Hódítsd meg ÉLŐ video, audio posztokkal követőid hatékonyan a Neten!

Egy terület szakértőjeként már több tréning és előadás áll mögötted? Akkor ideje szintet lépni!

Ha a tematikád kész van és az oktatóanyagod is készen áll, miért ne lépnél eggyel magasabb szintre és juttatnád el online is kurzusaidat még szélesebb körben az érdeklődőkhöz?

szam1-09-66x66

Profitálj a tartalomgyártásból!

Szenvedélyed a vlogolás, a videókészítés és a tudásod megosztása? Gondoltál már rá, hogy hozzáférések értékesítésével pénzt keress?

szam2-10

Inspiráld a közösséged!

Segíts követőidnek új készségeket elsajátítani, oszd meg velük a kulisszatitkaidat! Legyen szó akár új hobbiról vagy szakmai tudásról.

szam3-11-66x66

Építsd a saját márkádat!

Legyen saját videós platformod az általad választott domain névvel, a logóddal és a saját tartalmaiddal! Ebben a rendszerben te vagy a sztár és persze a szuper admin is!

szam4-12-66x66

Döntsd le a határokat!

Készíts online videó kurzusokat és taníts időbeli és földrajzi határok nélkül a TudásPiactér segítségével!

Neked csak a szakmai tartalmakra kell figyelned, minden mást mi biztosítunk!

background_image_home-1

Személyes kapcsolat előfizetőiddel

Előadóként pontosan tudod, hogy nem csak maga az előadás, hanem a hallgatóság részéről elhangzó kérdések megválaszolása is legalább olyan fontos. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a rendszert, hogy több egyszerű kommunikációs csatornán is kapcsolatban maradhatsz feliratkozóiddal, valamint ők is kommunikálhathak egymással akár az oldaladon belül is.

Nyújts ügyfeleidnek még többet!

Vonj be más előadókat is az oktatásba, hogy felhasználóid még szélesebb körű ismeretekre tehessenek szert. Az elszámolás miatt sem kell aggódnod, a rendszerben be tudod állítani, hogy a vendégelőadók milyen jutalékot kapjanak egy-egy, kurzusukra feliratkozó után.

Legyél naprakész tanfolyamaiddal kapcsolatban!

Kövesd nyomon gyorsan és egyszerűen beépített riportok és dashboardok segítségével, hogyan áll kurzusaid nézettsége, hányan töltötték le a kapcsolódó fájlokat, milyen eredménnyel zárták feliratkozóid a teszteket. Vagy állíts össze teljesen egyedi riportokat, hogy mindig a számodra releváns információik legyenek előtérben!

Segítség az értékesítésben és az adminisztrációban 

Több beépített eszközt is találsz, ami segít kurzusaid értékesítésben: kuponok, akciós ajánlatok, testre szabható értékesítési oldalak. Az adminisztrációs terheid csökkentéséről sem feledkeztünk meg, a Tudáspiactér összeköthető a legnépszerűbb hazai fizetési és számlázási rendszerekkel is.

Saját kurzusok és videótár

A katalógusban a hallgatóid böngészhetnek ingyenes vagy fizetős online kurzusaid között.

Lehetőségük van szöveges keresésre, találati lista rendezésre, kategóriánkénti szűrésre, szint szerinti szűrésre és címke szerinti szűrésre is.

Nem kell félned, hogy a versenytársad anyagait megtalálják! A katalógusban csak a saját és oktatóid kurzusai látszódnak.

Ez a rendszer csak a Tied!

nethodito-kurzusok

A hallgatóid imádni fogják, mert…

szam1-09-66x66

Annyira könnyű használni, mint a YouTube-ot

Minden felület egyértelmű és a rendszer tanácsokkal segíti őket az előrejutásban.

szam2-10

Kényelmesen, a saját ütemben haladhatnak

A videókat többször is megnézhetik, ott ahol éppen jól esik nekik. Persze, időkorlátot azért szabhatsz nekik.

szam3-11-66x66

Eszközfüggetlen az élmény

A videókat nézhetik számítógépen, de akár táblagépen vagy mobilon is. Pont ahogy megszokták.

Fókuszálj a tartalomra, a technikai hátteret pedig bízd ránk!

E-commerce funkciók pár kattintásnyira

A TudásPiactér támogatja az előfizetéses modellt (membership site), kezel kuponokat, ajánló partnereket (affiliate marketing), értékesíthetsz anyagokat külön-külön, de akár csomagban is. Élettartam vagy időben korlátozott hozzáféréseket is adhatsz és közben pontosan tudod, hogy ki nézte meg a videóidat és ki nem.

