Indítsd el könnyedén az első

Előfizetéses rendszered…

ami előre kiszámítható módon, automatikusan termeli neked a bevételt

Ez a jövő, de mi az az előfizetéses rendszer?!?

Az egyik legnyereségesebb üzleti modell.

Mi pedig készen adjuk neked a teljes megoldást, felépítjük hozzá a WordPress oldalad, beállítjuk az automata bankkártyás fizetés, a felhasználói fiókok létrehozását és az egész oktatási platformot. Neked csak a tartalmakat kell feltölteni és gondozni a tagokat.

A lényege, hogy a felhasználók, azért, hogy a klubot tagjai lehessenek, hogy hozzáférjenek prémium tartalmakhoz előfizetnek nálad. A rendszer pedig minden hónapban automatikusan levonja a bankszámlájukról a pénzt, kiállítja a számlát és hozzáférést biztosít a zárt klubtagsági felülethez.

Neked csak

 • a tartalommmal
 • a vevők megszerzésével
 • az előfizetők megtartásával kell foglalkoznod
konyvhelyettallofinal699x960

Kinek valók az…
Előfizetéses rendszerek?

Tudtad, hogy azok a vállalkozók, akik olyanok, mint TE is, alig foglalkoznak a honlapjaikkal, alig dolgoznak bonyolult szoftverekkel, nem fizetnek állandóan egy informatikusnak és mégis sikeressebbek az előfizetéses rendszerük miatt…

Hogyan csinálják? Elmondom mindjárt, de előbb elmesélek egy rövid történetet, hogy jobban megérts mik azok az előfizetéses rendszerek, és ami még fontosabb, miért kellene neked is már régen használnod..

nemvagyokmarketingges

Feladó: ZsÉ

RE.: Az előfizetéses rendszerek akkor is működnek, ha nem vagyok marketinges?

Mindannyian picit mások vagyunk, de 2 dolog nélkül nem élhetnénk. Ez pedig:

 • Az információ
 • És a közösség

Ezt biztos tapasztalod a saját vállalkozásodban is, hogy az emberek szívesen fizetnek azért, hogy segíts nekik és örömmel tölti el őket, ha más emberekhez is kapcsolódhatnak.

Te is szeretsz hozzád hasonló emberek társaságában lenni, igazam van?

Régen is szívesen fizettek az emberek klubtagságot és ma is. Csak éppen ehhez régen sok ember kellett és bonyolult intézmények. Ma már itt van az internet és a lehetőség, hogy az ország bármely pontján élő embereket összekösd és kiszolgáld szoftverek segítségével.

Csakhát ez elég bonyolult…egyetértesz?

Pont ezért az online marketingben jelentek meg az előfizetéses rendszerek, mert ők hozták be leghamarabb ez a megoldást és dolgozták ki hozzá a technikai feltételeket.  Most viszont számodra is elérhetővé vált. Ha van információd, amit keresnek (írott, hang vagy videó), ha van közösség, amit összefogsz, akkor te is egy aranybányán ülsz, csak még nem kezdted el kitermelni.

A legtöbb hozzád hasonló vállalkozás viszont bukásra van ítélve, mert az idejét adja el. Ahelyett, hogy létrehozna egy olyan rendszert, amin keresztül egyszerre sok száz vagy ezer emberrel tudna foglalkozni.

Az igazság az, hogy…

INFORMÁCIÓT ELŐÁLLÍTANI ÉS KÖZÖSSÉGET ÉPÍTENI…

a könnyebb rész.

Elérni, hogy megvegyék és nyereséget termeljen, az nehéz!

(ezért buknak el olyan sokan)

A legtöbben elavult módszereket erőltetnek.

A legtöbb hozzád hasonló vállalkozó azt csinálja, hogy csinál egy szép honlapot, majd elkezd blogolni, tartalmakat gyárt a közösségi oldalakra és annyit publikál, amennyit csak bír.

Elég egy gyönyörű honlap?

Nem! Az a minimum. Pedig a legtöbben ezt csinálják és elindul a várjunk játék. Amit követ a remény marketing. 

