Sokkal több van benned annál, ami most vagy! A Boldogság Ébresztő Tábor pedig segít kihozni belőled a legjobbat…

12 workshop, önismereti tesztek, útmutatók és 6 ajándék könyv vár Rád

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 201.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

Mi vár Rád ha csatlakozol a Boldogság Ébresztő Táborhoz?

Napindító motivációs üzenetek

A segítségükkel garantáltan minden napod jól fog indulni!

Bestseller önfejlesztő könyvösszefoglalók

15 perces összefoglalókba sűrítve a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tanácsai!

Workshopok és képzések

Minden hónapban új workshopok és képzések, amik segítenek egyről a kettőre lépni a terveid megvalósításában!

Interjúk a világ legismertebb önfejlesztő szakembereivel

Tanulj és fejlődj szórakozással! A Netflix és az HBO mellett néha szükséged van a mentális feltöltődésre is!

Zárt Facebook csoport tagoknak és klubtalálkozók

Egy aktív és támogató közösség vár Rád! Valódi kapcsolatokat építünk igazi emberekkel! Légy a részese ennek a fantasztikus és segítőkész közösségnek!

working-banner
online-konferencia

12 workshop

A Boldogság Ébresztő tábor zárt felületén összesen 12 teljesértékű online workshop érhető el jelenleg. Ezek a workshopok egytől egyik támogatnak és segítenek az önfejlesztés útján!

online-kurzusok

200 videó

A 12 workshop összesen 200 db videófelvételt tartalmaz. Neked nincs más dolgod, mint megnézni őket, figyelni és elvégezni a feladatokat. Ez az önfejelsztés jövője, légy Te is a részese!

elofizeteses-rendszer

200+ feladat

A 12 workshopban több mint 200 feladat vár Rád! Önmagukban a feladatok megérnék, hogy regisztrálj a tudástárba, annyira hasznosak. A feladatok fognak valódi változáshoz segíteni!

Neked való a Boldogság Ébresztő Tábor, ha…

Ha motivációra van szükséged a hétköznapokban

Ha úgy érzed, hogy nincs meg a kellő motivációd vagy bátorságod ahhoz, hogy belevágj Számodra még ismeretlen dolgokba, akkor a tudástár egy igazi motivációs bomba lesz, amit bármikor segítségül tudsz hívni!

Ha végre tényleg valóra akarod váltani az álmaid

A régi álmaid és céljaid a feledés homályába merültek? Akkor épp itt az ideje a megvalósítás útjára lépni! A tudástárban egy komplett mesterkurzust készítettünk Neked a céljaidhoz vezető út nehézségeinek a legyőzéséről.

Ha problémáid vannak az önbizalmaddal

Ha Te is önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor a tudástárban lévő Önbizalombomba mesterkurzusra van szükséged! Az önbizalom belső, önismereti játék. A Boldogság Ébresztő Tábor tudástára pedig megtanít Téged is jól játszani.

Ha valódi sikerszokásokat akarsz elsajátítani

Azok a szokások, amik elhoztak idáig, nem biztos hogy elvisznek oda is, ahová menni akarsz! A tudástár sikerszokások mesterkurzusával viszont Te is elsajátíthatod az új szokások hatékony kialakításának tudományát.

Ha le akarod rakni végre a múlt terheit

Te is cipeled még magaddal a múlt súlyos terheit? Úgy érzed fogva tartanak azok a dolgok, amik Veled történtek régen? Ha igen, akkor a tudástárban lévő önismereti mesterkurzus mindenképpen a segítségedre lesz!

Ha éppen útkeresésben vagy és jó döntéseket akarsz hozni

Az életednek annak a szakaszában vagy, amikor keresed a lehetőségeket? Nem tudod még, hogy mi tenne boldoggá, hogy miben tudnál kiteljesedni? Akkor nézz be a tudástárba, mert egy rakás döntést segítő módszerhez juthatsz hozzá.

Ha úgy érzed senki nem ért meg a környezetedben

Senki nem érti meg a terveid, a céljaid és az álmaid? Úgy érzed, hogy a környezeted visszahúz Téged? Akkor épp itt az ideje kitörni ebből a negatív spirálból! A tudástárban lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod megcsinálni!

