Melyek legjobb WordPress sablonok

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Ha nehezen igazodsz ki a WordPress sablonok tengerében, akkor ez a cikk Neked szól! Az elmúlt 10 évben számos WordPress sablonnal dolgoztunk és most megmutatjuk azokat, amik nekünk a legjobban beváltak. Közös szempont mindegykben a kezelhetőség, az egyszerűség és könnyű testreszabás lehetősége.

Buddyboss sablon

Mi ezt használjuk aktuálisan már egy jó ideje és nagyon elégedettek vagyunk vele. Előnye, hogy rengeteg layout (tehát előre elkészített Elementor téma) elérhető hozzá, de más fejlesztések is szerveződtek a Buddyboss köré az elmúlt években. Buddyboss Platform megoldások, egyedi kiegészítő plagin megoldások, csak hogy azokat említsem, amiket mi is folyamatosan használunk.

Ez azt jelenti, hogy sokan fejlesztenek extra megoldásokat a Buddybosshoz, amiket általában 10-100 dollár között meg lehet vásárolni. Egyébként ha csatlakozol az Online Megvalósító Műhelyhez, akkor egy komplett Buddyboss csomagot kapsz ajándékba, a legújabb verzióval és jó néhány extra bővítménnyel, amiket mi is napi szinten használunk (vagy magunknak, vagy az ügyfeleinknek).

DIVI sablon

Néhány évig használtuk a DIVI sablont is és alapvetően meg voltunk elégedve vele. Azért váltottunk róla a BuddyBossra, mert mostanában a Buddybossnak sokkal felhasználóbarátabb megoldásai voltak és már látszott az is, hogy sokkal több külső fejlesztés érhető el a Buddyboss Platformhoz. Előnye, hogy rengeteg layout (tehát előre elkészített téma) elérhető hozzá, de más fejlesztések is szerveződtek a DIVI köré az elmúlt években. Popup megoldások, egyedi kiegészítő dizájn megoldások, evergreen countdowner, csak hogy azokat említsem, amiket mi is folyamatosan használunk.

Avada sablon

Néhány évig használtuk az Avada sablont is és alapvetően meg voltunk elégedve vele. Azért váltottunk róla a DIVI-re, mert akkoriban a DIVI-nek sokkal felhasznélóbarátabb megoldásai voltak és már látszott az is, hogy sokkal több külső fejlesztés érhető el a DIVI platformhoz.

Avadából mi még az 5.9-es használtunk, most már a 7-es verzió fut és ahogy nézem lényegesen okosabb, valamint felhasználóbarátabb már, mint volt. Tudásban tulajdonképpen már nincs nagy különbség a DIVI és az Avada között.

Jnews sablon

A Jnews sablon egy különleges sablon. Azért speciális WordPress sablon, mert kifejezetten nagy látogatottságú magazin tematikájú oldalakhoz lett fejlesztve. Bár a Jnews is teljes mértékben testreszabható, itt nem feltétlenül a dizján dominál. Mondjuk egy nagy lágotatottságú portálnál arra külön is szükséges figyleni, hogy minél kevesebb dizájnelem legyen, mert a minél gyorsabb oldalbetöltés különösen lényéges ebben az esetben . Ha a tartartalombizniszben vagy, akkor ez egy nagyon jó és igényes megoldás lehet Számodra is.

Elementor sablon

És itt van még az Elementor WordPress sablon. Az utóbbi időben nagyot ment az Elementor és már úgy hirdetik magukat, mint az elsőszámú WordPress sablon. Ami igaz is lehet ha a telepítések számát nézzük, az viszont kicsit csalóka, mert a DIVI-vel és az Avadával szemben az Elementornak van ingyenes verziója (és gondolom jórészt ezt használják nagyon sokan). Viszont a pro verzió az, ami összehasonlítható a DIVI-vel vagy az Avadával. Árban az Elementor valamivel jobb, ha csak 1 honlaphoz akarod használni, viszont az Elementor köré még nincs akkor infrastruktúra, mint ami jeleneleg a DIVI-nél elérhető.

Ezt még nem használtuk, így személyes tapasztalatom nincs, viszont mindenképpen meg akartam említeni. Egyrészt azért, mert nem lehet szó nélkül elmenni mellette, hiszen nagyon sokan használják. Márészt azért, mert biztos vagyok benne, hogy valakinek használni és segíteni fog.

ZsÉ

ZsÉ

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Válaszok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítsd el a saját Közösség Toborzó Rendszered!