A közösségi marketing bonyolult. A Nethódító Campussal egyszerű.

“Első képesség, amire szükséged lesz, hogy te is magabiztosan használd a WordPresst. A WordPress Közösség Építő oktatóanyag lépésről lépésre, képernyővideókon keresztül mutatja meg, hogy készíts olyan weboldalt, ami vizuálisan is bizalmat épít és eladja a termékedet.”

MIVEL ÉPÍTS KÖZÖSSÉGI WEBOLDALT EGYSZERŰEN?

WordPress Közösség: Hogyan készíts weboldalt, amit az emberek szeretnek és vásárolnak rajta

Megtanítom hogyan kell megcsinálni azt a weboldalt, amit imádnak az emberek. WordPress, Woocommerce, BuddyBoss, Active Campaign, Vimeo, Elementor, Barion: feliratkozógyűjtés, sales oldal, landing oldal, blog, kártyás fizetés, előfizetés, tagsági rendszer, GDPR megfelelőség: lépésről lépésre, 14 év gyakorlati, kivitelezési tapasztalatom alapján, közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.

MIEVEL GYŐZD MEG A CÉLKÖZÖNSÉGED?

Hogyan készíts meggyőző kezdőlapot az Elementorral?

Hogyan készítsd el a landing page-ed, hogy az emberek a másodperc törtrésze alatt megértsék, miért kell most feliratkozniuk nálad. Ami neked egyértelmű, egy idegennek nem az. Az átlag feliratkozási arány 5-10%, de nethodito.hu féle megoldással 40+ %-on konvertálunk.

Ez a gyors és könnyen érthető villám oktatóanyag lépésről lépésre mutatja meg mit kell csinálni.

MIEVEL GYŐZD MEG A CÉLKÖZÖNSÉGED?

Hogyan rakj össze egyoldalas “onepager” weboldalt, ami beleragasztja az érveidet az emberek fejébe?

Ez az  oktatóanyag megtanítja, hogyan kell veszettül hatásos one-pagert csinálni, WordPressel és Elementorral. Egy one-pager legjobb módja, hogy legyőzd a weboldal halogatást: “várjál, majd akkor lesz a kész a weboldal ha… a grafikus küldi a logót… ha végre csinálok egy rendes képet magamról…. ha voltam fodrásznál , ha átjön a videós ismerősöm, hogy felvegyem a bemutatkozó köszöntőt, de most pont nem jó, rossz idő van…. jövő hétvégén meg jönnek Margitkáék…”
Ha a wordpress kapásból megy, akkor innen már gyerekjáték lesz megtanulnod, hogyan kell oktatási terméket értékesíteni. Az időded csak egyszer adhatod el, a tudásodat végtelenszer. Ez az online oktatóanyag értékesítés alapképlete.

MIVEL OKTASD A KÖZÖSSÉGED?

Hogyan add el a tudásodat, ne az idődet?

Hogyan találd ki, hogyan készítsd el, és hogyan add el saját online oktatóanyagodat? Az időded csak egyszer adhatod el, a tudásodat végtelenszer. Ez az online oktatóanyag értékesítés alapképlete. A Kurzus Kreátor oktatóanyag lépésről lépésre, érthetően megtanítja hogyan kell ezt csinálni.

A KONTROLCÉ KONTROLVÉ KAMPÁNY

A legrövidebb út a következő kampányodhoz

Ennél a lépésnél már kisujjadban a WordPress, gigászi kampányokat tervezel. Ideje valami újat, egy fejlettebb technikát tanulni, ez lesz a rajongómarketing. Rajongómarketinggel még azelőtt győzöd meg az embereket, mielőtt hagyományos marketing eszközök bejönnének a képbe.

“Ennél a lépésnél már kisujjadban a WordPress, gigászi kampányokat tervezel. Ideje valami újat, egy fejlettebb technikát tanulni, ez lesz a rajongómarketing. Rajongómarketinggel még azelőtt győzöd meg az embereket, mielőtt hagyományos marketing eszközök bejönnének a képbe.

MI HIÁNYZIK A WEBOLDALAD SIKERÉHEZ?

A Rajongómarketing a hiányzó láncszem, amit évek óta keresel

A NetHódító Campus Rajongómarketing fejezetében lépésről lépésre mutatom, hogyan illeszd hozzá a mostani marketingedhez a legújabb rajongómarketing technikákat.

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Alig aktív feliratkozóid helyett ámulatba ejtett olvasók. 10% helyett 40% feliratkozási konverzió. 

A marketing szöveged a vevő gondolatainak meghosszabbítása legyen a monitoron. A Rajongó Marketing Szövegírás oktatóanyagban lépésről lépésre tanítom hogyan érd el ezt.

HOGYAN GYŐZD MEG A CÉLKÖZÖNSÉGED?

Akármennyit is tudsz a marketing szövegírásról: tudom fokozni

Úgy kell írnod, ahogy a vevők gondolkoznak. Próbálkozz másképp, a marketingednek annyi. A Közösségi Marketing Szövegírás oktatóanyag megtanít írni: idegenből ismerőst, kétkedőből rajongót, érdeklődőből vevőt csinálni.

Személyes márkaépítéssel az emberek nem kereskedelmi kategóriaként (ár-érték arány) gondolnak rád, hanem érzelmi szinten kötődnek hozzád. Hatalmas a különbség. Azt tanítja meg a Személyes Márkaépítés Oktatóanyag, hogyan érd el ezt a kötődést.

MIVEL GYŐZD MEG A KÖZÖSSÉGED?

Hogyan leszel “Nímand”-ból “Király” a saját piacodon?

A Nethódító marketing filozófiája szerint a személyes márkaépítés nem arról szól, hogy „állj ki a világ elé, hogy kitűnj a szürkeségből”. Ez a gyakorlat önmagadból indulna ki, ami az közösségi marketingben hiba.
A vevő – érdeklő önzésének felismerése a megfelelő startpont, mely önzés ebben áll: „Nem érdekelsz, amíg nem mutatsz valamit, ami a hasznomra van”.
Ennek okán a Nethódító féle személyes márkaépítési gyakorlat azt mondja, hogy a marketing kommunikációd minden egyes elemét kapcsold hozzá a nevedhez. Minden egyes lépésben kapcsolj egy pozitív dolgot a személyedhez

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbá tudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több, mint  száz  online marketing könyv, ami azonnal hatékonyabbá tudja tenni az életed

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Csak ennyi:

4 990 Ft/hó

Most: kérdésekkel vagy tele. 2 perc múlva: látod a megoldásokat.