Ha te is építettél ilyet, akkor gondolom most te is vársz, hogy majd működni fog. Te is reménykedsz, hogy egyszer csak beindul. Igazam van? 

Honlap valóban kell, de az nem igaz, hogy az adja el az információt.

weboldal
remnymarketing

A legtöbb vállalkozó vért izzad az eladással..

(elmondom miért)

A legfőbb oka, hogy a legtöbb vállalkozó vért izzad, hogy eladja az információs termékét online és nyereségre tegyen szert, legfőképpen az, hogy nem tudnak elegendő forgalmat terelni az értékesítési oldalukra.

Ráadásul az elért embereket arra motiválják, hogy “követők” legyenek, ne pedig “vásárlók”. Azért, hogy minél több forgalmad legyen, Facebook és Google reklámokat kell vásárolnod, de a drága kattintási díjak, egyszerűen felzabálják a nyereséged. Ez a 22-es csapdája! Ha nem veszel forgalmat, akkor nem veszik a terméked. Ha drágán veszed, akkor pedig nyereséged nem marad.

Számolj le a remény marketinggel.

Neked érdeklődők kellenek, akik MEGVESZIK a terméked és így megtöltik a bankszámlád. Vevőket kell vásárolnod! Elegendő pénzt kell költened hirdetésre, hogy forgalmat terelj a honlapodra.

Embereket, akik aztán vásárolnak tőled. Azonban a hirdetés drága, a célod pedig a nyereség lenne.

Tudom miről beszélek hiszen az ügyfeleink pont ezekkel a problémákkal küzdöttek

Vért izzadtak, hogy pénzt keressenek

Aztán megmutattuk nekik, hogyan lehet minden problémámat egycsapásra megoldani. De erről majd később mesélek.

woolementor-single-product

A millió dolláros kérdés:

“Hogyan költhetsz elegendő pénzt hirdetésekre és szerezhetsz új vevőket… 

(és ami a lényeg)

Anélkül, hogy eltűnne a profitod?”

Azért, hogy segítsek megválaszolni ezt a kérdést, előbb szeretnék megosztani veled egy történetet, ami segít megérteni mi is az az előfizetéses rendszer, és ami a lényeges, miért lenne szükséged rá neked is:

Tudtad, hogy a legtöbb cégbemutató honlap, csak egy díszes szóróanyag?

(Igen – az is, ami olyan gyönyörű – és szerintem egy halom pénzt fizettél érte a programozódnak…)

Valószínű, élő szóban elég jól el tudod adni magadat és a termékedet
DE – a honlapod erre nem képes 🙁 

Ez pedig azt jelenti…

Ha jó vagy abban, hogy népszerűsítsed a terméked és forgalmat terelj az érékesítésben impotens honlapodra, akkor is csak annyi fog történni, hogy az emberek megnyitják, majd tovább állnak. Ez minden… Elbuktad őket. (vele az esélyt, hogy valahogy vevőkké alakítsd őket) Egyszerűen azért, mert a HONLAPOD NEM ÉRTÉKESÍTÉSRE LETT KIKÉPEZVE. 

A honlapod egy szépen elkészített katalógus, rengeteg INGYENES tartalommal. Viszont nincs egyetlen olyan erős üzenet vagy gomb, ami elmondaná a látogatóknak, hogy mit is kell most tenniük. Ha pedig mégis tettél gombot az oldaladra, akkor valószínű túl sokat. Így a látogató rengeteg lehetőségből tud választani, hogy hova is kattintson.

Ha a látogatód nem tudják mit csináljanak és merre menjenek, akkor egyszerűen elhagyják a honlapod és NINCS lehetőséged rá, hogy meggyőzd őket arról, milyen nagyszerű a terméked.

De mit csinálnak azok, akik a legsikeresebbek?

Rájöttek arra, hogyha el akarják adni online a terméküket, akkor azt egy hagyományos termékbemutató oldalról (landing page) kell tenniük. Kell még hozzá egy rendelési automatizmus, ami kezeli a vásárlás teljes folyamatát. A fizetéstől a számlázáson át, egészen a termék átadásáig. Mindezt olyan egyszerűen, hogy csak egy rendelési gombot kelljen rakni a mostani oldaladba.

