HOGYAN KÉSZÍTSD EL A SAJÁT KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ WORDPRESS WEBOLDALADAT?

INGYENES ÚTMUTATÓ ÉS TÉRKÉP

A legátfogóbb ingyenes kurzus, aminek a segítségével azonnal elkezdheted építeni a saját közösségi honlapodat.

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Kik lesznek az oktatók?

Mi a Nethódító Works?

A Nethódító Works a nethodito.hu új üzletága. Elementor  layoutokat készítünk. Ezekkel annyi a dolgod, hogy importálod az Elementor könyvtáradba, a vizuális szerkesztőben betöltöd és kicseréled a szövegeket a te marketing szövegeidre.

Ezek a layoutok tapasztalati alapon készülnek. 2014 óta használom az Elementort. Csak a legjobban konvertáló landing page és sales oldal elrendezések, színkombinációk, megjelenési effektek vannak benne. A legfontosabb, hogy a magyar marketing szövegekhez találtam ki őket. Tényleg csak át kell írni.

Mire jó a Nethódító Works?

Ha nem akarsz órákat tölteni azzal, hogy beállítod a BuddyBosst, kitalálod a színpalettát, megcsinálod a téma testreszabást, kitalálod a landing oldalalaid elrendezését, designját, akkor csak fogsz egy Nethódító Works féle Elementor layoutot, importálod, átírod, és már hirdetheted is.

A Nethódító Campus megtanít megérteni az online marketinget, megtanít szöveget írni, kampányt tervezni. A Nethódító Works a kezedbe adja a működő, jól konvertáló arculati megoldásokat