Máris beléphetsz a Nethódító Klubba: szívd magadba a legnagyobb elmék tudását!

Töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez, és máris hozzáférsz az eddigi anyagokhoz, és havonta legalább 3 új anyagot is kapsz.

Számlázási adatok

További információk

Megrendelésed

Termék Összesen
×
NetHódító örökös tagság 
Mennyiség: 1
49 990 Ft
Részösszeg 49 990 Ft
Összesen 49 990 Ft
  • Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a BARION által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (tudastarklub.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Barion) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.
    Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.
    A vásárlással elismered, hogy megértetted és elfogadod a vásárlási feltételeket, és az adatvédelmi szabályzatot.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Tudom jól, hogy ez a tananyag működik, mert évek tapasztalatát gyűjtöttük össze benne.

Azt is tudom, hogy szívemet-lelkemet beleraktam a tananyag megvalósításába, így gyakorlatilag kizárt az elégedetlenséged.

Épp ezért könnyedén vállalom a felelősséget: a vásárlástól számított 365 napon belül bármikor elállhatsz a vásárlástól és a teljes összeget visszakapod.

Vedd meg a kurzust, valósítsd meg a benne leírtakat, és ha a vásárlástól számított 365 napon belül nem értél el eredményeket, akkor kérdés nélkül visszaadom a tananyag árát.

Mit szólsz? Megegyeztünk?