Tanulj és fejlődj

Tanulj online a Tudás Megosztó Közösség inspiráló oktatóitól, és emeld a gyakorlatod a következő szintre
Ingyenes hozzáférés exkluzív órákhoz
Zsolt

Weboldal tervezés

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat. Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Tovább olvasom »
Zsolt

Arculattervezés

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

Tovább olvasom »
Zsolt

Online Kurzus Építés

Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást? Elég átadni egy letölthető ZIP-ben a terméket vagy csak online legyen elérhető?

Válaszok a tananyagban:

Tovább olvasom »
Zsolt

WordPress Guru

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül. A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered

Tovább olvasom »
Zsolt

WooCommerce Guru

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal. A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Tovább olvasom »
Zsolt

Video Guru

Egy képernyővideó azt tudja, hogy felveszi azt, amit te a monitorodon csinálsz, és felveszi a hangodat, miközben magyarázod, hogy mit csinálsz. Egyszerű, mégis piszok hasznos eszköz ez az online ékesítésben.  Sok mindenre használhatod: eladhatod oktatóanyagként, válaszolhatsz benne gyakori kérdésekre etc. Elvileg egyszerű megcsinálni a Camtasia nevű szoftverrel, mégis száz buktatója van. Ebben a kurzusban azt mutatom meg, hogyan kell jól csinálni: kevés mega, full HD, meggyőző szöveg

Tovább olvasom »

Tanfolyamok