És ezt kell tenned neked is.

Forgalmat kell vásárolnod és egyből arra a termék oldalra kell irányítanod őket, ami megoldja a fő problémájukat. Ezen az oldalon csak a problémájuk megoldásáról beszélsz. A megoldás az előfizetésed, amit egyetlen rendelés gomb lenyomásával meg is tudnak rendelni, ki tudják fizetni bankkártyával és a teljes folyamat teljesen automatizált. Aztán minden hónapban vagy hetente (teljesen mindegy) újra terheled a bankkártyájukat, hogy az előfizetéses klubbod tagjai maradhassanak.

Ez egy pénztermelő gépezet, ahol a vásárolt forgalom bekerül a tetején…
… és a nyereség pedig kijön az alján.

Ez az, amit úgy hívunk

“Előfizetéses Rendszer”

elofizetesesrendszer

Kik használnak ilyen előfizetéses rendszert?

EGYESÜLETEK

 • Lakástulajdonosok szövetsége
 • Jogi egyesületek
 • Könyvolvasó egyesületek
 • Politikai egyesületek
 • Egészségügyi egyesületek
 • Sport egyesületek

NONPROFIT

 • Üzleti szervezeteket
 • Templomok
 • Közösségi szolgáltatások
 • Hálózati csoportok
 • Alapítványok és jótékonysági szervezetek

KLUBOK

 • Rajongói klubok
 • Hobbi klubok
 • Film klubok
 • Társasjáték klubok
 • Fitnessz klubok
 • Kerékpár és motor klubok
 • Vitorlázási klubok
 • Tenisz klubok
 • Főző klubok
 • Egészséges életmód klubok

OKTATÁSI RENDSZEREK

 • Művészeti
 • Konzultációs
 • Marketing
 • Személyiség fejlődés
 • Trénerek, coachok
 • Edzők
 • Informatikai tanácsok és oktatás
 • Jogi tanácsok
 • Táplálkozással kapcsolatos oktatás
 • Párkereséssel kapcsolatos oktatás

Ahhoz, hogy nálad is működjön és stabil bevételed legyen

elo-webinarium

KELL TERMÉK

Valami közösségi ügy, valami információs termék, amit el tudsz adni

online-konferencia

KELL FORGALOM

Minél több minőségi látogató, akik készen állnak, hogy előfizesenek.

elofizeteses-rendszer

KELL EGY FOLYAMAT

Ha pénzt is szeretnél keresni, akkor kell egy folyamat és olyan szoftverek, amik összehangoltan dolgoznak neked.

Nem fogsz túlélni a piacodon egy hagyományos honlappal és egy elavult bevételi modellel. Neked egy modern és bevált dologra van szükséged.

Ha még mindig abban reménykedsz, hogy az internezető emberek valami csodálatos módon megtalálják a honlapod és vásárolnak tőled, akkor neked nincs stabil vállalkozásod és nem fogsz havonta annyi pénzt keresni, amennyit megérdemelnél.

A fájó igazság az, hogy a remény marketing nem működik.

Minden amit eddig elértél a szerencsédnek és főleg a kitartásodnak köszönhető.

Mi most a helyes utat, a bevált folyamatot és a modern, működő megoldást kínáljuk neked. Ezzel képes leszel előteremteni a vágyott bevételeidet.

modernrendszer

Mutatom, hogyan működik ez az Előfizetéses Rendszer dolog…

Régi Módszer

A régi módszer az volt, hogy fárasztó órákat töltöttél azzal, hogy posztolj a Facebookra, Instagramra, a blogodra és keményen dolgoztál a keresőoptimalizálással.

Talán megfizettél valakit, hogy segítsen előrébb kerülni a Google találati listáján és így több látogatód legyen. Talán még fizetett reklámokat is próbáltál. Ha komoly szakembert találtál, aki valóban tudott segíteni, akkor könnyedén elkölthettél akár 200.000 Ft -ot is minden hónapban.

És hiába jöttek a minőségi látogatók az oldaladra, ha a honlapod képtelen volt eladni és a látogatóid közel 90%-a azonnal elhagyta az oldalad és soha nem tért vissza. De hiába is jöttek a vevők, ha a forgalom és így a bevétel is folyamatosan hullámzott.

