Hogyan hallgass a belső hangodra?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
ZsÉ
ZsÉ

Kételyek mindenkit gyötörnek. “Meg tudom csinálni? Képes vagyok rá? Miért pont nekem sikerülne?” De ezeken a kételyeken muszáj felülkerekedned. Mert ha nem teszed, azok hamarosan legyőznek.

Amikor belső iránytűnk üzen számunkra valamit, akkor igenis oda kell figyelnünk rá. Ha nem érzed jól magad egy munkahelyen vagy egy közösségben, akkor egy idő után észre fogod venni ezt a belső hangot. Nem leszel boldog, ha munkába mész vagy nem tölt el örömmel, ha bizonyos közösségekben kell időt eltöltened. Egy darabig mindenki azt gondolja, ez teljesen rendben van így és elfogadja a helyzetet, hiszen mindenkinek lehetnek rosszabb hangulatú napjai. Egy idő után azonban belefásulhatunk az ilyen helyzetekbe.

„Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy te milyen szeretnél lenni.” – Osho

Figyelmeztetlek, ha életed bármely területén azt kezded érezni, hogy nem segít hozzá céljaid eléréséhez, vagy úgy érzed, elvágyakozol onnan, ahol vagy éppen, akkor ne gondolkozz túlzottan sokat. Az idő az egyetlen valós erőforrásunk, ha mi nem gazdálkodunk vele jól, akkor ki fog? Az élet egy természetes rendszerben működik. A belső irányítás egy kicsit ezoterikus megközelítés, és sok racionális beállítottságú ember nem hisz benne igazán. Viszont pár dolgot nem árt, ha megértesz ezzel kapcsolatban.

Földünkön minden egyes élőlény – az embert kivéve -, minden helyzetben pontosan azt teszi, amiről tudja, hogy tennie kell.

Nem merülnek fel bennük kétségek ösztöneikkel kapcsolatban. Az állatok a megérzéseikre hagyatkoznak, amikor bajt észlelnek. A 2004-es Csendes-óceáni cunami idején, az állatok már jóval a katasztrófa előtt magasabban fekvő területekre húzódtak, ezzel megmentve életüket. Ezek tények. De mi választja el az embert attól, hogy ugyanennyire képes legyen hinni saját belső irányításában?/

A válasz egyszerű: a tudatosság. A belső irányítással szemben tudatosságunk szokott általában győzedelmeskedni. Miért? Mert a tudatosság leggyakrabban kételyt szül a belső irányítással szemben.

El kell felejtenünk kételkedni, és apró lépésekben meg tanulnunk hinni belső irányításunkban.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.