Kurzusok

 • 17 Leckék

  #1 VIRTUÁLIS TEREM: LÉPJ TÚL A NEHÉZSÉGÉKEN!

  Veled is előfordult már, hogy elakadtál, és nem tudtad merre tovább? Ilyenkor jön jól olyan emberek tanácsa, akik már átélték és túlélték azt, amin most keresztül kell menned. Nem csak túlélték – sikerre vitték! A nap végére már tudni fogod, hogy a legrosszabb, legszörnyűbb helyzetekből is van kiút. Ők már megcsinálták – meríts erőt a sikeres emberek elképesztő történeteiből!
 • 17 Leckék

  #2 VIRTUÁLIS TEREM: ERŐSÍTSD MEG MAGAD!

  Tudtad, hogy a sikerhez már nem elég a naprakész szakmai tudás? Az egyéniséged, a kitartásod és a lelkesedésed legalább annyit számít, mint az, ami a fejedben van – és ezt meg is kell tudnod mutatni. Ebben a teremben olyan készségeket fejlesztünk, mint a kommunikáció, szokások kialakítása, és önismeret.
 • 36 Leckék

  #3 VIRTUÁLIS TEREM: VIDD SIKERRE VÁLLALKOZÁSOD!

  Szeretnél egy saját vállalkozást? Vagy már el is indítottad? A vállalkozói élet a folyamatos fejlődésről szól. Meg kell tanulnod értékesíteni, stratégiában gondolkodni, felépíteni a márkádat, és az sem árt, ha a marketinghez is értesz! Ezeket a készségeket fejlesztjük, de lesz szó a szövegírásról, a játékosításról, közösségi finanszírozásról és sok más, vállalkozóknak létfontosságú témáról is.
 • 0 Leckék

  #4 VIRTUÁLIS TEREM: TEDD RENDBE A PÉNZÜGYEIDET!

  Ahhoz, hogy vagyonos légy, meg kell tanulnod a pénzzel bánni! Tudtad, hogy a lottónyertesek 70%-a 5 éven belül csődbe megy? Ennek az az oka, hogy nincsenek pénzügyi és befektetési ismereteik. Ha vagyont akarsz, meg kell tanulnod bánni a pénzzel! A legjobb szakértők segítségével elsajátíthatod a pénzügyi alapokat, elkerülheted a klasszikus hibákat, és megtanulhatod a befektetések alapjait. Ezzel a tudással soha többet nem kell aggódnod a pénz miatt – még válsághelyzetben sem!
 • 71 Leckék

  Építs weblapot 3 nap alatt!

  Kezdők legjava alapvető technikai hibákat követ el már az első lépéseknél (amelyek később sokkal több gondot fognak okozni). Az első napi videó sorozatban lépésről lépésre bemutatom mit kell csinálnod annak érdekében, hogy utána már magabiztosan állj neki akármikor egy új honlapnak is.
 • 21 Leckék

  Online Kurzus Építés

  Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást? Elég átadni egy letölthető ZIP-ben a terméket vagy csak online legyen elérhető? Válaszok a tananyagban: