Önképző Klub Élj Szabadon Korlátok Nélkül.

Tedd magadévá a világ legkiválóbb elméinek tudását. Legyél sikeresebb és boldogabb, mint valaha.

CSATLAKOZZ 2021.04.19. éjfélig az Önképző Klubhoz, és tarts velünk a Boldog Én Programon! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/04/19 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#00aa5b” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

A TANULÁS A LEGJOBB BEFEKTETÉS: A TUDÁS ÖRÖKRE A TIÉD MARAD, ÉS SEGÍT ELÉRNI A CÉLJAIDAT

Mi az Önképző Klub?

Az Önképző Klub az önfejlesztés következő generációja: online tananyagok és személyes találkozók, melyek megreformálják a hagyományos tanulási módszereket. Az Önképző Klub egy folyamatosan bővülő, önfejlesztő tudásbázis, amely támogatja az élethosszig tartó tanulásodat, a karrieredben való előrelépésedet, vagy a vállalkozásod sikerét.

Az Önképző Klub elhozza a legjobb hazai mentorok, kutatók, és tanácsadók tudását, érthetően, sallang mentesen adja azt át. Ez az új megközelítés új értelmet ad az önfejlesztésnek, mert hatékonyabban, könnyebben, gyorsabban szerezheted meg az élethez valóban szükséges tudást.

Együtt egy olyan közösséget hozunk létre, mely a szellemi fejlődésén keresztül az egész országra hatással van, és példát mutatunk, miként lehet sikereket elérni az élet minden területén

otletember

Miként segít előrelépni az életben az Önképző Klub?

Fedezz fel új ötleteket

Tanulj a világ legbölcsebb tanáraitól, a világ legkeresettebb szakembereitől. Tudd meg, mik a legújabb, leghatékonyabb módszerek, amikkel javíthatsz az életed egyes területein.

Fejleszd magad hétről hétre

A világ legsikeresebb vezetői heti egy könyvet elolvasnak átlagosan. A példájukat követve drámai változást érhetsz el. Minden egyes könyvvel egy újabb szakértő élettapasztalatát teheted magadévá.

Válj azzá, aki lenni akarsz

Az elért eredményeid 80%-ban a gondolkodásodon, és a szokásaidon múlnak. Ha fejleszted a magad, az magával hozza a magasabb teljesítményt, és a jobb eredményeket az élet minden területén.

Mitől ennyire hatékony az Önképző Klub?

1) Hazai mentorok legértékesebb tudása, hanganyagként is

Minden hónapban feldolgozzuk 1 hazai oktató, tréner, vagy kutató legjobb előadását, valamint azonnal eléred az összes eddigi (30+) tananyagot is.

Az előadások tudásának legjavát egy tananyaggá alakítjuk, és 30-40 perc alatt fogyasztható formában adjuk oda a Klubtagoknak. Ezek a tananyagok olyanok, mint az előadások szteroidokon:

Gyorsabb és hatékonyabb tanulást tesznek lehetővé, és heti 1 órában képes leszel egy előadás legjobb gondolatait a magadévá tenni. Ráadásul a hanganyagoknak köszönhetően vezetés, vagy monoton munkavégzés közben is kihasználhatod az időt az önfejlesztésre!

hangoskonyv
worksopok

2) Hazai mentorok élő és videós oktatása

Folyamatosan keressük a legjobb hazai trénereket és előadókat, akik világszínvonalú tudást adnak át a Klublakóknak.

Havonta egy hazai tréner 60-90 perces oktatóanyaga kerül fel az Önképző Klub anyagai közé videós formában.

Minden korábbi tréninghez azonnali hozzáférést kapsz, ha csatlakozol a Klubhoz!

3) Szakmai tudást nyújtó Mesterkurzusok

Vállalkozást indítanál vagy szeretnél egy jól fizető állást?

A Mesterkurzusok célja, hogy komplett megértést adjanak egy-egy témában, ezért terjedelmükben is meghaladják a tréningeket. Jellemzően 5-6 órás tananyagok formájában felkészülhetsz egy karrierváltásra, vagy egy új vállalkozás indítására online.

Csak ezen tananyagok értéke meghaladja 10 évnyi Klub előfizetésed díját! És igen, a belépést követően azonnal hozzáférsz mindhez!

netcel-fiu-mobil
nemvagyokmarketingges

4.) Saját tanterv és ingyenes workshopok

Az Önképző Klubtagok saját önfejlesztési tantervet is kapnak, melyek három hónapos programokat követnek. 

Minden hónapnak van egy témája, és három havonta egy új program kezdődik. A programok során lehetőséged van fejleszteni a gondolkodásmódod, az érzelmi intelligenciád, a teljesítőképességed, és a vállalkozói- vagy vezetői készségeidet is.

A tanterv részeként kihívásokat, küldetéseket oldhatsz meg, valamint ingyenesen részt vehetsz a kéthetente megrendezésre kerülő workshopokon. Így nem csak elméleti információt kapsz, de a hallottakat azonnal be is tudod építeni a mindennapjaidba.

Milyen tudásanyagok érhetőek el már most az Önképző Klubban?

A legjobb önfejlesztő könyvek tudása: siker, boldogság, pénz, érzelmi intelligencia, stb. témákban…

Korlátlan hozzáférés 200 Boldogság fejlesztő könyv 200 leckéjéhez 14 kategóriában

Korlátlan hozzáférés a világ top  boldogság fejlesztő szakértőinek a tudásához Ezt adja Neked a Boldogság Könyv tagság!

Hozzáférést kapsz a világ legjobb szakembereinek tudásához! Ismerd meg a világ legjobb szakértőinek a legfontosabb tanácsait és ötleteit 15 perces összefoglalókba sűrítve. Azonnal alkalmazható vállalkozásfejlesztési ötleteket és megvalósítási terveket kapsz kézhez. Összesen több, mint 1.800+ oldalnyi tudásanyaghoz kapsz korlátlan hozzáférést.

banner-img3
akiveteleselmekodja-cover-480

Mindfulness és boldogság

Meditáció, mindfulness és boldogság témakörökben tanulhatsz meg többet ezekből a könyvekből.

digitaliskorszulottei-cover-480

Nevelés

Van gyereked, vagy tervezel? Akkor semmiképp se hagyd ki az itt található könyveket.

alelekhelye-cover-480

Spiritualitás

A spirituális fejlődés az önismeret haladó szintje. Fedezd fel a lelked rejtett zugait ezekben a könyvekben!

koncentralj-cover-480

Hatékonyság és produktivitás

Ha számodra is fontos, hogy jól oszd be az időd és produktív legyél, akkor itt a helyed!

nekerjbocsanatot-cover-480

Karrier és siker

A karriereden szeretnél változtatni és sikeresebb lenni? Akkor válogass ezekből a könyvekből.

amilliomoselmetitkai-cover-480

Vállalkozás

Vállalkozás indításon töröd a fejed vagy netán már bele is vágtál? Biztosan hasznodra lesznek ezek a könyvek!

anovekedestitka-cover-480

Marketing

Ha a marketing jelen van a munkádban, akkor ne hagyd ki ezeket a könyveket!

fejezdbearobotolast-cover-480

Pénz és befektetés

Hasznos pénzügyi tanács mindannyiunkra ránk fér, és itt a legjobbaktól tanulhatsz!

amiveleljutottal-cover-480

Menedzsment és vezetés

Ezek a könyvek neked valók, ha vezető vagy menedzser vagy!

hogyanteljesitsjol-cover-480

Kreativitás

Kreatív embernek tartod magad? Akkor ezek a könyvek segíteni fognak kihozni magadból a maximumot!

idou-2j-1

+ 10 új könyvnek az összefoglalója kerül fel minden hónapban

A Boldogság Ébresztő Táborban jelenleg elérhető könyv összefoglalók (200 db) értéke összesen 798.000 Ft

Most jön még csak a java:

Önképző Klub MESTERKURZUSOK

Duplázd meg a jelenlegi bevételed: legyél sikeres vállalkozó, építs karriert, és érd el a legmerészebb céljaidat is…

Ami a szükséges tudást illeti: a MESTERKURZUSOK biztosítják neked!

12 online workshop (kb. 40 óra videófelvétel)

A 12 online elérhető workshop lépésről-lépésre fogja a kezed és segít, hogy végre látható eredmények érj el a lehető legrövidebb időn belül az életedben.

nethodito-ws-tablet

Találd meg a belső motivációd

Amennyire közhelyes szóvá vált a motiváció, annál fontosabb a tartalom, ami mögötte van. Ha hiányzik belőled az a belső motiváló erő, ami túllendít a nehezebb időszakokon, akkor fel fogod adni és nem éred el a célod. Ez a mi életünkben is előfordult már sokszor. Mivel nem volt meg az igazi belső motiváció, a szenvedély, ezért az első adandó alkalommal feladtuk. Ezután fogalmazódott meg bennünk ennek a workshopnak a gondolata. Ez a workshop nem a felszínes “meg tudod csinálni” motivációról szól. Persze annak is lehet helye, de itt most sokkal mélyebbre ásunk és megfejtjük azokat a belső motiváló tényezőket, melyek által képesek vagyunk felállni és továbbmenni a célunk felé.

Működő célmegvalósító stratégiák

Célok nélkül semmi értelme nem lenne az életünknek. A cél az, ami miatt felkelsz reggel és energiát ad, hogy mindent beleadj a napba. Sok éve már minden év elején (de az utóbbi időben már negyedévente) tartunk céltervező napokat. Amikor csak leülünk és átbeszéljük, leírjuk és megtervezzük, hogy miket akarunk elérni a következő időszakban. Nagyon fontos azt is meghatározni, hogy mennyi időt adsz egy célra magadnak, különben csak kósza álom marad. Mi még élénken emlékszünk rá, amikor évekkel ezelőtt csak egyik napról a másikra éltünk, mert nem volt előttünk semmi cél. Csak bejárni dolgozni, megkapni a fizetést és elkölteni. De az életünk azóta 180 fokos fordulatot vett, aminek köszönhetően sokkal teljesebben és értékesebben használjuk fel az időnket. Ezt a módszertant adjuk át neked ebben a workshopban.

Építsd fel a sziklaszilárd önbizalmad

Az önbizalom, az önértékelés egy kényes kérdés, főleg a nők körében. Sajnos annyian szenvednek önbizalomhiánytól, hogy már ez tűnik a természetesnek és fel sem merül, hogy lehetne bizony ezt másképp is. Pedig lehet! Lehetséges az, hogy magabiztos legyél. Hogy értékeld önmagad. Hogy tudd, mi jár Neked és mit is akarsz az életben. Hogy ne mások határozzanak meg, hanem Te saját magadat! Hogy kihúzod magad mindig és hiszel önmagadban! Hidd el pontosan tudjuk mit érzel, hiszen évekig tarotta vissza a mi életünket is az önbizalomhiány. Azt hittük, hogy teljesen oké, ha másokat helyezünk magunk elé. Folyamatosan kételkedtünk a képességeinkben, a tudásunkban és rendszeresen bíráltuk magunkat a külsőnk miatt. De megtanultuk, hogyan építsünk magunknak bombabiztos önbizalmat és önértékelést, és ezt megtanítjuk Neked is, ha nyitott vagy rá!

Cseréld le a régi káros szokásaid

Te is érezted már, hogy képtelen vagy tartós változást elérni? Belekezdesz valamibe, egy ideig csinálod is, de aztán elhal az egész és visszatérsz a régi, rossz szokásodba, amit meg akartál változtatni. Ne aggódj, nem vagy egyedül. Mi is így voltunk vele. A változtatás nehéz, mi azonban támogatunk Téged ebben! A szokások fontosak, hiszen minden nap megismétled őket, így ezek alkotják a valóságodat. A legtöbb ember az élete 90%-át rutinszerűen éli. Éppen ezért annyira fontos, hogy mik is ezek a rutinok, szokások! Nekünk például a reggeli rutinunk jelenti a napunk alapját, még akkor is így csináljuk a napjainkat, ha nyaralni megyünk. A pozitív és hasznos rutinok stabilitást és biztonságot adnak, segítenek az úton tartani és eredményeket elérni. Ne feledd, hogy életmódról beszélünk. Ha változást akarsz elérni, akkor az életmódodon kell változtatnod, ami pedig a szokásaidból épül fel. Ha összeadódnak, hosszú távon a kisebb változtatások is nagy eredményeket hozhatnak.

Az önismeret a személyes fejlődésed alapja

Mindketten emlékszünk még arra az időszakra, amikor elindultunk az önismereti rögös útján. Csodálatos, de egyben ijesztő dolog is, tele kérdésekkel és bizonytalansággal. Ilyenkor megkérdőjelezünk mindent, amit eddig tudtunk és belépünk az ismeretlenbe, ahol csak úgy szívjuk magunkba az újabbnál újabb érdekes gondolatokat. Folyamatosan új dolgokat ismerünk meg önmagunkkal kapcsolatban és napról-napra másként tekintünk a világra az új szemüvegünkön keresztül. Az önismeret útja nem könnyű, és nem is rövid. Egész életünkön át tart, ha egyszer rálépünk. Ezen az úton leszünk a segítségedre ezzel a workshoppal, hiszen tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy segítő kézre ilyenkor!

Találj rá arra az útra amire születtél

Úgy érzed, nem találod a helyed? Bármibe fogsz, mindent megunsz? Akkor még nem vagy a helyeden! Ebben a workshopban átadjuk Neked azt a tudást, amit Thaiföldön a buddhisták körében tanultunk meg az útkeresésről. Megspóroljuk Neked azt a több éves folyamatot, amibe mindenki belesik, mikor keresi a saját útját. Több füzetet írtunk tele Thaiföldön, amiket itt megosztunk Veled! Ha az életed útkereső szakaszában vagy éppen, akkor ez a workshop mindenképpen nagy segítség lesz a Számodra! Olyan feladatokat és módszereket ismerhetsz meg benne, amik megkönnyítik a döntési folyamatokat Benned, ezáltal közölebb visznek egy lépéssel a megoldás felé. Az útkeresés workshop segíteni fog abban is, hogy rátalálj életed hivatására, amit soha nem fogsz megunni!

Rakd ki az életedből a lehúzó embereket

A kapcsolatok témakör az egyik kedvencünk! Annyira hatnak ránk a körülöttünk lévő emberek és a környezetünk, hogy ezzel a témával mindenképpen foglalkoznunk kell, ha változtatni, fejlődni akarunk. 

Mindketten emlékszünk még, amikor nem a megfelelő emberek között töltöttük a napjainkat. Ezek az emberek folyton panaszkodtak, kritizáltak és imádtak szenvedni. Hogyan változtass Te is, ha olyan emberek vesznek körül,  akik mindig visszahúznak és nem támogatnak?  Ez a workshop segíteni fog neked, hogy helyretedd az életedben a kapcsolataidat és átértékeld őket. A Klub továbbá segít abban is, hogy hossszú távon új és értékes kapcsolatokat alakítsd ki, hiszen egy támogató közösséget építünk, aminek Te is a része vagy! Minket a közös érdeklődés és közös cél tart össze!

Győzd le az életedet hátráltató félelmeid

A félelem az egyik legnagyobb ellenségünk lehet egészen addig, amíg meg nem tanuljuk kezelni. Mind a ketten jól ismerjük a félelmet. Bár teljesen más dolgokat éltünk át fiatalon, a félelem mind a kettőnket elkísért. A félelem átszőheti minden gondolatodat és megakadályozhat abban, hogy cselekedni tudj. A negatív gondolatok szorongássá alakulnak, ami  hosszú távon egy ördögi kört eredményez, amiből nehéz kitörni. Ha Te is hajlamos vagy a szorongásra, a félelem-alapú gondolkodásra, akkor tudd, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. Mi is átéltük ezt, és éljük néha még mindig. Tudjuk milyen bekerülni a szorongó negatív gondolatok hálójába, túlgondolni mindent és félni olyan dolgoktól, amelyek nem reálisak. De van kiút belőle. Ebben segítünk Neked ebben a workshopban! Ráadásul erről a témáról sokat fogunk a következő hónapokban is beszélgetni, mert nekünk is szívügyünk!

Csináld végig amibe belekezdtél

Hidd el, hogy sokkal többre vagy képes, mint most gondolod! Sokkal több mindent bírsz el, mint sejtenéd! Ne félj, tedd magad próbára! Ha problémád van azzal, hogy bejefezd amit elkezdtél és kitarts, akkor ez a workshop jelenti a megoldást számodra. A kitartás tanulható, ezt tapasztalatból mondjuk! Mi sem voltunk mindig kitartóak, de az évek során úgy gondoljuk, hogy kitartóbbá váltunk, mint az emberek nagy része. Régebben például elhatároztuk, hogy rendszeresen eljárunk az edzőterembe, de pár hét után elhalt a dolog. Vagy kitűztük, hogy nem eszünk több feldolgozott ételt, de egy idő után sokkal könnyebb volt a gyorskaja, mint a főzés. De ez ma már nincs így! Amit kitűzünk magunk elé, azt végig is csináljuk, mert megtaláltuk azt a módszert, ami segít ebben. Ez a workshop segít Neked is abban, hogy túllépj az elméd alkotta korlátokon és kitartóbbá válj mint valaha.

