Kurzusok

 • 71 Leckék

  Építs weblapot 3 nap alatt!

  Kezdők legjava alapvető technikai hibákat követ el már az első lépéseknél (amelyek később sokkal több gondot fognak okozni). Az első napi videó sorozatban lépésről lépésre bemutatom mit kell csinálnod annak érdekében, hogy utána már magabiztosan állj neki akármikor egy új honlapnak is.
 • 1 Lecke

  Márka Start

  A személyes márkád minden, amit csinálsz és az, ahogyan ez az egész kinéz. Itt az első 3+1 lépés, hogyan kezdheted el építeni a személyes márkádat.
 • 1 Lecke

  Netre Start

  Az online marketing jelenleg az egyik legkiválóbb eszköz a vállalkozásod növekedéséhez. Ebben az eszköztárban pedig bemutatom Neked azokat az online marketinget támogató eszközöket, amiknek a segítségével a Te vállalkozásod is kimagasló eredményeket fogsz tudni elérni. Mindenhol találhatsz linkeket is, így ami érdekes lehet a Számodra, azt jobban is áttanulmányozhatod. Fontos tudnod viszont, hogy ez az eszköztár nem arra való, hogy egyszer átfusd és kész. Inkább úgy alkottuk meg, hogy időről-időre elő tudd venni, hiszen mivel gyakorlatilag minden online marketing területet lefedtünk benne, így bármikor segítheti a döntésed, ha fejleszteni szeretnéd a vállalkozáso
 • 21 Leckék

  Online Kurzus Építés

  Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást? Elég átadni egy letölthető ZIP-ben a terméket vagy csak online legyen elérhető? Válaszok a tananyagban: