Ahol először megértik a lényeget, ott vásárolnak az emberek

Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A Netmese weboldal erre a célra tökéletes.  A lényeg szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik. Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.”

Magyarázó weboldallal (így hívjuk: netmese) könnyű eladni a terméked.

Ennyivel valószínűbb, hogy vásárol, ha magyarázó weblapot lát
85%
Ennyivel növeli a hírlevél kattintási arányt
73%
Ennyien néznek szívesen magyarázó weboldalt, hogy megismerjék a terméket
96%

Mikor van szükséged magyarázó weboldalra?

Ami neked egyértelmű, másnak el kell magyarázni. Ha az ötleted igazán zseniális, akkor biztos, hogy nem lehet pár mondatban megértetni, hogy mitől jobb, miért tud többet.  Ha rajzfilm weboldallal magyarázod el, fel fognak rá figyelni. Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy ha mese van, akkor dobj el mindent, szaladj, és ülj le a mese elé.

“Milyen szoftvert fogunk használni?”

Kivitelezéshez is ezt használjuk, és az oktatóanyagban is ezt a szoftvert tanítjuk. A WordPress BuddyX szoftverében megszámlálhatatlan karakter, háttér, mozdulat, ikon,  van.

Mi a 3 legjobb dolog a Netmese oktatóanyagban?

Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A Netmese weboldal erre a célra tökéletes.  A lényeg szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik. Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.”

Nem csak egy weblapot csinálhatsz meg, hanem bármennyit

Minden kampányhoz érdemes külön csinálni, nagyobb figyelmet csinál, mint bármi más

Ha nem szeretsz szerepelni, itt az nem gond.

Még beszélni se akarsz a weblapon? Nem baj, mert a Netmese még narráció nélkül is hatásos.

Könnyű belejönni, könnyű megtanulni

Az első Sales page után özönleni fognak új ötleteid. Egy kezdőlap, egy napos munka.

“Hogyan tanítalak meg magyarázó webboldalt készíteni?”

Netmese Oktatóanyag: Több 100 órányi weboldalt elemeztem, megküzdöttem a Elementor webszerkesztővel. Amit én tudok, te is fogod tudni. Ha gondolod, meg is csinálom a Netmese weboldaladat.

1. Mi az a 8 elem, amitől egy életre megjegyzik a weboldaladat?

A vállalkozásod zseniális. De azért jó lenne, ha többen értenék, nem?

Kulcsfejezete ez a NetMese oktatóanyagnak, aki ezt nem érti, nem tud tovább jönni.

Megnéztem annyi weboldalt, hogy már magyarázó rajzfilm weboldalakat álmodtam. Ma már meg tudom mondani, hogy mi az a 8 legfontosabb meggyőző elem, amit mindig előjött több száz ilyen weboldalnál. Ezek a meggyőző elemek érik el a hatást. Mindet meg fogod ismerni az oktatóanyagban, és elmondom, hogyan hozd létre ezeket a hatást kiváltó elemeket.

2. Ugye nem egy újabb vacak reklámot akarsz csinálni?

“Mi a nethodito.hu-nál megtaláltuk a módját, hogyan legyél hatékony és sikeres bla bla bla “ – Ez a reklám, ilyenre nincs szükséged.

Ezt értik félre, akik weblapokat használnak. Reklámot, komolyan, 2022-ben? Hol az átugrás gomb?

A Netmese lényege, hogy magával ragadó, és érdekes legyen, történetet meséljen el, és ez alapján értesse meg a lényeget. Az lesz a lényeg, hogy milyen forgatókönyvet írsz. Az oktatóanyagban részletesen tanítom, kivitelezés során én írom a forgatókönyvedet.

3. Hogyan értesd meg a legbonyolultabb dolgot a legegyszerűbben?

szöveg fontosabb, mint az, hogy milyen szoftvert használsz. Ha rossz a forgatókönyv, hiába a legdrágább szoftver.

180 szavad van, ez kb. 7 másodperc. Ilyen hosszú lehet maximum a magyarázó weboldalad kezdő szövege. Ennyi idő alatt kell megértetni az emberekkel azt, hogy mitől zseniális amit kitaláltál.

Az oktatóanyagot azzal fogjuk kezdeni, hogyan kell a legtöbbet kihozni a 180 szavadból. Ha nem értik meg továbbállnak, de ha megértik, vásárolnak az emberek.

4. Milyen forgatókönyvet kell írni?

Nem az a nehéz benne, hogy “jaj, mit írjak”, hanem az, hogy nagyon röviden kell írni, de úgy ám, hogy mindenki megértse, és megértés közben egy érzelmi kapcsolatot is kialakítson. (Érzelmi kapcsolat pl. a szimpátia)

A szöveget össze kell párosítani a jelenetekkel. Bonyolultnak hangzik, de az oktatóanyagban megtanítom, hogyan lehet ebbe könnyedén belejönni. Ha a kivitelezést választod, én megírom a forgatókönyvet és megcsinálom neked a netmese weboldaladat.

5. Hogyan szerkeszd meg a weblapot jelenetről jelenetre?

Megírt forgatókönyvvel a kezedben (ehhez adok majd sablont is az oktatóanyagban) megyünk szépen sorban, jelenetről jelenetre. Kiválasztjuk a figurát, a hátteret, a mozdulatokat, az érzelmeket, és ezekből lépésről lépésre megcsináljuk a weboldalt. Megtanítom hogyan teszel bele feliratot, képet, videót,  hangeffektet, narrációt. (Ha mégis beszélni akarsz)

Tipp: Amikor csináljuk a weboldalt, ezerszer megnézzük jelentről jelenetre. Ha sokat nézed, neked, a szerzőnek az a gondolatod fog támadni, hogy nem elég jó a szöveg. De ennek a gondolatnak ne engedj, a szöveg jó, csak ha milliószor nézed, akkor tűnik furának.

Persze, ha kivitelezés csomagot választod, akkor mi csináljuk meg az egészet.

Rólunk

Miért hallgass ránk, ha netmeséről, meg magyarázó weboldalról van szó?

Szakterületem az online közösségek tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. Mi a cél? „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek.

Az a célom, hogy minden, amit a weboldalainkon látsz, azonnal érthető legyen. Ez nem is olyan könnyű, tekintve, hogy milyen nagy tudású szoftverek használatát tanítjuk.  Tudom, hogy nehéz új dolgot tanulni, ha kevés időd van rá, ezért a videókat úgy csináltuk meg, hogy gyorsan sok infót adjon át, mégis könnyedén és érthetően

Váratlan előnyök, ha Netmese weboldalt használsz

A régi vevőket megtartja az újakat megszólítja.

Nem kell azon agyalni, hogy mit mondjak annak, aki már vásárolt, és mit annak, akinek új a weboldalad. A régi vevők az újdonságot fogják látni benne, az új vevők az izgalmat.

Ha nem szeretsz szerepelni, itt az nem gond.

Még beszélni se akarsz a weblapon? Nem baj, mert a Netmese még narráció nélkül is hatásos.

Nem csak egy weblapot csinálhatsz meg, hanem bármennyit

Minden kampányhoz érdemes külön csinálni, nagyobb figyelmet csinál, mint bármi más

Mire használhatsz egy Netmese weboldalt?

Használhatod az ajánlatkérés űrlapod előtt

Elmagyarázod hogyan működik a szolgáltatás igénybevétele és az árajánlat adás.

Használhatod face hirdetéshez

Sokkal jobban jársz vele, mint bármilyen képpel.

Használhatod a termékoldalon

Kosárba tevés előtt gyorsan értsék meg a lényeget az emberek

Használhatod kampány kezdéshez

Kampány kezdetén kirakod a kezdőlapodra a Netmese weboldaladat, és akkor nem kell hetekig hírlevélben magyarázni mitől zseniális az ötleted

Használhatod feliratkozó szerzéshez

Főcím-alcím-gomb a bal oldalon, netmese a jobb oldalon, 1/2-es oszlopfelosztással. Kész. Majd figyeld meg, hogyan kúszik felfelé a konverziós arány.