Ne pazarold el a legfontosabb erőforrásod

Hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésedre álló időd az életben? Ez a workshop ebben fog a segítségedre lenni! Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben?  Soha semmit nem fejezel be időben? Mindig kicsúsznak a dolgok a kezedből? Mi is így éltünk évtizedeken át… de szerencsére néhány éve rátaláltunk egy módszerre, ami a megfelelő motiváció mellett képes kihozni az életünkből a legjobbat! Ennek köszönhetően mostanra jó barátok lettünk az idővel. Persze ez nem azt jelenti, hogy sok a szabadidőnk. Inkább úgy érezzük, hogy mindig jut időnk arra, amire szeretnénk és ez szerintünk jó dolog. Ezt a módszert tanítjukmeg Neked is ebben a workshopban. Kemény szülés lesz, de utána minden percét imádni fogod Az időmenedzsment tanulható dolog és ennek a workshopnak a segítségével Te is elsajátíthatod!

Segítünk összebarátkozni a kudarcaiddal

Régebben rettegtünk a kudarctól. Az iskolából és a környezetünkből azt tanultuk meg, hogy a kudarc rossz és el kell kerülni. Éppen ezért sokszor inkább nem is kezdtünk bele valamibe, csak hogy ne valljunk kudarcot. Ennél nagyobb hibát azonban nem véthetsz az életben. Ennek a workshopnak a segítségével számodra is eljön a pillanat és megérted, hogy a kudarc olyan része az életnek, mint az almának a héja. Ehető, sőt finom, persze ha megmossuk és nem a permetet nyalogatjuk le róla. A kudarc abban az értelemben, amit most gondolsz róla, nem létezik…  A Klubban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Rakd rendbe a pénzzel és a bőséggel való viszonyod

Sajnos általánosságban nagy igazság, hogy rengeteg régi családi mintát hozunk otthonról a pénzzel kapcsolatban. Mi például mindig azt hallgattuk, hogy pénzből mindig kevés van, hogy ne legyünk kapzsik, elégedjünk meg annyival, amennyi van és hogy gazdagnak lenni és bőségben élni csak becstelenül lehet. Ezeket,és az ehhez hasonló káros hitrendszereket romboljuk le ebben a workhopban, hiszen ezek a hiedelmek állnak közted és a bőség között! Hidd el, hogy Te is élhetsz bőségben, csak a hozzáállásodon kell változtatnod. Készen állsz rá?

12 workshop

12 worksop, amely egytől egyik támogat és segít az önfejlesztés útján!

200 videó

a boldog élet eléréséről

200+ feladat

Önmagukban a feladatok megérnék, hogy regisztrálj a tudástárba, annyira hasznosak. A feladatok fognak valódi változáshoz segíteni!

6 online workshop (kb. 40 óra videófelvétel)

A 6 online elérhető workshop lépésről-lépésre fogja a kezed és segít, hogy végre látható eredmények érj el a lehető legrövidebb időn belül a weboldaladdal.

nethodito-wp-tablet

Hogyan építs online kurzust, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Ma már nem kell programozói tudás ahhoz, hogy online kurzust készíts. A WordPress a világ egyik legnépszerűbb honlap motorja, mely már sok százmillió oldalt futtat. Ahogy ez a weboldal is WordPress motoron fut, úgy olyan világmárkák honlapja is, mint a Disney, Sony, Facebook, vagy a Mercedes. Ennek a tananyagnak a célja, hogy te is képes legyél világszínvonalú weboldalakat készíteni.

Mesterkurzus értéke: 39.900 Ft (Önképző Klub tagoknak ingyenes!)

ONLINE KURZUS ÉPÍTÉS START

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan találd ki, hogyan készítsd el, és hogyan add el saját online oktatóanyagodat? Az idődet csak egyszer adhatod el, a tudásodat végtelenszer. Ez az online oktatóanyag értékesítés alapképlete. Az új, KurzusKreátor! oktatóanyag megtanítja hogyan kell ezt csinálni.

Weboldal tervezés

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

Arculattervezés

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

WP Guru

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

BuddyBoss Platform

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

WooCommerce

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Kurzus Kreátor

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.

38 óra 39 perc

Weboldaltervezés és készítés: az alapoktól a haladóig

50 lecke

a honlapkészítés elméletéről és gyakorlatáról

100% egyedi

mert kifejezetten az Önképző Klubnak készült

+Közösség, akikkel együtt fejlődhetsz…

A tanulásban sokszor az a legnehezebb, hogy fenn kell tartani a rendszerességet, és a motivációt…

Az Önképző Klub zárt csoportjában éppen ezért végig menedzseljük a tanulási folyamatodat. Heti egy óra időráfordítás mellett segítünk, hogy végighaladj a feldolgozott könyvek legfontosabb gondolatain.

Gyakorlati feladatokkal a csoport közösen ülteti át a mindennapokba a tanultakat, és megosztjuk egymással a sikereinket, kérdéseinket. Minden hétnek van egy tematikája, amit előre bejelentünk, így a kapcsolódó tananyagot mindenki átolvashatja. Ezt követően 3 feladatot adunk a tanultakkal kapcsolatosan.

Ezen felül segítünk minden hétre kitűzni a céljaidat, és számon is kérjük, ha szeretnéd. A csoport életében való részvétel alighanem a legnagyobb előnye a Klubnak. Olyan, mintha egy online önfejlesztő egyetemre járnál folyamatosan, ahol a világ legnagyobb koponyái tartják az órákat.

Természetesen semmi nem kötelező, de magamon is azt figyeltem meg, hogy akkor van értelme egy könyvnek, ha utána azt van módom gyakorolni is. Ehhez jó, ha van egy mentor, vagy egy csapat, aki az úton tart akkor is, amikor az élet elterelné a figyelmed.

boldogen-csoport

+ Folyamatos tanterv és havi fókusztéma

A Klubtagok közösen haladhatnak a tantervvel, ami a “Te utad” önfejlesztési rendszert követi!

Az Önképző Klub nem csak egy óriási tudásbázis, hanem egy iskola is, ami az élethosszig tartó tanulásodat szolgáljaHeti néhány óra időráfordítás mellett segítünk, hogy végighaladj a feldolgozott könyvek legfontosabb gondolatain, és a gyakorlatba ültesd a tanultakat.

A “Te utad” egy tudományosan bizonyított önfejlesztési rendszer, ami segít elérni a BoldogÉned, vagyis önmagad legjobb változatát. A tantervünk ezt az utat követi, így a leghatékonyabb sorrendben haladhatsz a tanulással.

Minden héten kihívásokkal és célkitűzéssel támogatunk. Kéthetente vendégünk vagy az élőben közvetített workshopokra. Havonta három új tananyagot kapsz, és küldetésekkel, játékos feladatokkal támogatunk a tanulásban.

Természetesen semmi sem kötelező: a tanterv csak iránymutató, nyugodtan haladhatsz a saját tempódban is.

a-te-utad

+ Havonta jöhetsz a Klubtalálkozóra

Az Önképző Klubtagsággal jogosulttá válsz, hogy INGYEN részt vegyél a Klubtalálkozókon, ahol neves előadóktól tanulhatsz és ismerkedhetsz!​…

Ezeken a találkozókon lehetőséged lesz ismerkedni és tanulni. Bizonyára tudod, hogy rendkívül fontos a sikeresség elérésében, hogy milyen emberekkel veszed magad körül. A hozzád hasonló emberek, akik fejlődni, és tanulni szeretnének, itt összegyűlnek.

Akár vállalkozol, akár vezetői pozícióban vagy (vagy szeretnél lenni), érdemes eljárnod ezekre a találkozókra, hiszen értékes kapcsolatokra tehetsz szert. A rendezvényeken nem csak tanulhatsz, de fel is töltődhetsz pozitív energiákkal. A Klubtagok automatikusan meghívásra kerülnek a rendezvényekre.

laptopoldalt-klubtalalkozo

+Csatlakozz a határidőig, és tarts velünk az Önképző Klub következő programsorozatán:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/04/19 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#000000″ tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

Boldog Én Program:…

ora-tanfolyam

Mit kapsz a programban?