Egyszer megőrülsz a sok munkától és sokat keresel. Néha meg napok senki sem néz feléd és aggódsz a számlák miatt.

Az Új Módszer

Amikor elkezded használni ezt az ÚJ MÓDSZERT, nem az fog megváltozni, hogy hirtelen többen fognak vásárolni tőled, hanem egyre többet fogsz keresni ugyanannyi vásárlóval. 

MIÉRT?

 Azért, mert eddig a látogatódi 10% csinált bármit is az oldaladon. Voltak akik egyből vásároltak és így egyszeri bevételt termeltek neked (és ezért elvettek a drága idődből). 

Az előfizetéses rendszerrel viszont az aki egyszer vásárolt, az utána minden hónapban vásárolni fog tőled. 

Attól függően, hogy milyen havi díjat kérsz, akár 100 vevő is képes egy jelentős életszínvonalbeli növekedést hozni számodra. Eddig mennyi vevőd volt összesen?

 Ebből, ha 100 megmarad volna folyamatos vásárlónak, akkor most hol állna a vállalkozásod?

Hogyan lehet évi 100 milliót keresni?

100 000 000 Ft -os termékből eladsz 1 darabot…
10 000 000 Ft-os termékből eladsz 10 darabot…
1 000 000 Ft-os termékből eladsz 100 darabot…
100 000 Ft -os termékből eladsz 1 000 darabot…
10 000 Ft -os termékből eladsz 10 000 darabot …

10 000 Ft -os termékből csinálsz előfizetést és eladod 834 embernek

És itt a kritikus kérdés

Ha tudnád, hogy csak 834 embernek kell csak eladnod és megvan az évi 100 milliós bevétel, akkor…

… Mennyi idő kellene ennyi vevőhöz?

Nem tudom a választ, de én a helyedben már ma nekiállnék gyűjteni őket, hogy az év végére meglegyen. 10 000 Ft havonta szinte semmi. napi 333 Ft. Még egy jó kávé sem jön ki belőle.

ferfi-laptoppal-animacio
tervezes

TECHNIKAI EMBER LENNÉL

Mert biztos vagyok benne, hogy bármit meg tudnál tanulni, de minek fárasztanád magad, amikor sokkal élvezetesebb dolgok is vannak. Bízd ezt profikra és foglalkozz azzal, ami élvezetes módon hoz neked bevételt.

ferfi-ertekesit

A SZERENCSÉRE BÍZNÁD MAGAD

Ki akarná, hogy a vállalkozása egy simeretlen tényezőn múljon. Akadályok pedig mindig lesznek és neked olyan csapat kell, akik már ezeken túl vannak és időt és bosszúságot tudnak neked spórolni és persze pénzt keresni.

Érezted már úgy, hogy csapdába kerültél…
… hogy haladnál előre, de nem illenek össze a kirakós darabjai?

Biztos, hogy tudod miről beszélek. Ez nem a te dolgod lenne!

Te ötlet ember vagy. A vállalkozásod motorja. Aki megalkotta a terméket. Miért húznak vissza a körülémények? Miért nem lehet egyszerűen kitörni a mókuskerékből?

Támadt egy termék ötleted, meg akarod valósítani és egyszerűen csak eladni a neten. Miért olyan bonyolult ez? Igazam van?

Van egy álmod. Tudod a küldetésed és pontosan tudod, hogy mit akarsz elérni

Tudod, hogyan fogja a terméked megváltoztatni a világot

otletember

És akkor…

“Visszafognak”

Csak azért nem haladsz, mert nem tudod hogyan kell programozni?
Csak azért, mert nem vagy technikai beállítottságú ember?

Igen, ezért bérelnek fel sokan szakembereket, akik leprogramozzák vagy elkészítik nekik a rendszereket. Akik persze azt mondják, hogy meg fogják csinálni gyorsan. Aztán csak vársz napokat, heteket és az is lehet, hogy hónapokat.
Neked pedig napról napra megy el a kedved az egész vállalkozási ötletedtől, mert csakis a problémákat látod benne. Minden ami olyan csodásnak tűnt fejben, a valóságba átültetve egy feneketlen probléma iszapnak tűni. Nyúlik, ragad és elsüllyedsz benne, így legszívesebben kifutnál a világból.

