Fejlődj velünk

A NetHódító csapata különböző termékekkel és szolgáltatásokkal segít, hogy kihozd a maximumot magadból az online világban. Mások vagyunk, más helyzetben, más vállalkozói szituációban. Nem tudod, hogy mire van szükséged? Segítünk!

Tanuld meg!

Online képzéseken segítünk megérteni a vállalkozások, online marketing és weboldalak működését és felépítését. A kurzusaink és a hozzáadott eszközök segítségével képes leszel elkészíteni a vállalkozásod marketingjét és WordPress alapú profi honlapját.

Csináljuk együtt!

Segítünk megoldani a weboldaladdal kapcsolatos problémákat online tanácsadás formájában. Meglepődnél, hogy 1 óra alatt mennyi mindent helyre lehet hozni.s

Elkészítjük neked!

Felépítjük a weboldalad. Ha nem szeretnél megtanulni weboldalt készíteni és inkább kiszerveznéd az egész folyamatot valakinek, akkor erre is kínálunk megoldást. Ügynökségünk a legkorszerűbb megoldásokkal készíti el weboldalad.

Tanuld meg!

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

A Nethdító Campus onlinonline videokon keresztül tanítjuk meg számodra a weboldal készítést lépésről lépésre. A leckék mellett biztosítjuk a szükséges eszközöket is, így minimális befektetéssel vághatsz bele a weboldalak készítésének világába.

Ha úgy érzed, hogy inkább otthonról, a saját tempódban tanulnál, akkor egy gyors regisztrációt követően azonnali hozzáférést kapsz a tanfolyam leckéihez. 

Nézzük meg, kinek való:

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyóknak

Ha elindítanád az első vállakozásodat, és a leghatékonyabban tanulnád meg a szükséges készségeket és lépéseket.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel, képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt, vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed is magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Csináljuk együtt!

Előfordult már, hogy több órát vagy akár napokat töltöttél el azzal, hogy rájöjj egy apró hiba forrására? A tanulóinknak szóló zárt (Facebookhoz hasonló arculatú) csoportunk ilyenkor nagyon jól tud jönni, de vannak olyan esetek, amikor több a kérdés és bonyolultabb a helyzet. Ilyenkor ajánljuk óradíj alapú tanácsadásunkat.

Az űrlapunk kitöltését követően igyekszünk minél hamarabb biztosítani számodra egy online konzultációt, ahol választ adunk az összes felmerülő kérdésedre.

Nézzük meg, kinek való:

Ha elakadtál a weboldalad építése közben

Ha magadnak készíted a honlapod, de néhány akadályba ütköztél, és szeretnéd ezt megoldani egy szakértő segítségével.

Ha eltűnt a korábbi fejlesztőd

Sajnos mindennapos eset, hogy egyszerűen eltűnik a korábbi segítséged. Ilyenkor rémálom helyzetek szoktak előjönni, amiket igyekszünk minél hatékonyabban megfejteni..

Ha pár hibát oldanál meg

Ha nagyjából elégedett vagy a weboldaladdal és nem szeretnél egyelőre egy nagy ráncfelvarrást, de mégis van pár idegesítő probléma, akkor egy konzultáció a leghatásosabb megoldás.

Miben tudok segíteni?

Ebben segítek:
WordPress beépülő modul fejlesztés 100%
WordPress téma fejlesztés 100%
WordPress testreszabás 100%
BuddyPress testreszabása 90%
BuddyBoss platform testreszabása 100%
WooCommerce testreszabása 99%
LMS E-learning fejlesztés 90%
Piactér fejlesztés 80%

Elkészítjük neked!

Az oktatás mellett több éve foglalkozunk weboldalak készítésével is ügynökségi szinten. A szolgáltatásunk során felmérjük a pontos igényeidet, átbeszéljük a projektet és árajánlatot készítünk számodra. Ha szimpatikusnak találod az ajánlatunkat, akkor akár kb. 3-4 hét alatt elkészítjük az új weboldaladat.

Ha okosan fektetnél be egy új weboldalba

Ha már van egy ötleted, amit szeretnél megvalósítani egy új honlappal.

Ha átalakítanád a régi weblapod

Ha már van egy meglévő weboldalad, de meg szeretnéd újítani.

Ha pár hibát oldanál meg

Ha nagyjából elégedett vagy a weboldaladdal és nem szeretnél egyelőre egy nagy ráncfelvarrást, de mégis van pár idegesítő probléma, akkor egy konzultáció a leghatásosabb megoldás.

Készítsd el a saját Közösség Toborzó Rendszeredet!