Kurzusok

 • 5 Leckék

  Arculattervezés

  Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

 • 71 Leckék

  Építs weblapot 3 nap alatt!

  Kezdők legjava alapvető technikai hibákat követ el már az első lépéseknél (amelyek később sokkal több gondot fognak okozni). Az első napi videó sorozatban lépésről lépésre bemutatom mit kell csinálnod annak érdekében, hogy utána már magabiztosan állj neki akármikor egy új honlapnak is.
 • 1 Lecke

  Márka Start

  A személyes márkád minden, amit csinálsz és az, ahogyan ez az egész kinéz. Itt az első 3+1 lépés, hogyan kezdheted el építeni a személyes márkádat.
 • 1 Lecke

  Netre Start

  Az online marketing jelenleg az egyik legkiválóbb eszköz a vállalkozásod növekedéséhez. Ebben az eszköztárban pedig bemutatom Neked azokat az online marketinget támogató eszközöket, amiknek a segítségével a Te vállalkozásod is kimagasló eredményeket fogsz tudni elérni. Mindenhol találhatsz linkeket is, így ami érdekes lehet a Számodra, azt jobban is áttanulmányozhatod. Fontos tudnod viszont, hogy ez az eszköztár nem arra való, hogy egyszer átfusd és kész. Inkább úgy alkottuk meg, hogy időről-időre elő tudd venni, hiszen mivel gyakorlatilag minden online marketing területet lefedtünk benne, így bármikor segítheti a döntésed, ha fejleszteni szeretnéd a vállalkozáso
 • 21 Leckék

  Online Kurzus Építés

  Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást? Elég átadni egy letölthető ZIP-ben a terméket vagy csak online legyen elérhető? Válaszok a tananyagban:
 • 40 Leckék

  Video Guru

  Egy képernyővideó azt tudja, hogy felveszi azt, amit te a monitorodon csinálsz, és felveszi a hangodat, miközben magyarázod, hogy mit csinálsz. Egyszerű, mégis piszok hasznos eszköz ez az online ékesítésben.  Sok mindenre használhatod: eladhatod oktatóanyagként, válaszolhatsz benne gyakori kérdésekre etc. Elvileg egyszerű megcsinálni a Camtasia nevű szoftverrel, mégis száz buktatója van. Ebben a kurzusban azt mutatom meg, hogyan kell jól csinálni: kevés mega, full HD, meggyőző szöveg

 • 7 Leckék

  Weboldal tervezés

  Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat. Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

 • 31 Leckék

  WooCommerce Guru

  Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal. A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

 • 55 Leckék

  WordPress Guru

  A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül. A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered