Kurzusok

 • 17 Leckék

  #1 VIRTUÁLIS TEREM: LÉPJ TÚL A NEHÉZSÉGÉKEN!

  Veled is előfordult már, hogy elakadtál, és nem tudtad merre tovább? Ilyenkor jön jól olyan emberek tanácsa, akik már átélték és túlélték azt, amin most keresztül kell menned. Nem csak túlélték – sikerre vitték! A nap végére már tudni fogod, hogy a legrosszabb, legszörnyűbb helyzetekből is van kiút. Ők már megcsinálták – meríts erőt a sikeres emberek elképesztő történeteiből!
 • 17 Leckék

  #2 VIRTUÁLIS TEREM: ERŐSÍTSD MEG MAGAD!

  Tudtad, hogy a sikerhez már nem elég a naprakész szakmai tudás? Az egyéniséged, a kitartásod és a lelkesedésed legalább annyit számít, mint az, ami a fejedben van – és ezt meg is kell tudnod mutatni. Ebben a teremben olyan készségeket fejlesztünk, mint a kommunikáció, szokások kialakítása, és önismeret.
 • 36 Leckék

  #3 VIRTUÁLIS TEREM: VIDD SIKERRE VÁLLALKOZÁSOD!

  Szeretnél egy saját vállalkozást? Vagy már el is indítottad? A vállalkozói élet a folyamatos fejlődésről szól. Meg kell tanulnod értékesíteni, stratégiában gondolkodni, felépíteni a márkádat, és az sem árt, ha a marketinghez is értesz! Ezeket a készségeket fejlesztjük, de lesz szó a szövegírásról, a játékosításról, közösségi finanszírozásról és sok más, vállalkozóknak létfontosságú témáról is.
 • 0 Leckék

  #4 VIRTUÁLIS TEREM: TEDD RENDBE A PÉNZÜGYEIDET!

  Ahhoz, hogy vagyonos légy, meg kell tanulnod a pénzzel bánni! Tudtad, hogy a lottónyertesek 70%-a 5 éven belül csődbe megy? Ennek az az oka, hogy nincsenek pénzügyi és befektetési ismereteik. Ha vagyont akarsz, meg kell tanulnod bánni a pénzzel! A legjobb szakértők segítségével elsajátíthatod a pénzügyi alapokat, elkerülheted a klasszikus hibákat, és megtanulhatod a befektetések alapjait. Ezzel a tudással soha többet nem kell aggódnod a pénz miatt – még válsághelyzetben sem!
 • 5 Leckék

  Arculattervezés

  Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

 • 5 Leckék

  Az önismeret a személyes fejlődésed alapja

  Mindketten emlékszünk még arra az időszakra, amikor elindultunk az önismereti rögös útján. Csodálatos, de egyben ijesztő dolog is, tele kérdésekkel és bizonytalansággal. Ilyenkor megkérdőjelezünk mindent, amit eddig tudtunk és belépünk az ismeretlenbe, ahol csak úgy szívjuk magunkba az újabbnál újabb érdekes gondolatokat. Folyamatosan új dolgokat ismerünk meg önmagunkkal kapcsolatban és napról-napra másként tekintünk a világra az új szemüvegünkön keresztül. Az önismeret útja nem könnyű, és nem is rövid. Egész életünkön át tart, ha egyszer rálépünk. Ezen az úton leszünk a segítségedre ezzel a workshoppal, hiszen tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy segítő kézre ilyenkor!
 • 10 Leckék

  Cseréld le a régi káros szokásaid

  Te is érezted már, hogy képtelen vagy tartós változást elérni? Belekezdesz valamibe, egy ideig csinálod is, de aztán elhal az egész és visszatérsz a régi, rossz szokásodba, amit meg akartál változtatni. Ne aggódj, nem vagy egyedül. Mi is így voltunk vele. A változtatás nehéz, mi azonban támogatunk Téged ebben! A szokások fontosak, hiszen minden nap megismétled őket, így ezek alkotják a valóságodat. A legtöbb ember az élete 90%-át rutinszerűen éli. Éppen ezért annyira fontos, hogy mik is ezek a rutinok, szokások! Nekünk például a reggeli rutinunk jelenti a napunk alapját, még akkor is így csináljuk a napjainkat, ha nyaralni megyünk. A pozitív és hasznos rutinok stabilitást és biztonságot adnak, segítenek az úton tartani és eredményeket elérni. Ne feledd, hogy életmódról beszélünk. Ha változást akarsz elérni, akkor az életmódodon kell változtatnod, ami pedig a szokásaidból épül fel. Ha összeadódnak, hosszú távon a kisebb változtatások is nagy eredményeket hozhatnak.
 • 5 Leckék

  Csináld végig amibe belekezdtél

  Hidd el, hogy sokkal többre vagy képes, mint most gondolod! Sokkal több mindent bírsz el, mint sejtenéd! Ne félj, tedd magad próbára! Ha problémád van azzal, hogy bejefezd amit elkezdtél és kitarts, akkor ez a workshop jelenti a megoldást számodra. A kitartás tanulható, ezt tapasztalatból mondjuk! Mi sem voltunk mindig kitartóak, de az évek során úgy gondoljuk, hogy kitartóbbá váltunk, mint az emberek nagy része. Régebben például elhatároztuk, hogy rendszeresen eljárunk az edzőterembe, de pár hét után elhalt a dolog. Vagy kitűztük, hogy nem eszünk több feldolgozott ételt, de egy idő után sokkal könnyebb volt a gyorskaja, mint a főzés. De ez ma már nincs így! Amit kitűzünk magunk elé, azt végig is csináljuk, mert megtaláltuk azt a módszert, ami segít ebben. Ez a workshop segít Neked is abban, hogy túllépj az elméd alkotta korlátokon és kitartóbbá válj mint valaha.
 • 71 Leckék

  Építs weblapot 3 nap alatt!

  Kezdők legjava alapvető technikai hibákat követ el már az első lépéseknél (amelyek később sokkal több gondot fognak okozni). Az első napi videó sorozatban lépésről lépésre bemutatom mit kell csinálnod annak érdekében, hogy utána már magabiztosan állj neki akármikor egy új honlapnak is.
 • 8 Leckék

  Építsd fel a sziklaszilárd önbizalmad

  Az önbizalom, az önértékelés egy kényes kérdés, főleg a nők körében. Sajnos annyian szenvednek önbizalomhiánytól, hogy már ez tűnik a természetesnek és fel sem merül, hogy lehetne bizony ezt másképp is. Pedig lehet! Lehetséges az, hogy magabiztos legyél. Hogy értékeld önmagad. Hogy tudd, mi jár Neked és mit is akarsz az életben. Hogy ne mások határozzanak meg, hanem Te saját magadat! Hogy kihúzod magad mindig és hiszel önmagadban! Hidd el pontosan tudjuk mit érzel, hiszen évekig tarotta vissza a mi életünket is az önbizalomhiány. Azt hittük, hogy teljesen oké, ha másokat helyezünk magunk elé. Folyamatosan kételkedtünk a képességeinkben, a tudásunkban és rendszeresen bíráltuk magunkat a külsőnk miatt. De megtanultuk, hogyan építsünk magunknak bombabiztos önbizalmat és önértékelést, és ezt megtanítjuk Neked is, ha nyitott vagy rá!
 • 5 Leckék

  Győzd le az életedet hátráltató félelmeid

  A félelem az egyik legnagyobb ellenségünk lehet egészen addig, amíg meg nem tanuljuk kezelni. Mind a ketten jól ismerjük a félelmet. Bár teljesen más dolgokat éltünk át fiatalon, a félelem mind a kettőnket elkísért. A félelem átszőheti minden gondolatodat és megakadályozhat abban, hogy cselekedni tudj. A negatív gondolatok szorongássá alakulnak, ami  hosszú távon egy ördögi kört eredményez, amiből nehéz kitörni. Ha Te is hajlamos vagy a szorongásra, a félelem-alapú gondolkodásra, akkor tudd, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. Mi is átéltük ezt, és éljük néha még mindig. Tudjuk milyen bekerülni a szorongó negatív gondolatok hálójába, túlgondolni mindent és félni olyan dolgoktól, amelyek nem reálisak. De van kiút belőle. Ebben segítünk Neked ebben a workshopban! Ráadásul erről a témáról sokat fogunk a következő hónapokban is beszélgetni, mert nekünk is szívügyünk!
 • 5 Leckék

  Intimitás+Csábitás

  Az INTIMITÁS+ online párkapcsolati tréning a szexualitás és intimitás témájában lépésről lépésre elvezet az őszinte, lelkileg és testileg meghitt kapcsolathoz, és gyakorlati segítséget ad az egymás közötti bensőségesség, játékosság, kreativitás, szerelmes összhang megteremtéséhez.  A jó házasság  kulcseleme a jó szexuális élet, és hogy ez kölcsönönös örömére legyen a pár mindkét tagjának. Ezt a területet fejlesztjük ezen a tréningen.
 • 38 Leckék

  Közelebb Egymáshoz

  A KÖZELEBB EGYMÁSHOZ online párkapcsolati tréning az újra egymásra találás, felfrissítés, feltüzelés témájában lépésről lépésre elvezet az őszinte, lelkileg és testileg meghitt kapcsolathoz, és gyakorlati segítséget ad az egymás közötti bensőségesség, játékosság, kreativitás, szerelmes összhang megteremtéséhez.  A jó házasság  kulcseleme a jó szexuális élet, és hogy ez kölcsönönös örömére legyen a pár mindkét tagjának. Ezt a területet fejlesztjük ezen a tréningen.
 • 2 Leckék

  Lelki egészség- nehéz időkben is

  A kurzus során a pszichológia és a hétköznapi élet számos területére kalandozunk majd, a lelki egészség megőrzésének és helyreállításának útjait keresve.