Ez a legfőbb oka, hogy a legtöbb vállalkozó ELBUKIK..

Nem ismerik a lehetőségeiket és ahelyett, hogy egy kulcsrakész rendszerrel azonnal elkezdenék az értékesítést, elkezdenek fejlesztgetni. Miközben itt van a kész megoldás.

te

Igen, az Előfizetéses Rendszer pont olyan vállalkozóknak készült, mint amilyen te is vagy…
… akik nem programozók
… akik nem rendelkeznek komoly technikai tudással
… akik arra vágynak, hogy haladjanak, minden működjön és ne technikai blablával kelljen vacakolniuk

Az előfizetéses rendszerrel könnyedén eladhatod a terméked, online bankkártyás fizetéssel, automata terhelésekkel, automata számlázással, automata előfizetői fiókok létrehozásával.

Ez egy gyorsító sáv, amivel akár 1 hét alatt készen lesz a saját előfizetéses rendszered

És ezt nem csak én mondom, hanem azok az ügyfeleink is, akik már élesben használják. Ide most sok nevet kellene írnom, de nálunk első a diszkréció. Se a konkurenciád, se az anyósod nem fogja megtudni, hogy te szintet léptél és mostantól egy ilyen rendszert is termeli neked a pénzt.

Az Előfizetéses Rendszer segít a hozzád hasonló vállalkozóknak olyan stabil bevételi forrásra szert tenni, amivel maximalizálni tudják a havi nyereségüket, több idejük marad és programozói tudásra sincs szükségük.

(Már csak egy kérdés maradt hátra)

TE LESZEL A KÖVETKEZŐ?

Nézd meg milyen egyszerű

background_image_home-1
kisspngpartnershipcomputericonsbusinesspartnerbusinesspartner5b3d8f30012681.7764136615307610080047900x700

3 egyszerű lépésre van szükséged

Ezek a lépések kellenek ahhoz, hogy egy héten belül neked is legyen saját előfizetéses rendszered, ami aztán minden hónapban stabilan termeli neked a bevételt.

1. Add meg a vállalkozásod adatait

2. Kérj visszahívást

3. Tudd, hogy mire akarod használni az előfizetéses rendszert

Tudom, hogy egyszerűbb lenne ide árakat írnom, de a helyzet az, hogy így is annyi munkánk van, hogy nem bírunk rá. Mindenki előfizetéses rendszereket akar. Vagy azért mert olyan jó ez az oldal vagy azért, mert annyi pénzt termel ez az üzleti modell.

A lényeg, hogy nem dolgozunk mindenkivel.

Igen, ez a 3 egyszerű lépés kell ahhoz, hogy neked is lehessen előfizetéses rendszered.

Ennyi kell, hogy az ötleteidből valóság legyen…

Oh.. és képzeld, amikor elkezded használni az előfizetéses rendszered, nem csak több időd lesz és több bevételed…

DE végre azzal foglalkozhatsz amivel igazán szeretsz.

Persze reklámozhatsz továbbra is, posztolhatsz a közösségi felületekre, írhatsz blog posztokat és dolgozhatsz az új vevők megszerzésén is…
… de ha nem akarsz, akkor innentől már nem kell

Persze lehet, hogy még nem állsz készen, de nem tudom tovább magamban tartani a titkot…

Igen, az Előfizetéses Rendszer egy olyan eszközt ad a kezedbe, amire szükséged van ahhoz, hogy minden hónapban stabil bevételeid legyenek, kevesebb munkád és egyre több nyereséged

mindenegyben

Minden bevételnövelő eszköz egyben…

Hozzá sem kell nyúlnod a meglévő honlapodhoz, mi létrehozunk neked egy teljesen új oldalt, ahol kezelni tudod a klubtagjaid és a klubtagság anyagait.

Az oldaladba csak egy rendelés gombot kell illeszteni, ahol elő tudnak fizetni.

