Hello, itt egy Netmese weblapot kapsz

Netmese Oktatóanyag: megtanít animált magyarázó weboldalt készíteni. A termékedet megértik és megveszik egy rajzfilm weblap alapján. De ha nincs kedved megtanulni, megcsináljuk neked.

NetMese=Ötlettől a megoldásig

ÖTLET

ÖTLET

ŰRLAP KITÖLTÉS

ŰRLAP KITÖLTÉS

EGYEZTETÉS

EGYEZTETÉS

AJÁNLAT

AJÁNLAT

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

ÁTADÁS

ÁTADÁS

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Váratlan előnyök, ha Netmese weboldalt használsz

A régi vevőket megtartja az újakat megszólítja.

Nem kell azon agyalni, hogy mit mondjak annak, aki már vásárolt, és mit annak, akinek új a weboldalad. A régi vevők az újdonságot fogják látni benne, az új vevők az izgalmat.

Ha nem szeretsz szerepelni, itt az nem gond.

Még beszélni se akarsz a weblapon? Nem baj, mert a Netmese még narráció nélkül is hatásos.

Nem csak egy weblapot csinálhatsz meg, hanem bármennyit

Minden kampányhoz érdemes külön csinálni, nagyobb figyelmet csinál, mint bármi más

Modernebb megjelenés a versenytársaidnál

Milyen benyomást szeretnél kelteni a weboldalad látogatóiban? A leendő vevőidben, illetve a meglévő ügyfeleidben? Legyen a megjelenésed modernebb a versenytársaidnál, és dolgozz velünk. Tükrözz minőséget és légy kiemelkedő a piacodon!

Szempillantás alatti betöltődés

A weboldal gyorsabb betöltődése érdekében gyorsítótárat használunk. A képeket úgy optimalizáljuk, hogy szemmel látható minőségromlás nincs, vagyis a gyorsabb betöltődés garantált.

Több eladás profi szöveggel

A weboldalad a 7/24 -es értékesítőd mivelhogy elad helyetted a nap 24 órájában. Profi weboldal-szövegezésre specializálódott szakember készíti el az oldalad szövegezését.
Nos, legyen a legjobb értékesítőd a weboldalad!

Mérhető marketing eredmények

Mindent mérhetsz majd, amit csak szeretnél! Elhelyezzük a Facebook-képpontot, a Google Analytics követőkódot, Google Ads követőkódot és a Google Search Console-t is bekötjük. Készítünk köszönőoldalt a konverziók mérésére. Legyen neked is konverzióbajnok weboldalad!

Felhasználóbarát PC-n, mobilon és tableten

Egy gyerek és egy nyugdíjas számára is egyszerű használat! Ugyanis a felhasználói élmény növelése érdekében PC-n, mobilon és tableten is 3-3-3 különböző col méretre is optimalizálunk.

Közösségi piactérré fejleszthető rendszer

Ha beindul a “bolt” és úgy érzed ideje lenne a termékeidet is értékesíteni a weboldaladon – akkor továbbfejlesztjük a weboldalad, hogy azon keresztül értékesíteni tudd azokat! Az online fizetés és számlázás integrálása után, indulhat is az értékesítés!

Gyorsabb szerver

Bizony, a VPS SSD szervereknek köszönhetően – a gyorsabb betöltődés miatt – nem fogják annyian kiikszelni a weboldalad, mielőtt megtekintették volna! A betöltődés a hirdetésekre is kihatással van. Ezért jobb eredményeket érünk el. Kevesebb ablakon kidobott pénz!

Több nyelven elérhető

A BuddyX téma professzionális nyelvi szolgáltatásával biztosítja, hogy az ügyfeleink más országokban is bizalmat keltő weboldallal tudjanak vásárlókat szerezni.

Helyesírás-ellenőrzést végzünk

A korrektor gépi ellenőrzéssel kiszűri az elgépeléseket és elírásokat. Ezek után pedig – átolvasva a szöveget – javaslatokat tesz a magyar nyelvhelyességnek megfelelő szavak és kifejezések használata érdekében.

Folyamatos fejlesztés és support

Módosítanád a nyitvatartást? Drágább lett a szolgáltatásod és az árakat kellene átírni? Kipróbálnád a legújabb marketing technikákat a weboldaladon? – A havi karbantartás szolgáltatásunk pont erre nyújt megoldást számodra.