INGYENES BÓNUSZOK

Extra bónuszok a kurzushoz

(ÉRTÉKE: 4.900 FT

Weboldal tervező munkafüzet

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

(ÉRTÉKE: 4.900 FT

Tervezés barkácskészlet

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy te már kizárólag a legjobbakat tudd használni.

(ÉRTÉKE: 9.900 FT)

WordPress Bővítménytár

Mindenki más és más funkciókkal felszerelt weboldalt készít. Nem ugyanazokra lesz szüksége egy egyszerű blognak és egy bonyolultabb marketing rendszerrel ellátott pénzkereső gépezetnek. Segítségként összeszedtünk 40+ plugint, hogy a különböző funkciók és problémák megoldására megtaláld a legmegfelelőbbet.

(ÉRTÉKE: 4.900 FT

100 Téma ötlet online kurzushoz

Összegyűjtöttünk 100 téma ötletet, amely segít az online kurzusod kitalálásában és megvalósításában

(ÉRTÉKE: 4.900 FT

100 Online marketing eszköz

Összegyűjtöttünk 100 online marketing eszközt, amelyek segítenek a mindennapok során a népszerüsítésben.

(ÉRTÉKE: 4.900 FT)

Landing page alapozó

Megtudhatod belőle melyek azok a legfontosabb elemek, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres értékesítési oldal létrehozásához.

Bónusz #1 Ilyet máshol nem láttál: telepítek Neked egy alap weboldalt.

Igen, jól olvastad. A netMese résztvevői kapnak egy kész weboldalt vagy közösségi piacteret, amit csak át kell alakítani egy kicsit (képek kicserélése és a szövegek átírása).

  1. Megvásárolod a domaint és a tárhelyet a tőlünk kapott instrukciók alapján a kedvezményes árainkon. Ez a Te tulajdonod lesz, bármikor bármit csinálhatsz vele.
  2. Megosztod velünk egy adott időre a hozzáférést és az indítani kívánt vállalkozásodnak megfelelő weboldalt készítjük el Neked. Telepítjük a WordPress-t, a sablont, a prémium bővítményeket, beállítjuk a szervert, az SSL-t stb.
  3. Ha átadtuk, a Te feladatod az lesz, hogy átalakítsd a Te igényeidnek megfelelően, de már nem a nulláról kell kezdened, így minimálisra csökken a hibák lehetősége.

Amit szeretnél.

Előtte már meg lesz a vállalkozás ötleted, így pontosan tudni fogjuk, hogy mire van szükséged. Ha webshopra, akkor webshopot készítünk mindenféle felár nélkül.

Kezdőként egy weboldalt/webshopot/oktatófelületet jóesetben is egy hét alatt készítenél el, majd azon még legalább 2-3 hétig dolgoznál, hogy javítsd a hibákat.

Itt készen kapod, azaz mint egy “bérelhető webáruházas rendszernél” csak picit átalakítod és már használhatod is.

Ha a Facebookra fel tudsz tölteni egy új profilképet és meg tudsz írni egy kommentet, akkor ez is menni fog, mert nagyjából azonos nehézségi szint.

Igen.

Megkapod a teljes Weboldal Készítés kurzusomat, ahol megtanulhatsz egy weboldalt a nulláról felépíteni. Ehhez biztosítok egy gyakorló felületet is, ahol nem lehet semmit elrontani.

Persze, ez Neked készült, 100%-ban a Te tulajdonod lesz.

Még egy infó a garanciáknál lesz látható ezzel kapcsolatban, érdemes elolvasni.

Amennyiben erre szükség van, igen.

Feltelepítjük a szükséges bővítményeket és Neked csak be kell írni 1-2 kódot.

De ha nem megy, segítünk egy konzultáció során.

(ÉRTÉKE: 199.900 Ft)

Bónusz #2

HelloPack- 80+ darab fizetős WordPress bővítmény – több mint 1.000.000 Ft-nyi prémium bővítmény, amit nem kell megvásárolnod, mert biztosítjuk számodra, ha velünk dolgozol!

Bónusz #3 Landingo- Minikurzus Elementor Layout

Átírod a szöveget, azonnal hirdetheted. Konverzió-maximalizálásra találtam ki, minden a legapróbb részletekig a feliratkozógyűjtésre van kihegyezve.