Ha évek óta ugyanazok a félelmek tartanak fogva

A félelem nem múlik el soha, maximum csak átalakul. Nem az a baj ha félsz, hanem az, ha nem vagy képes túllépni az életedben régóta jelen lévő félelmeiden. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ne habozz egy percig sem a regisztrációval!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég kitartó

Sokszor túl korán abbahagyod amibe belekezdtél? Nem csinálod végig amiket elterveztél? Úgy érzed, hogy a kitartásodon lenne még mit csiszolni? Akkor a Boldogság Ébresztő Tábor kitartásról szóló mesterkurzusát Rád szabták!

Ha úgy érzed, hogy a fontos dolgokra soha nem jut időd

Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben? Semmi probléma! Az időmenedzsment tanulható dolog és a tudástárból el is sajátíthatod!

Ha nehezen állsz fel, amikor valamilyen kudarc ér

Gyakran érzed úgy, hogy a körülmények áldozata vagy? Félsz belevágni valami újba, csak mert korábban kudarc ért? Semmi gond! A tudástárban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Ha javítani szeretnél az anyagi helyzeteden

Te sem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel? Úgy érzed többet érdemelnél? Több járna Neked? A tudástárban segítünk, hogy megértsd a pénzhez való jelenlegi viszonyod és mutatunk néhány stratégiát is, amivel több pénzt csinálhatsz.

Ha a fenti problémák gyötörnek már egy ideje, akkor regisztrálj a TUDÁSTÁRBA

A legtöbb „soft, azaz könnyű, kedves és lágyan simogató” önfejlesztő és önismereti könyv és előadás helyett ideje a jelen tényeiből és a jelenlegi szokásokból kiindulni. Másképpen nem fog sikerülni… mindezt pedig úgy állítom, hogy sok száz könyv van már a hátam mögött. Persze nem azt mondom, hogy a legtöbb önsegítő könyv rossz, hanem azt, ha a hétköznapi motivációddal van bajod, akkor a problémáid gyökere mélyebben van, ami csak az elméd újraindításával oldható meg.

A Boldogság Ébresztő Tábor pedig ebben az elme újraindításban segít Neked! Felforgatja az egész hozzáállásod és új irányba állítja az életed!

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2021.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

A regisztráció után azonnal hozzáférést kapsz 12 online workshophoz (kb. 40 óra videófelvétel)

A 12 online elérhető workshop lépésről-lépésre fogja a kezed és segít, hogy végre látható eredmények érj el a lehető legrövidebb időn belül az életedben.

Találd meg a belső motivációd

Amennyire közhelyes szóvá vált a motiváció, annál fontosabb a tartalom, ami mögötte van. Ha hiányzik belőled az a belső motiváló erő, ami túllendít a nehezebb időszakokon, akkor fel fogod adni és nem éred el a célod. Ez a mi életünkben is előfordult már sokszor. Mivel nem volt meg az igazi belső motiváció, a szenvedély, ezért az első adandó alkalommal feladtuk. Ezután fogalmazódott meg bennünk ennek a workshopnak a gondolata. Ez a workshop nem a felszínes “meg tudod csinálni” motivációról szól. Persze annak is lehet helye, de itt most sokkal mélyebbre ásunk és megfejtjük azokat a belső motiváló tényezőket, melyek által képesek vagyunk felállni és továbbmenni a célunk felé.

Működő célmegvalósító stratégiák

Célok nélkül semmi értelme nem lenne az életünknek. A cél az, ami miatt felkelsz reggel és energiát ad, hogy mindent beleadj a napba. Sok éve már minden év elején (de az utóbbi időben már negyedévente) tartunk céltervező napokat. Amikor csak leülünk és átbeszéljük, leírjuk és megtervezzük, hogy miket akarunk elérni a következő időszakban. Nagyon fontos azt is meghatározni, hogy mennyi időt adsz egy célra magadnak, különben csak kósza álom marad. Mi még élénken emlékszünk rá, amikor évekkel ezelőtt csak egyik napról a másikra éltünk, mert nem volt előttünk semmi cél. Csak bejárni dolgozni, megkapni a fizetést és elkölteni. De az életünk azóta 180 fokos fordulatot vett, aminek köszönhetően sokkal teljesebben és értékesebben használjuk fel az időnket. Ezt a módszertant adjuk át neked ebben a workshopban.