A jó weboldal olyan mint egy szép nő

Amikor meglátod azonnal levesz a lábadról, és nem tudod kiverni a fejedből. Folyton rajta járnak a gondolataid. Azon kapod magad, hogy egyre jobban el kezd érdekelni, és mindent akarsz tudni róla.

A jó weboldal készítő olyan mint egy autószerelő

Amikor elviszed hozzá az weboldalad megnézi a motorját és megmondja hol a probléma vele.  Kicserél pár alkatrészt, feltuningolja a tartalmat,  kiszínezi a történeteket és egyszerűen elmagyarázza a lényeget.

Tekintsd meg néhány referencia munkánk

Mire használhatsz egy Netmese weboldalt?

Használhatod az ajánlatkérés űrlapod előtt

Elmagyarázod hogyan működik a szolgáltatás igénybevétele és az árajánlat adás.

Használhatod face hirdetéshez

Sokkal jobban jársz vele, mint bármilyen képpel.

Használhatod a termékoldalon

Kosárba tevés előtt gyorsan értsék meg a lényeget az emberek

Használhatod kampány kezdéshez

Kampány kezdetén kirakod a kezdőlapodra a Netmese weboldaladat, és akkor nem kell hetekig hírlevélben magyarázni mitől zseniális az ötleted

Használhatod feliratkozó szerzéshez

Főcím-alcím-gomb a bal oldalon, netmese a jobb oldalon, 1/2-es oszlopfelosztással. Kész. Majd figyeld meg, hogyan kúszik felfelé a konverziós arány.

Bónusz #1 Ilyet máshol nem láttál: telepítek Neked egy alap weboldalt.

Igen, jól olvastad. A netMese résztvevői kapnak egy kész weboldalt vagy közösségi piacteret, amit csak át kell alakítani egy kicsit (képek kicserélése és a szövegek átírása).

  1. Megvásárolod a domaint és a tárhelyet a tőlünk kapott instrukciók alapján a kedvezményes árainkon. Ez a Te tulajdonod lesz, bármikor bármit csinálhatsz vele.
  2. Megosztod velünk egy adott időre a hozzáférést és az indítani kívánt vállalkozásodnak megfelelő weboldalt készítjük el Neked. Telepítjük a WordPress-t, a sablont, a prémium bővítményeket, beállítjuk a szervert, az SSL-t stb.
  3. Ha átadtuk, a Te feladatod az lesz, hogy átalakítsd a Te igényeidnek megfelelően, de már nem a nulláról kell kezdened, így minimálisra csökken a hibák lehetősége.

Amit szeretnél.

Előtte már meg lesz a vállalkozás ötleted, így pontosan tudni fogjuk, hogy mire van szükséged. Ha webshopra, akkor webshopot készítünk mindenféle felár nélkül.

Kezdőként egy weboldalt/webshopot/oktatófelületet jóesetben is egy hét alatt készítenél el, majd azon még legalább 2-3 hétig dolgoznál, hogy javítsd a hibákat.

Itt készen kapod, azaz mint egy “bérelhető webáruházas rendszernél” csak picit átalakítod és már használhatod is.

Ha a Facebookra fel tudsz tölteni egy új profilképet és meg tudsz írni egy kommentet, akkor ez is menni fog, mert nagyjából azonos nehézségi szint.

Igen.

Megkapod a teljes Weboldal Készítés kurzusomat, ahol megtanulhatsz egy weboldalt a nulláról felépíteni. Ehhez biztosítok egy gyakorló felületet is, ahol nem lehet semmit elrontani.

Persze, ez Neked készült, 100%-ban a Te tulajdonod lesz.

Még egy infó a garanciáknál lesz látható ezzel kapcsolatban, érdemes elolvasni.

Amennyiben erre szükség van, igen.

Feltelepítjük a szükséges bővítményeket és Neked csak be kell írni 1-2 kódot.

De ha nem megy, segítünk egy konzultáció során.

(ÉRTÉKE: 199.900 Ft)

Bónusz #2

HelloPack- 80+ darab fizetős WordPress bővítmény – több mint 1.000.000 Ft-nyi prémium bővítmény, amit nem kell megvásárolnod, mert biztosítjuk számodra, ha velünk dolgozol!