Bónusz #4 Landingo- Webinár Elementor Layout

Átírod a szöveget, azonnal hirdetheted. Konverzió-maximalizálásra találtam ki, minden a legapróbb részletekig a feliratkozógyűjtésre van kihegyezve.

Mit szólnál, ha mi csinálnánk meg neked?

Ha a kivitelezés csomagot választod, mi megcsináljuk neked a magyarázó weboldalad, azaz a netmesédet. Ez a legkényelmesebb megoldás

1. Először kérdezek

Meg kell ismernem a vevőidet, a problémáikat, a te weboldalad, az eredményeidet, referenciáidat. Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy mitől zseniális az, amit csinálsz. Van egy kérdőív, azt kitöltöd, visszaküldöd. Ha már régi vevőnk vagy, nem kell újra kitölteni, a meglévő infók alapján tudunk dolgozni.

2. Utána írok

Ha minden infó nálam van, akkor is még lehet írok pár e-mailt, hogy minden világos legyen, mint a nap. Számomra most jön a kihívás: megírni a forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.

3. Elküldöm a netmesét

Ha van Wordpress weboldalad, akkor megkapod az netmese kezdőlapod elementor sablonját importálható formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a weblapot máris használhatod profitnövelésre.

Mi az, ami nincs benne?

Nem vagyok elérhető telefonon, nem fogunk skype-olni, zoomolni. E-mailezni fogunk.

Csak olyan karaktereket, háttereket használok a weboldalon, ami jogtiszta és ingyenesen van. Tehát, ha pl. szeretnél egy hupikék krokodilt, aki felfúj egy lufit, majd az kipukkan, és akkor megjelenik a logód… – akkor ne engem válassz.
Ezek mind benne van az ASZF-ben, amit mindenképp nézz át, mielőtt megrendelnéd a kivitelezést.

Garanciák, amiket biztosítunk a NetMese készítéshez

200 napos 200%-os garancia

Egy egészen őrült ötlettel álltam elő: Annyira biztos vagyok benne, hogy a NetMese az egyik legjobb befektetés számodra, hogy vállalom a vásárlás után 200 napig a pénzvisszafizetést ÉS ezen felül az elkészült weboldalt is megtarthatod. Így 100%-át visszakapod a befizetett összegnek és 100% tulajdonjog is megmarad a weboldalad /webshopod/ oktatófelületed felett. Így jön ki a 200%.

Nem fog eltűnni, sőt egyre jobb lesz!

Örökös hozzáférést kapsz a NetMese összes kurzusához, sőt még a jövőbeli frissítéseit is díjmentesen megkapod! Folyamatosan aktualizálom és kiegészítem az anyagaimat. 

A mi netmesénk így néz ki

Folyamatosan halogatod, weboldalad elkészítését?

Te fogsz nekilátni a weboldalad építésének? Ha nem, akkor ideje belekezdenünk a megtervezésébe!

A tervezés a weboldalkészítés része. Ez a weboldal éppen abban segít neked, hogy ezt a munkát se kelljen egyedül csinálnod, viszont tudatosan felkészülhess rá.

Hosszú órákat és rengeteg hajtépést fogsz azzal megspórolni, ha a honlapodat megfelelően megtervezed.

Ha egy már meglévő weboldalad van, akkor is megéri végigmenned a lépéseken. Elképesztően sok kis trükköt, eszközt mutatok meg, amelyek segítségével a korábbi munkádat egy magasabb szintre emelheted.

ÖTLET

ÖTLET

ŰRLAP KITÖLTÉS

ŰRLAP KITÖLTÉS

EGYEZTETÉS

EGYEZTETÉS

AJÁNLAT

AJÁNLAT

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

ÁTADÁS

ÁTADÁS

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Netmese megoldások

Megtanulod, vagy ránk bízod, hogy megcsináljuk?

Kivitelezés Dőlj hátra csomag

Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy miért zseniális az, amit kitaláltál.