Építsd fel a sziklaszilárd önbizalmad

Az önbizalom, az önértékelés egy kényes kérdés, főleg a nők körében. Sajnos annyian szenvednek önbizalomhiánytól, hogy már ez tűnik a természetesnek és fel sem merül, hogy lehetne bizony ezt másképp is. Pedig lehet! Lehetséges az, hogy magabiztos legyél. Hogy értékeld önmagad. Hogy tudd, mi jár Neked és mit is akarsz az életben. Hogy ne mások határozzanak meg, hanem Te saját magadat! Hogy kihúzod magad mindig és hiszel önmagadban! Hidd el pontosan tudjuk mit érzel, hiszen évekig tarotta vissza a mi életünket is az önbizalomhiány. Azt hittük, hogy teljesen oké, ha másokat helyezünk magunk elé. Folyamatosan kételkedtünk a képességeinkben, a tudásunkban és rendszeresen bíráltuk magunkat a külsőnk miatt. De megtanultuk, hogyan építsünk magunknak bombabiztos önbizalmat és önértékelést, és ezt megtanítjuk Neked is, ha nyitott vagy rá!

Cseréld le a régi káros szokásaid

Te is érezted már, hogy képtelen vagy tartós változást elérni? Belekezdesz valamibe, egy ideig csinálod is, de aztán elhal az egész és visszatérsz a régi, rossz szokásodba, amit meg akartál változtatni. Ne aggódj, nem vagy egyedül. Mi is így voltunk vele. A változtatás nehéz, mi azonban támogatunk Téged ebben! A szokások fontosak, hiszen minden nap megismétled őket, így ezek alkotják a valóságodat. A legtöbb ember az élete 90%-át rutinszerűen éli. Éppen ezért annyira fontos, hogy mik is ezek a rutinok, szokások! Nekünk például a reggeli rutinunk jelenti a napunk alapját, még akkor is így csináljuk a napjainkat, ha nyaralni megyünk. A pozitív és hasznos rutinok stabilitást és biztonságot adnak, segítenek az úton tartani és eredményeket elérni. Ne feledd, hogy életmódról beszélünk. Ha változást akarsz elérni, akkor az életmódodon kell változtatnod, ami pedig a szokásaidból épül fel. Ha összeadódnak, hosszú távon a kisebb változtatások is nagy eredményeket hozhatnak.

Az önismeret a személyes fejlődésed alapja

Mindketten emlékszünk még arra az időszakra, amikor elindultunk az önismereti rögös útján. Csodálatos, de egyben ijesztő dolog is, tele kérdésekkel és bizonytalansággal. Ilyenkor megkérdőjelezünk mindent, amit eddig tudtunk és belépünk az ismeretlenbe, ahol csak úgy szívjuk magunkba az újabbnál újabb érdekes gondolatokat. Folyamatosan új dolgokat ismerünk meg önmagunkkal kapcsolatban és napról-napra másként tekintünk a világra az új szemüvegünkön keresztül. Az önismeret útja nem könnyű, és nem is rövid. Egész életünkön át tart, ha egyszer rálépünk. Ezen az úton leszünk a segítségedre ezzel a workshoppal, hiszen tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy segítő kézre ilyenkor!

Találj rá arra az útra amire születtél

Úgy érzed, nem találod a helyed? Bármibe fogsz, mindent megunsz? Akkor még nem vagy a helyeden! Ebben a workshopban átadjuk Neked azt a tudást, amit Thaiföldön a buddhisták körében tanultunk meg az útkeresésről. Megspóroljuk Neked azt a több éves folyamatot, amibe mindenki belesik, mikor keresi a saját útját. Több füzetet írtunk tele Thaiföldön, amiket itt megosztunk Veled! Ha az életed útkereső szakaszában vagy éppen, akkor ez a workshop mindenképpen nagy segítség lesz a Számodra! Olyan feladatokat és módszereket ismerhetsz meg benne, amik megkönnyítik a döntési folyamatokat Benned, ezáltal közölebb visznek egy lépéssel a megoldás felé. Az útkeresés workshop segíteni fog abban is, hogy rátalálj életed hivatására, amit soha nem fogsz megunni!