Sőt, emailt is küldhetsz nekik!

forums_background
social_image

Mobilra és számítógépre optimalizálva

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy tartalmaid tökéletesen jelenjenek meg teljesen függetlenül attól, hogy előfizetőid mobilon, számítógépen vagy táblagépen szeretnek inkább tanulni. Nem vagyunk egyformák, a platformok között sem kivételezünk.

Automatizmusok a kényelemért 

Elfelejtheted a hosszadalmas adminisztrációt, csupán néhány kattintásra van szükséged és már automatizálhatod is értékesítései folyamataidat! Kösd össze virtuális iskoládat a legnépszerűbb magyar fizetési és számlázási rendszerekkel!

A TudásPiactér 29 különböző email sablont ismer. Ez azt jelenti, hogy 29 különböző esemény hatására a rendszer helyetted küld emailt, hogy neked időt spóroljon. Ráadásul, ezeket bármikor ki is kapcsolhatod.

BC

Korszerű platform, magyar gazdasági és jogi környezetre optimalizálva a saját branded alatt!

Biztos nem lepődsz meg, ha azt mondjuk neked, még soha nem volt ilyen fontos, mint most a 21. században, hogy az emberek minél gyorsabban és könnyebben jussanak tudáshoz, információhoz. Viszont egy tényezőnek nagyon szűkében vagyunk, ez pedig az idő.

Nem egyszerű a zsúfolt napirendet összeegyeztetni egy hosszabb kurzus fix időpontjaival, és akkor még nem említettük a fizikai távolság okozta nehézségeket. Ezek megoldására hoztuk létre a TudásPiactér e-learning rendszert, ahol a felhasználók saját maguk oszthatják be, hol, mikor és milyen ütemben szeretnének tanulni.

Felejtsd el a terembérletet, az idő- és létszámkorlátokat!

Ha a tematikád kész van és az oktatóanyagod is készen áll, miért ne lépnél eggyel magasabb szintre és juttatnád el online is kurzusaidat még szélesebb körben az érdeklődőkhöz?

Érj el még több tanulni vágyót!

Használd ki, hogy online azokat is vissza tudod ültetni az “iskolapadba”, akik a hagyományos offline kurzusokon nem tudnak részt venni.

membes-image
zoomx2-1

Taníts!

Add át hallgatóidnak azt a tudást, amely segíti őket akár személyes, akár szakmai fejlődésükben. Elég a tanfolyamot csupán egyszer elkészítened, utána arra lényegében bármennyien feliratkozhatnak, nincs felső korlát!

Oktass a saját márkád alatt!

Használd saját logódat, saját domainedet, egy az egyben saját arculatodat! A TudásPiactér rendszerét tetszőlegesen testre szabhatod!

 Járj egy lépéssel a konkurencia előtt!

A videós tartalomfogyasztás még sosem volt ilyen népszerű mint napjainkban: az internet forgalmának 75%-át teszi ki és folyamatosan nő! 2022-re várhatóan már a 82% lesz. Valamint kutatások bizonyítják, hogy a videóban átadott információkat az agy 60 000-szer gyorsabban dolgozza fel, mint az olvasott szöveget. Meggyőző igaz?
Azok az iskolák, akik nem nyitnak az online oktatás irányába belátható időn belül, komoly hátrányba kerülhetnek a konkurenseikhez képest.

Ragadd meg a lehetőséget, indítsd el saját e-learning rendszeredet és kerülj lépéselőnybe versenytársaiddal szemben!

YouTube csatorna mellé online kurzus platform?

us

Igen! A két platform remekül kiegészíti egymást!

H-oa YouTuben már kiépített követőbázisod van, akkor könnyedén átkonvertálhatod őket fizetős ügyféllé!

Nálunk nem kell szigorú feltételeknek megfelelned és az árakat is te szabod meg.

Ráadásul, névvel és email címmel fognak hozzád regisztrálni, így a felhasználóidat bármikor el tudod érni a YouTube-tól teljesen függetlenül.

Plusz előny, hogy a TudásPiactérnél nem vonunk le jutalékot az értékesítéseidből.

Az online kurzusaidat akár percek alatt élesítheted

m15-624x347
szam1-09-66x66

Tervezd meg és készítsd el a kurzusodat!

szam2-10

Töltsd fel egyszerűen a saját virtuális iskoládba!

szam3-11-66x66

Készíts speciális ajánlatokat vagy kuponokat!

szam4-12-66x66

Mutasd meg a kurzusodat a célközönségednek és figyeld növekvő bevételeidet!