  A programsorozat teljesen INGYENES, de regisztrációköteles, a beszélgetéseket egy zárt csatornán közvetítjük mindazoknak, akik velünk tartanak. Ha a közvetítés időpontjában éppen nem érsz rá, akkor sem kell lemaradnod semmiről: a beszélgetések felvételeit a regisztrációddal utólag is meghallgathatod-megtekintheted. (Természetesen továbbra is ingyenesen.)

  Tarts velünk!

 • 1 Lecke

  Márka Start

  A személyes márkád minden, amit csinálsz és az, ahogyan ez az egész kinéz. Itt az első 3+1 lépés, hogyan kezdheted el építeni a személyes márkádat.
 • 128 Leckék

  Marketing könyv összefoglalók

  Hozzáférést kapsz a világ legjobb marketing szakembereinek tudásához! Ismerd meg a világ legjobb marketingszakértőinek a legfontosabb tanácsait és ötleteit 15 perces összefoglalókba sűrítve. Azonnal alkalmazható vállalkozásfejlesztési ötleteket és megvalósítási terveket kapsz kézhez a 120+ könyv összefoglalóból. Összesen több, mint 1.800+ oldalnyi tudásanyaghoz kapsz korlátlan hozzáférést. Howard Schultz (Starbucks), Tony Hsieh (Zappos), Ryan Levesque (Ask Method), Gary Vaynerchuck (VaynerMedia), Sam Walton (WalMart), Grant Cardone (Forbes #1 marketing influencer), Mark Cuban (Dallas Mavericks), Daymond John (Shark Tank) & még több tucat vállalkozó gondolkodásmódját ismerheted meg.
 • 10 Leckék

  Működő célmegvalósító stratégiák

  Célok nélkül semmi értelme nem lenne az életünknek. A cél az, ami miatt felkelsz reggel és energiát ad, hogy mindent beleadj a napba. Sok éve már minden év elején (de az utóbbi időben már negyedévente) tartunk céltervező napokat. Amikor csak leülünk és átbeszéljük, leírjuk és megtervezzük, hogy miket akarunk elérni a következő időszakban. Nagyon fontos azt is meghatározni, hogy mennyi időt adsz egy célra magadnak, különben csak kósza álom marad. Mi még élénken emlékszünk rá, amikor évekkel ezelőtt csak egyik napról a másikra éltünk, mert nem volt előttünk semmi cél. Csak bejárni dolgozni, megkapni a fizetést és elkölteni. De az életünk azóta 180 fokos fordulatot vett, aminek köszönhetően sokkal teljesebben és értékesebben használjuk fel az időnket. Ezt a módszertant adjuk át neked ebben a workshopban
 • 1 Lecke

  Netre Start

  Az online marketing jelenleg az egyik legkiválóbb eszköz a vállalkozásod növekedéséhez. Ebben az eszköztárban pedig bemutatom Neked azokat az online marketinget támogató eszközöket, amiknek a segítségével a Te vállalkozásod is kimagasló eredményeket fogsz tudni elérni. Mindenhol találhatsz linkeket is, így ami érdekes lehet a Számodra, azt jobban is áttanulmányozhatod. Fontos tudnod viszont, hogy ez az eszköztár nem arra való, hogy egyszer átfusd és kész. Inkább úgy alkottuk meg, hogy időről-időre elő tudd venni, hiszen mivel gyakorlatilag minden online marketing területet lefedtünk benne, így bármikor segítheti a döntésed, ha fejleszteni szeretnéd a vállalkozáso
 • 21 Leckék

  Online Kurzus Építés

  Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást? Elég átadni egy letölthető ZIP-ben a terméket vagy csak online legyen elérhető? Válaszok a tananyagban:
 • 5 Leckék

  Rakd ki az életedből a lehúzó embereket

  A kapcsolatok témakör az egyik kedvencünk! Annyira hatnak ránk a körülöttünk lévő emberek és a környezetünk, hogy ezzel a témával mindenképpen foglalkoznunk kell, ha változtatni, fejlődni akarunk.  Mindketten emlékszünk még, amikor nem a megfelelő emberek között töltöttük a napjainkat. Ezek az emberek folyton panaszkodtak, kritizáltak és imádtak szenvedni. Hogyan változtass Te is, ha olyan emberek vesznek körül,  akik mindig visszahúznak és nem támogatnak?  Ez a workshop segíteni fog neked, hogy helyretedd az életedben a kapcsolataidat és átértékeld őket. A Klub továbbá segít abban is, hogy hossszú távon új és értékes kapcsolatokat alakítsd ki, hiszen egy támogató közösséget építünk, aminek Te is a része vagy! Minket a közös érdeklődés és közös cél tart össze!