Tervezzük meg a weboldalad kinézetét

Arculat tervezés

(ÉRTÉKE: 4.900 FT)

Ha új weboldal készítésbe kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat.

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mit tartalmaz a Arculattervező kurzusunk?

A célom, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el, a lehető leggyorsabban. Ezt figyelembe véve raktunk össze egy kb. fél óra hosszúságú tréninget. Tudom, hogy rövid, de az induláshoz ez az a tudás, amire szükséged van!

1. Alapok

Először megnézzük, hogyan áll össze a tanfolyam és miért van szükségünk a különböző lépésekre.

Ezután egy jó logó ismérveit nézzük meg, hogy csakis olyan minőségi logót készíts majd magadnak, ami stabil alapot jelent majd az arculati elemeidhez és weblapodhoz.

2. Dizájn

Ebben a részben megmutatom, hogy miként készítheted el pár perc alatt ingyenesen vagy nagyon olcsón a kisarculatod legfontosabb elemeit, a logódat, névjegykártyádat és egyedi e-mail aláírásodat.

3. Hajrá!

A kurzus végéhez érve röviden összefoglalom a korábban tanultakat. Ha idáig eljutsz, már képes leszel teljesen önállóan ingyenesen vagy nagyon olcsón létrehozni saját design alapjaidat.

Ez rengeteget segít majd a projekted és a weboldalad létrehozásánál, így az elsajátított ismeretek megfelelő alapot nyújtanak további képzéseinkhez.

3 tipp az arculatod megtervezéséhez

Beszéljünk az álomprojektedről?

Foglalj időpontot egy ingyenes projekt tanácsadásra a megoldástervezővel még ma!