A gombra kattintva bekérjük a számlázási adataikat, a bank oldalán (CIB vagy OTP) bankkártyával fizetnek, megkapják automatikusan a számlát (szamlazz.hu vagy billingo.hu), létrejön a tanulói fiók, amivek belépve máris hozzáférnek a klub anyagaihoz.

Ez egy olyan komoly rendszer, amivel igen kevés cég rendelkezik, mert rengeteg időt és pénzt emészt fel a fejlesztése.

Komolyan, erről akarsz lemaradni? 

Látod már, hogyan adja vissza a vállalkozói szabadságot az Előfizetéses Rendszer?

(hiszen használatra készen kapod meg)

1. Nem kell a reményre vagy a szerencsére támaszkodnod.
2. Nem kell programozót felfogadnod vagyonokért és türelmesen várni a csúszások miatt.
3. Nem kell azon aggódnod, hogy pénzt veszítesz minden egyes nap, amíg az előfizetéses rendszered nem készül el.
4. Nem kell folyamatosan azon aggódnod, hogy a vállalkozásodból képes leszek-e fizetni a következő havi számlát.
5. Nem kell azon aggódnod, hogy miből lesz pénzed fejleszteni.

“De ZsÉ….
Mi garantálja, hogy egyre nagyobb nyereségre teszek szert?”

Ha te értesz ahhoz a termékhez, amit kínálsz. Ha te jó vagy abban, amit csinálsz. Ha eddig is voltak vevőid…
… akkor nyugodj meg, mert én tudom, hogyan lehet sokkal többet kihozni abból amid van.

Tény, hogyha még soha nem adtál el egyet sem a termékedből, akkor nincs garancia arra, hogy a piacodnak van is rá igénye és megvásárolják.

Azonban…

debalazs

Ez most a legjobb üzleti modell

Nem kell értened hozzá, csak használnod kell

1#Kitalálod mire van igénye a piacodnak

Lehet ez információs termék. Videók, ebook-ok, hanganyagok. Lehet mentor program. Lehet egy oktatás. Lehet közösség. Lehet egy klub. Lehet egy prémium csoport.

2# Megrendeled az Előfizetéses Rendszert

Kérj visszahívást és mi segítünk neked abban, hogyan tudod minél előbb élvezni az előfizetéses rendszer előnyeit: a több bevételt és a kevesebb munkát.

3# Segítünk szerződni a bankkal

Az ismétlődő fizetés egy kiemelt kockázatú fizetési mód. Azonban még egyéni vállalkozóknak is megadják. Nagyon jó kapcsolataink vannak a bankokkal és segítünk a szerződésben

4# Feltöltöd anyagokkal a rendszert

A tagságok általában valamilyen információhoz vannak kötve, amit csak azok érhetnek el, akiknek van élő előfizetésük. Azonban vannak olyan rendszerek, ahol nem a zárt felületen található információkra építenek, hanem a tagság a lényeg. A tagok pedig a találkozók vagy épp a előnyöket kapják meg ezen a zárt felületen keresztül.

5# Meghirdeted a csatlakozás

A honlapodhoz hozzá sem kell nyúlni, mert az előfizetéses rendszer egy külön oldal lesz. A honlapodra csak egy rendelési gombot kell rakni, amivel elő tudnak fizetni. Egyszer fizet és onnantól minden hónapban tudod vonni a pénzt.

6# Minden hónapban egyre több pénz érkezik a számládra

A tagságok általában havi díjak. De ez nem kötelező. Lehet ez heti, napi vagy több havi is. Rajtad múlik. Azonban innentől nem neked kell tenned azért, hogy valaki fizessen, hanem nekik kell tenni azért, hogy lemondják a szolgáltatást.

Az előfizetéses rendszert WordPress-el készítjük el. A fizetési részt a Barion biztosítja. A WordPress a világ legnépszerűbb szoftverje, millió kiegészítővel és rengeteg fejlesztővel. Így nem leszel kiszolgáltatva nekünk, mert a kész rendszerhez bárki tud fejlesztéseket hozzáadni.

Igen, az Előfizetéses Rendszert tartalmaz minden olyan eszközt, amire szükséged van a növekedéshez…

Mindez egy egyszerűen használható ismerős felületen!

A WordPress ez a felület, ami annyira népszerű, hogy a honlapok 60%-a ilyen szoftverrel készül. A felület tehát kényelmes és ismerős lesz neked.

A WordPress mellé megkapod még a fizetős WooCommerce Membership plugint is, de ez benne van az árban.

A WordPress mellé megkapod a BuddyBoss sablont, és az Elementor szerkesztőt is életre szóló licensszel. Ez az egyik legnépszerűbb vizuális szerkesztő a WordPress-hez, amivel könnyedén tudsz tananyagokat létrehozni és kedvedre alakítani.

A szoftverrel együtt megkapod készen az egész fizetési rendszert is (neked csak a bankokkal kell szerződni). Így azonnal élesben használhatod.

megszokottfelulet

Túl jól hangzik?!?

14ingyen

Legyen neked is Előfizetéses Rendszered és megkapod vele mind a 4 értékes előnyt

szam1-09-66x66

Kiszámítható bevétel

Stabil és kiszámítható bevételeid lesznek minden hónapban

szam2-10

Automatizált fizetés

Akik eddig egyszer vásároltak, azok most minden hónapban automatikusan megteszik ezt.

szam3-11-66x66

Több idő

Több időd lesz azzal foglalkozni, amivel szeretnél, mert nem csak az idődet adod el, és kevesebbet kell vevőszerzésre fordítanod

szam4-12-66x66

Piac vezető

A piacod vezetője leszel, mert amíg mások nem értik, addig te bezsebeled a a pénzt

Ahogy látod az Előfizetéses Rendszer meghozhatja az áttörést a vállalkozásodba.

De a nagy kérdés az..

Te leszel a következő?

Ahogyan korábban is mondtam ki tudod próbálni a szoftvert és meg tudod nézni, hogy tetszik-e neked, illetve kapsz egy INGYENES konzultációt is. Ilyenkor általában ez a kérdés szokott jönni:

“Megnéztem az ajánlatot és túl olcsó… hol itt a csapda?”

Nincs csapda. Azonban van egy speciális okom, amiért ezt teszem.

2ok

1#

A legjobb termék szerintem az, amelyik több értéket ad, mint amennyibe kerül. Hiszem azt, hogyha segítek neked abban, hogy egyre nagyobb legyen a vállalkozásod, akkor sosem fogod lemondani a SalesForm szoftvert (ugyanis az mindennek az alapja és mi vagyunk a kitalálói) és mindig boldogan fogod kifizetni a díját. Ez az igazi win-win üzlet, mert mindenki boldog.

2#

Nekem már az is megéri, hogy van egy ilyen szoftverem. Ha nem adnám el senkinek, akkor is boldog lennék, mert bőven visszatermelte az árát. Szinte mindent, amit kitalálok ezzel adom el. Elképesztően megkönnyítette az életem és hiszek abban, hogy a tudásunkat meg kell osztanunk másokkal. A tudás pedig akkor ér valamit, ha adsz hozzá eszközt is, amivel utánad tudják csinálni.

Úgy érzem, mindent megtettem, hogy igent mondj.

De ez, most már a te döntésed!

Ha semmit sem teszel…

Semmi sem fog történni.

Az óra viszont ketyeg…

Ha hagyod ezt is elúszni, akkor egy gigantikus lépést teszel hátrafele Mi legyen a következő lépés?

Cselekedj!

Ez különbözteti meg a győzteseket a vesztesektől! A cselekvés az igazi kulcsa a sikernek. Mert a világ tele van álmodozókkal és fotelből okoskodókkal.

 • Bárki mondhatja, hogy gazdag akarok lenni.
 • Bárki kitűzhet célokat, hogy meggazdagodjon.
 • Bárki álmodozhat a gazdagságról.

De a valódi eredmények csak azoknál jönnek, akik CSINÁLNAK IS VALAMIT, nem pedig azoknál akik csak beszélnek róla. Most megválaszthatod a sorsod. Megragadhatod az esélyt a gazdagságra vagy folytathatod tovább az eddigi életed.

Azt gondolom, hogy a választás egyszerű.

idoketyeg