Bónusz #3 Landingo- Landing oldal Elementor Layout

Átírod a szöveget, azonnal hirdetheted. Konverzió-maximalizálásra találtam ki, minden a legapróbb részletekig a feliratkozógyűjtésre van kihegyezve.

Mit szólnál, ha mi csinálnánk meg neked?

Ha a kivitelezés csomagot választod, mi megcsináljuk neked a magyarázó weboldalad, azaz a netmesédet. Ez a legkényelmesebb megoldás

1. Először kérdezek

Meg kell ismernem a vevőidet, a problémáikat, a te weboldalad, az eredményeidet, referenciáidat. Meg kell értenem, hogy meg tudjam értetni másokkal, hogy mitől zseniális az, amit csinálsz. Van egy kérdőív, azt kitöltöd, visszaküldöd. Ha már régi vevőnk vagy, nem kell újra kitölteni, a meglévő infók alapján tudunk dolgozni.

2. Utána írok

Ha minden infó nálam van, akkor is még lehet írok pár e-mailt, hogy minden világos legyen, mint a nap. Számomra most jön a kihívás: megírni a forgatókönyvet, úgy hogy minden stimmeljen.

3. Elküldöm a netmesét

Ha van Wordpress weboldalad, akkor megkapod az netmese kezdőlapod elementor sablonját importálható formátumban elküldöm, azaz adok letöltési linket, és innentől kezdve a weblapot máris használhatod profitnövelésre.

Mi az, ami nincs benne?

Nem vagyok elérhető telefonon, nem fogunk skype-olni, zoomolni. E-mailezni fogunk.

Csak olyan karaktereket, háttereket használok a weboldalon, ami jogtiszta és ingyenesen van. Tehát, ha pl. szeretnél egy hupikék krokodilt, aki felfúj egy lufit, majd az kipukkan, és akkor megjelenik a logód… – akkor ne engem válassz.
Ezek mind benne van az ASZF-ben, amit mindenképp nézz át, mielőtt megrendelnéd a kivitelezést.

Garanciák, amiket biztosítunk a NetMese készítéshez

200 napos 200%-os garancia

Egy egészen őrült ötlettel álltam elő: Annyira biztos vagyok benne, hogy a NetMese az egyik legjobb befektetés számodra, hogy vállalom a vásárlás után 200 napig a pénzvisszafizetést ÉS ezen felül az elkészült weboldalt is megtarthatod. Így 100%-át visszakapod a befizetett összegnek és 100% tulajdonjog is megmarad a weboldalad /webshopod/ oktatófelületed felett. Így jön ki a 200%.

Nem fog eltűnni, sőt egyre jobb lesz!

Örökös hozzáférést kapsz a NetMese összes kurzusához, sőt még a jövőbeli frissítéseit is díjmentesen megkapod! Folyamatosan aktualizálom és kiegészítem az anyagaimat. 

Gyakori kérdések NetMese készítése során

Természetesen! Amennyiben csak alapfunkciókkal szeretnéd, hogy elkészítsük, a továbbiakban akár webshoppá alakítható. Akár bloggal kiegészíthető.

14 nap is lehetséges – volt már rá példa. Tőled függ, hogy milyen gyorsan válaszolsz a kérdéseinkre. Átlagosan 30 nap alatt elkészül az új weboldalad

Igen. A jogszabályoknak megfelelően, kötünk szerződést. Az eszerzodes.hu rendszeren keresztül küldjük. Kényelmes, környezetbarát, egyszerű! Ha még nem használtad és elakadnál, akkor természetesen segítünk.

Igen. Az előleget a szerződés megkötése után kell fizetned. A weboldal készítés teljes díjának az 50%-a.

Ha a részedről nincs meg ez az elköteleződés, akkor a projekt elakadhat. Az előleg pontosan ezért van, hogy Te is – akárcsak mi – teljesen elköteleződj a megvalósítása mellett!

Igen. Facebook és Instagram kampányokat készítünk az általunk készült weboldalakra.
VAGY Google kampányokat. Ez mind függ attól, mi a termék/szolgáltatás, és ki a célcsoport.

Beszéljünk az álomprojektedről?

Foglalj időpontot egy ingyenes projekttanácsadásra egyik megoldástervezőnkkel még ma!