Rakd ki az életedből a lehúzó embereket

A kapcsolatok témakör az egyik kedvencünk! Annyira hatnak ránk a körülöttünk lévő emberek és a környezetünk, hogy ezzel a témával mindenképpen foglalkoznunk kell, ha változtatni, fejlődni akarunk. 

Mindketten emlékszünk még, amikor nem a megfelelő emberek között töltöttük a napjainkat. Ezek az emberek folyton panaszkodtak, kritizáltak és imádtak szenvedni. Hogyan változtass Te is, ha olyan emberek vesznek körül,  akik mindig visszahúznak és nem támogatnak?  Ez a workshop segíteni fog neked, hogy helyretedd az életedben a kapcsolataidat és átértékeld őket. A Klub továbbá segít abban is, hogy hossszú távon új és értékes kapcsolatokat alakítsd ki, hiszen egy támogató közösséget építünk, aminek Te is a része vagy! Minket a közös érdeklődés és közös cél tart össze!

Győzd le az életedet hátráltató félelmeid

A félelem az egyik legnagyobb ellenségünk lehet egészen addig, amíg meg nem tanuljuk kezelni. Mind a ketten jól ismerjük a félelmet. Bár teljesen más dolgokat éltünk át fiatalon, a félelem mind a kettőnket elkísért. A félelem átszőheti minden gondolatodat és megakadályozhat abban, hogy cselekedni tudj. A negatív gondolatok szorongássá alakulnak, ami  hosszú távon egy ördögi kört eredményez, amiből nehéz kitörni. Ha Te is hajlamos vagy a szorongásra, a félelem-alapú gondolkodásra, akkor tudd, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. Mi is átéltük ezt, és éljük néha még mindig. Tudjuk milyen bekerülni a szorongó negatív gondolatok hálójába, túlgondolni mindent és félni olyan dolgoktól, amelyek nem reálisak. De van kiút belőle. Ebben segítünk Neked ebben a workshopban! Ráadásul erről a témáról sokat fogunk a következő hónapokban is beszélgetni, mert nekünk is szívügyünk!

Csináld végig amibe belekezdtél

Hidd el, hogy sokkal többre vagy képes, mint most gondolod! Sokkal több mindent bírsz el, mint sejtenéd! Ne félj, tedd magad próbára! Ha problémád van azzal, hogy bejefezd amit elkezdtél és kitarts, akkor ez a workshop jelenti a megoldást számodra. A kitartás tanulható, ezt tapasztalatból mondjuk! Mi sem voltunk mindig kitartóak, de az évek során úgy gondoljuk, hogy kitartóbbá váltunk, mint az emberek nagy része. Régebben például elhatároztuk, hogy rendszeresen eljárunk az edzőterembe, de pár hét után elhalt a dolog. Vagy kitűztük, hogy nem eszünk több feldolgozott ételt, de egy idő után sokkal könnyebb volt a gyorskaja, mint a főzés. De ez ma már nincs így! Amit kitűzünk magunk elé, azt végig is csináljuk, mert megtaláltuk azt a módszert, ami segít ebben. Ez a workshop segít Neked is abban, hogy túllépj az elméd alkotta korlátokon és kitartóbbá válj mint valaha.

Ne pazarold el a legfontosabb erőforrásod

Hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésedre álló időd az életben? Ez a workshop ebben fog a segítségedre lenni! Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben?  Soha semmit nem fejezel be időben? Mindig kicsúsznak a dolgok a kezedből? Mi is így éltünk évtizedeken át… de szerencsére néhány éve rátaláltunk egy módszerre, ami a megfelelő motiváció mellett képes kihozni az életünkből a legjobbat! Ennek köszönhetően mostanra jó barátok lettünk az idővel. Persze ez nem azt jelenti, hogy sok a szabadidőnk. Inkább úgy érezzük, hogy mindig jut időnk arra, amire szeretnénk és ez szerintünk jó dolog. Ezt a módszert tanítjukmeg Neked is ebben a workshopban. Kemény szülés lesz, de utána minden percét imádni fogod Az időmenedzsment tanulható dolog és ennek a workshopnak a segítségével Te is elsajátíthatod!

