Minden eszköz és tudás amire szükséged lesz a Közösség Toborzó Rendszered elkészítéséhez

Kezdj el közösséget építeni!

…még akkor is, ha most azt gondolod, hogy erre nem vagy képes!

Indítsd el álmaid weboldalát 7 nap alatt! Regisztrálj a 7 napos INGYENES kihívásra, és építsd fel a saját közösség építő rendszered.

Van egy szuper ötleted, de nem tudod hogyan építsd fel?
Van egy álmod amit szeretnél a 2021-ben megvalósítani?

Regisztrálj INGYENESEN a 7 napos Közösségi Értékesítő Rendszer építő kihívásomra és élvezd ahogy a futószalagon érkező követők tőled vásárolnak!

TÉRKÉP A KÖZÖSSÉG TOBORZÓ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSÉHEZ

A Közösség Toborző Rendszer tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz.
Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni egy közösség toborzó weboldalt.

Érdekelnek a részletek? Kezdd el ingyenesen!

A TANFOLYAMOK TARTALMA

Miben segít neked a Nethódító Klub?

fiu-laptop-animacio
A saját lábadra állítunk

A mai felgyorsult világban nincs idő arra, hogy a programozóra várj. Vedd a kezedbe az irányítást most! Tanulj, építkezz lépésről lépésre, és juss el önerőből a kitűzött céljaidhoz!

ferfi-laptoppal-animacio
Nem kell kódokhoz nyúlnod

A WordPress segítségével kódolás nélkül is csodákra vagy képes. A felhasználóbarát sablonoknak és bővítményeknek köszönhetően neked már egyáltalán nem kell a programozáshoz értened.

tervezes
Szakszerűen, de érthetően

Hozzád hasonlóan én sem vagyok hivatásos programozó. Tudom, min mész keresztül, mert korábban én is átéltem ezt. Nem kell félned a bonyolult kifejezésektől. Az “informatikusról magyarra” fordítás a szuperképességem.

nethodito-csoport
Gyönyörű dizájn, amivel nem kell szenvedned

A honlapod külalakja igenis fontos lesz, viszont ma már nem kell dizájnernek lenned az esztétikus megjelenés létrehozásához! Nemcsak a megfelelő dizájnszemléletet adom át neked, hanem konkrét kinézeteket is, amikkel gyerekjáték lesz gyönyörű weboldalt készítened.

Facebook-hirdetések-sikerességének-mérése-1024x683
Online marketing fókusz a tuti sikerhez

Egy honlap mit sem ér, ha nincs mögötte elgondolás, koncepció. Online marketing kockaként számtalan tippel és trükkel segítelek, hogy ne csak szimpla oldalakat készíts, hanem egy igazán jól konvertáló marketinggépezeteket.

facebook
Folyamatos fejlődés, örökös tagság

A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan frissülnek, tovább fejlődnek. Ezeket a változásokat nekünk is követnünk kell, hogy mindig a legfrissebb információkat tudjuk átadni tanulóinknak. A frissítés nagy munka, mégis plusz díjak nélkül, örökös tagsággal juthatsz hozzá az összes új tananyagunkhoz is.

A SZENVEDÉLYTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Kik vagyunk mi?

Szalánczi Zsolt vagyok, az én fejemből pattant ki a Nethódító Klub gondolata.

Én is a nulláról kezdtem, és – főleg WordPress és online marketing témában – rengeteg mindent önállóan tanultam meg. Amikor már az ismerőseimnek próbáltam átadni a tudásomat, rátaláltam az igazi célomra:

Elhatároztam, hogy létrehozok egy weboldalt, ahol a hozzám hasonló átlagos felhasználók minden fontos infót elérhetnek ahhoz, hogy a létező legegyszerűbb módon a lehető legtöbbet hozhassák ki saját honlapjukból.

Webfejlesztőként és designerként szuper honlapokat készítettem.  Ez a titka annak, hogy miként tudtam létrehozni olyan magas szintű tananyagokat, mint amiket a Nethódító Klub tanfolyamaiban találsz.

NETHÓDÍTÓ BLOG

Legutóbbi bejegyzések

Készítsd el a saját Közösség Toborzó Rendszered!