célomra:

Elhatároztam, hogy létrehozok egy weboldalt, ahol a hozzám hasonló átlagos felhasználók minden fontos infót elérhetnek ahhoz, hogy a létező legegyszerűbb módon a lehető legtöbbet hozhassák ki saját honlapjukból.

Webfejlesztőként és designerként szuper honlapokat készítettem.  Ez a titka annak, hogy miként tudtam létrehozni olyan magas szintű tananyagokat, mint amiket a Nethódító Klub tanfolyamaiban találsz.

Csatlakozz azokhoz, akik a Nathódító segítségével készítették el közösségi piacterüket!

NETHÓDÍTÓ BLOG

Legutóbbi bejegyzések

Online marketing
ZsÉ

A 28 legjobb eszköz szabadúszóknak (2021)

Ebben a bejegyzésben szeretnénk áttekinteni a szabadúszók számára készült legjobb eszközöket, amelyek segítségével időt és energiát takaríthat meg. Ne feledje: ez valójában az üzleti élet minden

Tartalom marketing
ZsÉ

A hatékony online marketing 7 legfőbb alapelve

Minőségi tartalmat kell készítened a célközönségednek – nincs olyan marketinges rendezvény vagy előadás, ahol ne hangozna el ez a kijelentés. Bármikor szóba kerül a tartalommarketing,

KÜLDETÉSÜNK

Miben fogja megújítani eddigi weboldalad?

Visszatérő látogatók, akik folyamatosan posztolnak

Értékes tartalmakat hozhatsz létre nem csak saját magad, hanem a közösséged által is. A közösség folyamatosan építi a weboldalad márkáját és népszerüsíti annak minden tartalmát megosztva a médiában.

Rendszeresen értékesíti a boltod termékeit

Nem kell folyamatosan a vásárlók után kutatnod, mert a visszatérő látogatók az értékes tartalmadat és boltod termékeit folyamatosan megvásárolják és segítenek az eladásaid növekedésében.

Folyamatos fejlődés, örökös tanulás

A közösség tagjai folyamatosan képezhetik magukat, kurzusokon vehetnek részt. Ahol elsajátíthatják a legmodernebb szakmai ismereteket és megoszthatják értékes tudásukat más klubtagokkal.

Készítsd el a saját Közösség Toborzó Rendszered!