Kutatómunka következik: Végigolvasom a weboldalad, megnézem mit és hogyan beszélnek az emberek az iparágadban. Milyen szavakat használnak, hogyan fogalmaznak.

Számomra most jön a kihívás: megírni a forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.

Ha van Wordpress weboldalad, akkor megkapod az netmese kezdőlapod elementor sablonját importálható formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a weblapot máris használhatod profitnövelésre.

Csak 2022. 03.31. 23:59 óráig

249 990 Ft

Te hátradőlsz, mi megcsináljuk.

Oktatóanyag csomag

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbá tudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több, mint  száz  online marketing könyv, ami azonnal hatékonyabbá tudja tenni az életed

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Csak ennyi:

49 990 Ft

Holnapután ilyenkor publikálod az első weboldaladat!

Gyakori kérdések NetMese oktatóanyagról

A NetMesét jó szívvel ajánljuk:

  • vállalkozásindítás előtt állóknak
  • egyetemistáknak
  • munka mellett kiegészítő jövedelmet keresőknek
  • akinek már van vállalkozása, de egy új bizniszbe szeretne belevágni
  • aki szeretne több technikai tudást elsajátítani (weboldal, webshop, oktatófelület készítés)

De természetesen minden fejlődni vágyó motivált személyt szeretettel várunk az Akadémia tagok közé.

Azonnal megkapod az összes anyaghoz a hozzáféréseket bankkártyás fizetés esetén. (Technikailag ez néhány percet jelent, amíg a rendszerünk feldolgozza a vásárlásodat és megadja a hozzáférést.)

Ha átutalással fizetsz, akkor a pénz beérkezését követően néhány órán belül, de legfeljebb 24 órán belül.

A NetMese megvásárlása után örökös hozzáférésed lesz az összes kurzushoz.

Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy ameddig a Nethodító létezik Neked meglesznek a hozzáféréseid

Az anyagokhoz a belső (csak tanulóknak elérhető) oldalunkon fogsz tudni hozzáférni a nap 24 órájában.

A hozzáférésedet a rendelés során megadott adatokból hozza létre rendszerünk és a sikeres fizetés után be is tudsz lépni.

A weboldalunk reszponzív,  ugyanúgy, mint a tanulófelület. 

Ez annyit jelent, hogy mobilról, tabletről és laptopról is kényelmesen elérhető minden funkció.

Igen. Mindenképpen fogunk segíteni, de fontos megérteni, hogy csak limitált mennyiségben van erre lehetőségünk. Nézd meg az “Erre a kurzusra vonatkozó infók” cím alatti részt, hogy ebben a kurzusban milyen segítséget tudsz igénybe venni.

Alapból az oktatásaink nagy része interakció nélküli online oktatás. Tehát úgy vannak kialakítva, hogy önállóan fel lehessen dolgozni. (Hidd el erre törekszek, hogy szájbarágósan mindent IS elmagyarázzak a videókban és ezért vannak segédanyagok is.)

Amennyiben úgy érzed, hogy Neked végig komolyabb segítségre lenne szükséged, akkor javasolt a Mentorprogram. (De ez évente csak maximum 2 alkalommal indul.)

Igen.

Napjaink legköltséghatékonyabb tanulási módszere az online tanulás. Bárhol, bármikor tanulhatsz és akár többször is megnézheted a videókat.

Neked kényelmes, mert akár pizsamában, a reggeli kávéd mellett is tanulhatsz mobilról vagy tabletről is. 

Nekem nem kell terembérletet fizetnem, nem kell ételt, italt biztosítanom, jegyeket nyomtatnom és eszközöket biztosítani a helyszínen. Ezt a sok költséget mind megúszom és így az anyagok ára is töredéke annak, amit egy élő oktatásért kérnék el.

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetési rendszer üzemel.

Az elsődleges fizetési szolgáltatónk a Barion.

Virtuális POS terminálként működik, azaz beírod a kártyaadatokat és levonja a pénzt, Te pedig azonnal kapsz hozzáférést a kurzusokhoz.

Beszéljünk az álomprojektedről?

Foglalj időpontot egy ingyenes projekttanácsadásra egyik megoldástervezőnkkel még ma!