A változás sokszor nehéz, de a Boldogság Ébresztő Tábor segít megkönnyíteni

Tudás és közösség: ebben segít Neked a Boldogság Ébresztő Tábor, mert ezekre van szükséged ahhoz, hogy rövid idő alatt látványos eredményeket érj el a személyes fejlődésedben!

A legjobbat érdemled, ne érd be kevesebbel

Csatlakozz egy tudatos és támogató önfejlesztő közösséghez

A Boldogság Ébresztő Tábor nem csak az ország egyik legnagyobb önfejlesztő tudástára, hanem kedves és segítőkész emberek is várnak Rád!

[ultimate_modal modal_title=”KÉRD MOST A VÁLTOZÁS KÉZIKÖNYVÉT!” btn_size=”lg” btn_bg_color=”#ffe700″ btn_text=”KÉREM A VÁLTOZÁS KÉZIKÖNYVÉT!” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-cornertopright” overlay_bg_color=”” overlay_bg_opacity=”80″ img_size=”20″ img_close_background_color=”#000000″ btn_txt_color=”#000000″]

[newsletter_signup_form id=4]

[/ultimate_modal]

boldogsag-kezikonyv

Mi vár Rád ha csatlakozol a Boldogság Ébresztő Táborhoz?

Napindító motivációs üzenetek

A segítségükkel garantáltan minden napod jól fog indulni!

Bestseller önfejlesztő könyvösszefoglalók

15 perces összefoglalókba sűrítve a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tanácsai!

Workshopok és képzések

Minden hónapban új workshopok és képzések, amik segítenek egyről a kettőre lépni a terveid megvalósításában!

Interjúk a világ legismertebb önfejlesztő szakembereivel

Tanulj és fejlődj szórakozással! A Netflix és az HBO mellett néha szükséged van a mentális feltöltődésre is!

Zárt Facebook csoport tagoknak és klubtalálkozók

Egy aktív és támogató közösség vár Rád! Valódi kapcsolatokat építünk igazi emberekkel! Légy a részese ennek a fantasztikus és segítőkész közösségnek!

[ultimate_modal modal_title=”KÉREM A NAPI BOLDOGSÁG MOTIVÁCIÓKAT!” btn_size=”lg” btn_bg_color=”#00aa5b” btn_text=”KÉREM A NAPI BOLDOGSÁG MOTIVÁCIÓKAT!” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-cornertopright” overlay_bg_opacity=”80″ img_size=”20″ img_close_background_color=”#000000″]

[newsletter_signup_form id=4]

[/ultimate_modal]

nethodito-ws-tablet
online-konferencia

12 workshop

A Boldogság Ébresztő tábor zárt felületén összesen 12 teljesértékű online workshop érhető el jelenleg. Ezek a workshopok egytől egyik támogatnak és segítenek az önfejlesztés útján!

online-kurzusok

200 videó

A 12 workshop összesen 200 db videófelvételt tartalmaz. Neked nincs más dolgod, mint megnézni őket, figyelni és elvégezni a feladatokat. Ez az önfejelsztés jövője, légy Te is a részese!

elofizeteses-rendszer

200+ feladat

A 12 workshopban több mint 200 feladat vár Rád! Önmagukban a feladatok megérnék, hogy regisztrálj a tudástárba, annyira hasznosak. A feladatok fognak valódi változáshoz segíteni!

no-monitor-ferfi-sziv-animacio

Miért hallgass rám?

Szia, ZSÉ vagyok a Boldogság Ébresztő Tábor  alapítója.

Nem elméleti ember vagyok, hanem megvalósító. 2007 és 2012 között sikeresen vezettem egy elektronikai webáruházat, 2009 és 2013 között online marketing ügynökséget csináltam. .2018-ben hoztam létre a Boldogság Ébresztő Tábort. A Boldogság Ébresztő Táborral az a célom, hogy nyitottságra, tudatosságra és önfejlesztésre ösztönözzem a követőim.

Honnan jött a Boldogság Ébresztő Tábor ötlete? 6 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegségt miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ezt soha nem felejtem el. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. És emiatt az élmény miatt az egész élet egy végtelen önismereti út számomra 6 éves korom óta. Nem tartom magam motivációs előadónak vagy coachnak egyáltalán. Csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben!

600+  tanuló

akik már a Boldogság Ébresztő Tábor segítségével megváltoztattak az életüket.

Neked való a Boldogság Ébresztő Tábor, ha…

Ha motivációra van szükséged a hétköznapokban

Ha úgy érzed, hogy nincs meg a kellő motivációd vagy bátorságod ahhoz, hogy belevágj Számodra még ismeretlen dolgokba, akkor a tudástár egy igazi motivációs bomba lesz, amit bármikor segítségül tudsz hívni!

