Máris beléphetsz az Önképző Klubba: szívd magadba a legnagyobb elmék tudását!

Töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez, és máris hozzáférsz az eddigi anyagokhoz, és havonta legalább 3 új anyagot is kapsz.

 

Számlázási adatok

További információk

Megrendelésed

Termék Összesen
×
Önképző Könyvtár örökös tagság 
Mennyiség: 1
3 990 Ft
Részösszeg 3 990 Ft
Összesen 3 990 Ft
 • Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a BARION által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (tudastarklub.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Barion) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.
  Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.
  A vásárlással elismered, hogy megértetted és elfogadod a vásárlási feltételeket, és az adatvédelmi szabályzatot.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Mi vár a klubban?

 • Hozzáférés az eddigi anyagokhoz
 • Havonta 3 új könyv tudása
 • Hanganyag minden tananyaghoz
 • Folyamatosan bővülő tréning tár
 • Szakmai mesterkurzusok
 • Klubtalálkozó jogosultság (ingyen)
 • Önfejlesztő Workshopok részvétel

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Barion által biztosított

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül történik. A nethodito.hu weboldal üzemeltetője nem tárolhatja, és nem is láthatja a bankkártya adataidat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért terhelhetjük a kártyádat.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Kérdésed van?

Írj nekünk az hello@nethodito.hu címen és szívesen segítünk 🙂

“Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez ZsÉ kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul.”

Nagy Enikő

A nethodito.hu anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni. Egyszerűen imádom a képernyő videóit. Lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos oldalt készíteni.

Papp Tamás

Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni. Hálás köszönet érte!

Juhász Imre

granacia-penzvisszafizetesi-365-nap

Tudom jól, hogy ez a tananyag működik, mert évek tapasztalatát gyűjtöttük össze benne.

Azt is tudom, hogy szívemet-lelkemet beleraktam a tananyag megvalósításába, így gyakorlatilag kizárt az elégedetlenséged.

Épp ezért könnyedén vállalom a felelősséget: a vásárlástól számított 365 napon belül bármikor elállhatsz a vásárlástól és a teljes összeget visszakapod.

Vedd meg a kurzust, valósítsd meg a benne leírtakat, és ha a vásárlástól számított 365 napon belül nem értél el eredményeket, akkor kérdés nélkül visszaadom a tananyag árát.

Mit szólsz? Megegyeztünk?