Segítünk összebarátkozni a kudarcaiddal

Régebben rettegtünk a kudarctól. Az iskolából és a környezetünkből azt tanultuk meg, hogy a kudarc rossz és el kell kerülni. Éppen ezért sokszor inkább nem is kezdtünk bele valamibe, csak hogy ne valljunk kudarcot. Ennél nagyobb hibát azonban nem véthetsz az életben. Ennek a workshopnak a segítségével számodra is eljön a pillanat és megérted, hogy a kudarc olyan része az életnek, mint az almának a héja. Ehető, sőt finom, persze ha megmossuk és nem a permetet nyalogatjuk le róla. A kudarc abban az értelemben, amit most gondolsz róla, nem létezik…  A Klubban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Rakd rendbe a pénzzel és a bőséggel való viszonyod

Sajnos általánosságban nagy igazság, hogy rengeteg régi családi mintát hozunk otthonról a pénzzel kapcsolatban. Mi például mindig azt hallgattuk, hogy pénzből mindig kevés van, hogy ne legyünk kapzsik, elégedjünk meg annyival, amennyi van és hogy gazdagnak lenni és bőségben élni csak becstelenül lehet. Ezeket,és az ehhez hasonló káros hitrendszereket romboljuk le ebben a workhopban, hiszen ezek a hiedelmek állnak közted és a bőség között! Hidd el, hogy Te is élhetsz bőségben, csak a hozzáállásodon kell változtatnod. Készen állsz rá?

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a Boldogság Ébresztő Táborban végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál!

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2021.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

200 db bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója 14 témakörben

A világ legjobb önfejlesztő szakértőinek a legfontosabb tanácsai és ötletei 15 perces összefoglalókba sűrítve. Legyen szó a személyes fejlődésed bármelyik területéről, itt biztosan találsz használható megoldást!

akiveteleselmekodja-cover-480

Mindfulness és boldogság

Meditáció, mindfulness és boldogság témakörökben tanulhatsz meg többet ezekből a könyvekből.

digitaliskorszulottei-cover-480

Nevelés

Van gyereked, vagy tervezel? Akkor semmiképp se hagyd ki az itt található könyveket.

alelekhelye-cover-480

Spiritualitás

A spirituális fejlődés az önismeret haladó szintje. Fedezd fel a lelked rejtett zugait ezekben a könyvekben!

koncentralj-cover-480

Hatékonyság és produktivitás

Ha számodra is fontos, hogy jól oszd be az időd és produktív legyél, akkor itt a helyed!

nekerjbocsanatot-cover-480

Karrier és siker

A karriereden szeretnél változtatni és sikeresebb lenni? Akkor válogass ezekből a könyvekből.

amilliomoselmetitkai-cover-480

Vállalkozás

Vállalkozás indításon töröd a fejed vagy netán már bele is vágtál? Biztosan hasznodra lesznek ezek a könyvek!

anovekedestitka-cover-480

Marketing

Ha a marketing jelen van a munkádban, akkor ne hagyd ki ezeket a könyveket!

fejezdbearobotolast-cover-480

Pénz és befektetés

Hasznos pénzügyi tanács mindannyiunkra ránk fér, és itt a legjobbaktól tanulhatsz!

amiveleljutottal-cover-480

Menedzsment és vezetés

Ezek a könyvek neked valók, ha vezető vagy menedzser vagy!

hogyanteljesitsjol-cover-480

Kreativitás

Kreatív embernek tartod magad? Akkor ezek a könyvek segíteni fognak kihozni magadból a maximumot!

idou-2j-1

+ 10 új könyvnek az összefoglalója kerül fel minden hónapban

A Boldogság Ébresztő Táborban jelenleg elérhető könyv összefoglalók (200 db) értéke összesen 798.000 Ft

Ha Te is ott akarsz tartani jövőre, amiről ma még csak álmodni mersz, akkor regisztrálj a Boldogság Ébresztő TÁBORBA

csalad-egeszseg-sziv-1024x621-sotet2

A TUDÁSTÁRBAN 90 napon belül megtanítom Neked azokat a lépéseket, amelyekkel képessé válsz átlépni a félelmeiden, hogy végre olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál! Jól hangzik, ugye? 🙂 De nem maradunk meg a szavak szintjén, mert egy 100%-ban gyakorlatorientált programot kapsz!

 

Az elmúlt 6 évben, a Boldogság Ébresztő Tábor indulása óta, több ezer visszajelzés alapján megismertem a leggyakoribb frusztrációkat, amik a leginkább visszatartanak bennünket a céljaink elérésében vagy a vágyaink megélésében!

Ha Te is érzed magadban a tettvágyat…

Ha Te is le akarod dönteni a megszokásaid falait…

Ha Te is jól akarod érezni magad a bőrödben…

Ha Te is boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz…

Ha Te is vágysz a siker nyújtotta biztonságra…

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a Boldogság Ébresztő Táborban végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál!

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2021.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]

Hogy néz ki a gyakorlatban a tudástár?

A tudástár használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden workshopot, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

A jobb oldalon láthatsz egy fotót: így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen összesen 12 workshopot, 200 könyvet és további útmutatókat érhetsz el.

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is kaphatod.

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2021.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#000000″ tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]
nethodito-ws-tablet
no-monitor-ferfi-sziv-animacio

Miért hallgass rám?

Szia, ZSÉ vagyok a Boldogság Ébresztő Tábor  alapítója.

Nem elméleti ember vagyok, hanem megvalósító. 2007 és 2012 között sikeresen vezettem egy elektronikai webáruházat, 2009 és 2013 között online marketing ügynökséget csináltam. .2018-ben hoztam létre a Boldogság Ébresztő Tábort. A Boldogság Ébresztő Táborral az a célom, hogy nyitottságra, tudatosságra és önfejlesztésre ösztönözzem a követőim.

Honnan jött a Boldogság Ébresztő Tábor ötlete? 6 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegségt miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ezt soha nem felejtem el. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. És emiatt az élmény miatt az egész élet egy végtelen önismereti út számomra 6 éves korom óta. Nem tartom magam motivációs előadónak vagy coachnak egyáltalán. Csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben!

Mentoraim, akiktől több mint 10 éve tanulok

Nekik köszönhető, hogy létrejött a Boldogság Ébresztő Tábor TUDÁSTÁR:

[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7191|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/bagdy-emoke-avatar.jpg|caption^null|alt^null|title^bagdy-emoke–avatar|description^null” name=”Prof. Dr. Bagdy Emőke”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7192|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/pal-feri.jpg|caption^null|alt^null|title^pal-feri|description^null” name=”Pál Ferenc”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7193|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/almasi-kitti-avatar@1x.jpg|caption^null|alt^null|title^almasi-kitti–avatar@1x|description^null” name=”Dr. Almási Kitti”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7194|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/villas1-1.jpg|caption^null|alt^null|title^villas1-1|description^null” name=”Villás Béla”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7206|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/muller_peter.gif|caption^null|alt^null|title^muller_peter|description^null” name=”Müller Péter”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7205|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/csernus_imre.gif|caption^null|alt^null|title^csernus_imre|description^null” name=”Csernus Imre”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7207|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/tari_annamaria.gif|caption^null|alt^null|title^tari_annamaria|description^null” name=”Tari Annamária”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7208|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/bojte_csaba.jpg|caption^null|alt^null|title^bojte_csaba|description^null” name=”Böjte Csaba testvér”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7209|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/vekerdy-tamas-avatar@1x.jpg|caption^null|alt^null|title^vekerdy-tamas–avatar@1x|description^null” name=”Dr. Vekerdy Tamás”][/ult_team]
[ult_team img_hover_eft=”” image=”id^7210|url^https://www.nethodito.hu/wp-content/uploads/2020/08/popper_peter.gif|caption^null|alt^null|title^popper_peter|description^null” name=”Popper Péter”][/ult_team]

Mit mondanak akiknek már segítettem?

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Nagy Enikő

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Imre

“Szerintem így jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Papp Tamás

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.”

Kiss Ágnes

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2021.01.17. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

[ult_countdown count_style=”ult-cd-s2″ datetime=”2021/01/17 21:59:59″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” timer_bg_color=”#ff4f5a” string_days=”NAP” string_days2=”NAP” string_weeks=”ÓRA” string_weeks2=”ÓRA” string_months=”HÓ” string_months2=”HÓ” string_years=”ÉV” string_years2=”ÉV” string_hours=”ÓRA” string_hours2=”ÓRA” string_minutes=”PERC” string_minutes2=”PERC” string_seconds=”MP” string_seconds2=”MP” tick_col=”#ffffff” tick_sep_col=”#ffffff” tick_size=”desktop:60px;” tick_line_height=”desktop:60px;”]