Hogyan készítsd el életed iránytűjét, ami segít az útkeresésben?

ZsÉ
ZsÉ

Az alapvető kérdés az, amelyet az ókori görögök az időszámításunk előtti V. században már feltettek: Milyen a jó élet? Hogyan definiálnád? Hogyan élnéd?

Hogyan válaszolnád meg a következő kérdéseket? Miért vagyok itt? Mit is csinálok igazából? Miért fontos az, amit csinálok? Mi az igazi célom? Mi ennek az egész létezésnek az értelme?

Nem baj, ha most még nem tudsz pontos válaszokat adni ezekre a kérdésekre. Az is elég, ha kíváncsi vagy rájuk.

Életed iránytűjéhöz az alábbi kérdésekre kell válaszolnod:

Mit jelent számodra a munka? Mire való? Miért végzed? Milyen a jó munka? Ha képes vagy megfogalmazni a munkafilozófiádat (mire való és miért végzed), akkor valószínűleg nem annyira mások alakítják az életed, hanem te, saját magad. Ez volna az iránytű első alkatrésze.

A második, a véleményed az életről! Hiszen mindenki vélekedik valahogy az életről. Lehet, hogy eddig nem öntötted szavakba, de megvan a saját elképzeléseid róla. Mitől lesz egy élet tartalmas? Miért érdemes élni? Mik az élet értékei? Hogyan viszonyul az életed a családod vagy a közösséged tagjaihoz, illetve bárki máshoz? A pénz, a hírnév, a személyes karrier mit jelent számodra? Kellenek ahhoz, hogy elégedett legyél az életeddel? Mennyire fontosak neked az élmények, a fejlődés?

A világban sokféle erőteljes hang szólal meg, amelyek hozzánk is eljutnak. Ezek mondják meg nekünk, mit és hogyan kell tennünk.

Mivel bizonyos életmodellek tartoznak hozzájuk, ezért ki vagyunk téve annak a kockázatnak, hogy véletlenül mások iránytűjét használjuk, és az ő életüket éljük. A leghatékonyabban úgy védekezhetünk a jelenség ellen, ha világosan megfogalmazzuk a munka és életszemléletünket, majd ennek alapján elkészítjük a saját, egyedi iránytűnket.

Az életcélunk meglehetősen egyszerű: koherencia (azaz összeegyeztethetőség)! Úgy kell következetesen élned, hogy könnyedén össze tudd kötni: azt, aki vagy, azzal, amiben hiszel és azzal ahogyan cselekszel.

Ha az életfilozófiád szerint hiszel benne, hogy a következő generációkra élhető bolygót kell hagyni, viszont egy olyan multinál dolgozol, amely környezetszennyező tevékenységet folytat, akkor nincs koherencia a hited és a tetteid között. Nem túl bonyolult. Ha ellentmondasz önmagadnak, annak csalódás és elégedetlenség lesz a következménye. Persze a koherens életben nem mindig uralkodik tökéletes rend. Inkább arról szól, hogy azt az értékeidhez igazodva éld, miközben a feddhetetlenségedet sem kell feláldoznod. Ha jó iránytű vezérel, képes vagy megkötni magaddal „értelmezhető” alkukat. Ha látod a kapcsolatot aközött, aki vagy, amiben hiszel, és ahogyan cselekszel, akkor tudod, hogyan tarthatod az irányt, hogyan küszöbölheted ki a feszültségeket, mikor köss kompromisszumukat, és mikor kell változtatnod.

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.