Ha végre tényleg valóra akarod váltani az álmaid

A régi álmaid és céljaid a feledés homályába merültek? Akkor épp itt az ideje a megvalósítás útjára lépni! A tudástárban egy komplett mesterkurzust készítettünk Neked a céljaidhoz vezető út nehézségeinek a legyőzéséről.

Ha problémáid vannak az önbizalmaddal

Ha Te is önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor a tudástárban lévő Önbizalombomba mesterkurzusra van szükséged! Az önbizalom belső, önismereti játék. A Boldogság Ébresztő Tábor tudástára pedig megtanít Téged is jól játszani.

Ha valódi sikerszokásokat akarsz elsajátítani

Azok a szokások, amik elhoztak idáig, nem biztos hogy elvisznek oda is, ahová menni akarsz! A tudástár sikerszokások mesterkurzusával viszont Te is elsajátíthatod az új szokások hatékony kialakításának tudományát.

Ha le akarod rakni végre a múlt terheit

Te is cipeled még magaddal a múlt súlyos terheit? Úgy érzed fogva tartanak azok a dolgok, amik Veled történtek régen? Ha igen, akkor a tudástárban lévő önismereti mesterkurzus mindenképpen a segítségedre lesz!

Ha éppen útkeresésben vagy és jó döntéseket akarsz hozni

Az életednek annak a szakaszában vagy, amikor keresed a lehetőségeket? Nem tudod még, hogy mi tenne boldoggá, hogy miben tudnál kiteljesedni? Akkor nézz be a tudástárba, mert egy rakás döntést segítő módszerhez juthatsz hozzá.

Ha úgy érzed senki nem ért meg a környezetedben

Senki nem érti meg a terveid, a céljaid és az álmaid? Úgy érzed, hogy a környezeted visszahúz Téged? Akkor épp itt az ideje kitörni ebből a negatív spirálból! A tudástárban lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod megcsinálni!

Ha évek óta ugyanazok a félelmek tartanak fogva

A félelem nem múlik el soha, maximum csak átalakul. Nem az a baj ha félsz, hanem az, ha nem vagy képes túllépni az életedben régóta jelen lévő félelmeiden. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ne habozz egy percig sem a regisztrációval!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég kitartó

Sokszor túl korán abbahagyod amibe belekezdtél? Nem csinálod végig amiket elterveztél? Úgy érzed, hogy a kitartásodon lenne még mit csiszolni? Akkor a Boldogság Ébresztő Tábor kitartásról szóló mesterkurzusát Rád szabták!

Ha úgy érzed, hogy a fontos dolgokra soha nem jut időd

Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben? Semmi probléma! Az időmenedzsment tanulható dolog és a tudástárból el is sajátíthatod!

Ha nehezen állsz fel, amikor valamilyen kudarc ér

Gyakran érzed úgy, hogy a körülmények áldozata vagy? Félsz belevágni valami újba, csak mert korábban kudarc ért? Semmi gond! A tudástárban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Ha javítani szeretnél az anyagi helyzeteden

Te sem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel? Úgy érzed többet érdemelnél? Több járna Neked? A tudástárban segítünk, hogy megértsd a pénzhez való jelenlegi viszonyod és mutatunk néhány stratégiát is, amivel több pénzt csinálhatsz.

Ha a fenti problémák gyötörnek már egy ideje, akkor regisztrálj a TUDÁSTÁRBA

A legtöbb „soft, azaz könnyű, kedves és lágyan simogató” önfejlesztő és önismereti könyv és előadás helyett ideje a jelen tényeiből és a jelenlegi szokásokból kiindulni. Másképpen nem fog sikerülni… mindezt pedig úgy állítom, hogy sok száz könyv van már a hátam mögött. Persze nem azt mondom, hogy a legtöbb önsegítő könyv rossz, hanem azt, ha a hétköznapi motivációddal van bajod, akkor a problémáid gyökere mélyebben van, ami csak az elméd újraindításával oldható meg.

A Boldogság Ébresztő Tábor pedig ebben az elme újraindításban segít Neked! Felforgatja az egész hozzáállásod és új irányba állítja az életed!

Legújabb cikkek a blogon

Hogy néz ki a gyakorlatban a tudástár?

A tudástár használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden workshopot, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

A jobb oldalon láthatsz egy fotót: így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen összesen 12 workshopot, 200 könyvet és további útmutatókat érhetsz el.

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.08.31. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

-nethodito-kc-tablet

Mit mondanak akiknek már segítettem?

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Nagy Enikő

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Imre

“Szerintem így jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Papp Tamás

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.”

Kiss Ágnes