1. Havi menetrendek, amiben minden nap támogatjuk a fejlődésedet

2. Tematikus Online Workshopok: szakmai anyagok segítségével, de gyakorlatiasan és interaktívan járjuk körbe a témákat

3. 8 lépéses egyedi küldetés, ami segít a sikeres szokásaid kialakításában

4. 365 napos online coaching

Az Önképző Klub Zárt  Csoportunkban folyamatosan segítünk Téged. A program minden egyes lépésénél támogatunk, és megválaszoljuk a felmerült kérdéseidet.

+ Játékosított tanulás: szerezz pontokat, lépj szinteket!

Játssz miközben tanulsz! A játékosított tanulásnak köszönhetően nyomonkövetheted a fejlődésed, és megmérettetheted magad másokkal. Tanulás közben ugyanis folyamatosan pontokat szerezhetsz, melyek segítségével szinteket léphetsz. A játék során 8 szinten keresztül válhatsz “Újoncból” “Nagymesterré”, végül pedig igazi “Guruvá”.

A pontjaid alapján helyet kaphatsz a legnagyobb önfejlesztőket felsorakoztató ranglistákon is, és a helyezésednek megfelelően értékes ajándékokban részesülhetsz. Különböző küldetések sikeres végrehajtásával pedig egyedi kitüntetéseket és plusz pontokat szerezhetsz.

Csatlakozz az Önképző Klubhoz még ma, és máris kezdetét veheti a játék, mely során nem csak a játékban, de a való életben is előrébb léphetsz!

woolementor-filter

Most a Tiéd lehet egy extra ajándékcsomag is!

Már csak ezért megéri most csatlakozni: az ajándékcsomag teljes értéke 136.500 forint

AJÁNDÉK 1: BuddyBoss Közösségépítő sablon

(ÉRTÉKE: 106.900 Ft)

Ha egy jól működő online kurzust szeretnél készíteni, mindenképpen szükséged lesz egy oktató felületre. Ajándékba adunk egy remek kurzusépítő sablont a leginkább felmerülő problémák és funkciók megoldására. Nincs más dolgod, mint letölteni és megvalósítani a saját kurzusod. Folyamatosan figyeljük az újításokat és ezek alapján frissítjük a listát.

background_image_home-1
weboldal-tervezes-munkafuzet-nyitott

AJÁNDÉK2: Weboldal tervező munkafüzet

(ÉRTÉKE: 4.900 FT)

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal, és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

tervezes-barkacskeszlet-nyitott

AJÁNDÉK 3: Tervezés barkácskészlet

(ÉRTÉKE: 4.900 FT)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy Te már kizárólag a legjobbakat tudd használni.

wordpress-bovitmenytar-nyitott

AJÁNDÉK 4: WordPress Bővítménytár

(ÉRTÉKE: 9.900 FT)

Ha egy jól működő WordPress honlapot szeretnél készíteni, mindenképpen szükséged lesz bővítményekre. Összegyűjtöttünk több mint 40 remek bővítményt a leginkább felmerülő problémák és funkciók megoldására. Nincs más dolgod, mint végignézni a listát és kiválasztani a számodra megfelelőeket. Folyamatosan figyeljük az újításokat és ezek alapján frissítjük a listát.

nethodito-elofizeteses-csomag

AJÁNDÉK 5: Online marketing eszköztár 2021

(ÉRTÉKE: 9.900 FT)

130 online marketing eszközt ismerhetsz meg, amik akár azonnal hatékonyabbá tudják tenni az életed!

Miben segít Neked és a weboldaladnak az eszköztár?

  • Hogyan csinálj lenyűgöző honlapot bármiféle szaktudás nélkül…
  • Hogyan automatizáld az online értékesítésed…
  • Mire van szükséged egy online képzés megvalósításához…
  • Milyen szoftverek kellenek egy zárt, havidíjas klub létrehozásához…
  • Hogyan automatizáld a közösségi média jelenléted…
  • Milyen eszközökre van szükséged a kiváló tartalommarketinghez…
  • Megismerheted a legjobb kép és videó szerkesztő programokat.

Miért hisszük, hogy ez a legjobb befektetés, amit ma megtehetsz?

Számos ügyfelemmel beszélgettem már arról, hogy mi kellene ahhoz, hogy jobban éljen. A legtöbben ezt valamilyen szuper befektetéstől várják, és a meglévő vagyonukból akarják kihozni a legtöbbet. Ez órási hiba, hiszen ez a szemlélet azt feltételezi, hogy nem tudsz többet elérni.

Valójában a jelenlegi bevételeid növelése a kulcs az anyagi függetlenségedhez. Ha azt gondolod, hogy havi 4-500 ezer forinttal jól keresel, tévedsz! Ennél sokkal több van benned, és csak tanulással, fejlődéssel tudod kihozni magadból a maximumot. Képzeld el milyen lenne havi 2 millió forintot keresni.

Ez igenis lehetséges, csak tenned kell érte: heti 1 önfejlesztő könyv remek alapot ad ehhez!

Havi egy könyv áráért egy egész könyvtárat kapsz, mely folyamatosan csak bővül és bővül.

Könyvek helyett pedig tömör tudást kapsz, amit mobilon, út közben, vagy akár otthon is fel tudsz dolgozni.​

Rengeteg pénzt tudsz megspórolni

A könyvek kiváló ár / érték aránnyal bírnak, de olykor egy könyv nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Mi folyamatosan olvassuk a legjobb sikerkönyveket, és csak az igazán jókat dolgozzuk fel a Klubban. Egy könyv áráért ráadásul három könyv tudását kapod meg, tananyag formájában.

Kipróbált, működő dolgok

Csak olyan szakértők könyveit válogatjuk be, akik már elismertek a maguk piacán. Nem kívánunk hókuszpókuszokkal, gyors pénzkeresési lehetőségekkel fárasztani. Éppen ellenkezőleg: olyan könyveket keresünk, melyek számunkra is sokat adtak. A cél a minőség, nem a mennyiség!

Rengeteg időt megspórolsz

A legnagyobb gond, ha nem tetszik egy könyv, hogy nagyon sok időbe telik, mire rájössz. Sokszor csak a végén érezzük úgy, hogy nem kaptunk elég tudást. Az általunk válogatott könyvek összefoglalói mind egyedi nézőpontokat adnak, ráadásul sokkal gyorsabban fogyaszthatóak, mint a teljes könyv.

Megvalósítható, konkrét, tippek

Általános elképzelésekkel, sikertitkokkal tele van a padlás. A siker titka a kitartás, és a működő rendszerek alkalmazása. Olyan könyveket akarunk bemutatni neked, melyek valami egyedit alkottak, és a tanácsok beépíthetőek az életünkbe, és gyakorlati alkalmazást tesznek lehetővé.

Mit mondanak akiknek már segítettünk:

“Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez ZsÉ kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul.”

Nagy Enikő

A nethodito.hu anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni. Egyszerűen imádom a képernyő videóit. Lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos oldalt készíteni.

Papp Tamás

Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni. Hálás köszönet érte!

Juhász Imre

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Az Önképző Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi könyvek összefoglalóját.

Az Önképző Klub anyagait a hónap során folyamatosan tesszük közzé: hó elején, közepén, és végén. Az új tudásanyagokról a Facebook oldalunkon kaphatsz értesítést, de javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer nézz vissza a fiókodba.

A Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a Barion rendszere felel..

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon. Ez a díj a jövőben is várhatóan több, mint 20%-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

A Klub tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok könyv összefoglalóit. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A Klub anyagai hang, videó és szöveges formátumban kerülnek publikálásra. Szövegesen olvashatod online, vagy e-book olvasón is. Hang formában Soundcloud fájlként osztjuk meg, ami azonnal lejátszható és letölthető Mp3 formátumban. Csak rajtad múlik, hogy miként szeretnéd fogyasztani az adott tartalmat. A bónusz tréningek és a mesterkurzusok jellemzően videós formátumúak.

Az Önképző Klub anyagait Szalánczi Zsolt és csapata állítja össze. Mivel megrögzött olvasók vagyunk, és imádjuk fejleszteni magunkat, vállalkozunk, ötletelünk, és sokat foglalkozunk pénzügyekkel, ezért idejét láttuk, hogy ezt a tudást átadjuk az embereknek. Mi is régóta szerettünk volna egy ilyen szolgáltatást.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed.

elo_ikon

FIGYELEM! A Boldog ÉN Program már is indul.

Ha nem szeretnél lemaradni a kezdésről, akkor csatlakozz a határidőig:

CSATLAKOZZ 2021.04.19. éjfélig az Önképző Klubhoz, és tarts velünk a Boldog Én Programon! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/04/19 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#00aa5b” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]