Hogyan azonosíts egy problémát és találd meg rá a megoldást?

ZsÉ
ZsÉ

Most itt vagyok! Írd fel ezt valahová nagy betűkkel, hogy minden nap szembe jöjjön veled. Miért? Mert ez emlékeztetni fog a következőkre… Nem számít honnan jöttél, hová tartasz, mivel foglalkoztál eddig. Semmiről nem késtél le, és nem is érkeztél túl korán!

Nincs értelme hibásan megválasztott problémákkal foglalkozni. Általában, úgy határozzuk meg a problémáinkat, hogy valami hiányzik.

Ismerős érzés, ugye? Azonban mindenkinek hiányzik valami, mindig! Neked is vannak problémáid, a barátaidnak is vannak problémái, és igazából a Földön élő összes embernek vannak problémái. A legfontosabb ezért annak eldöntése, hogy melyik problémával kell foglalkoznod, hiszen akár egy életet is elvesztegethetsz arra, ha a rossz problémát választod.

A probléma megtalálása + a probléma megoldása = elégedett élet

Milyen problémák vannak, és hogyan kezeld őket:

1. Vannak a gravitációs problémák:

Ezek valójában nem is problémák, mert nem kezelhetők. Sokszor problémának látjuk őket, de akárcsak a gravitációval, ezzel sem tudunk mit kezdeni. A gravitációs problémák, az élet kész tényei. Nem lehetsz például sebész 1 év tanulással. Hiába akarod, hiába teszel meg mindent. Egyszerűen ehhez többet kell tanulni. A gravitációs problémákra az egyetlen lehetséges reakció az elfogadás.

2. Vannak horgony problémák:

Ezek általában sokáig meg nem oldott problémák, amik a hajó horgonyához hasonlóan egy helyben tartanak minket, és akadályozzák a mozgásunkat. A gravitációs problémákkal ellentétben viszont ezeken tudatosan lehetne változtatni. Alapvetően ezt a jelenséget az okozza, hogy leragadunk az első gondolatnál és ahhoz mérünk mindent, miközben ez nem tükrözi a valóságot. Aki a rossz megoldásnál horgonyoz le, annak a helyzete elkerülhetetlenül tovább romlik. Kezelhető problémából ne csinálj horgonyproblémát.

3. Végül pedig vannak felnagyított problémák:

Ezek azok a problémák, amelyeknek nagyobb feneket kerítünk, mint az valójában érdemelne. A hétköznapokban talán erre a problématípusra pazaroljuk a legtöbb időnket. Akarunk valamit, de okokat keresünk, hogy inkább a kényelmünknél maradjunk és lemondjuk róla. Belső játszmák… így is hívhatnám őket.

Az életed és az útkeresésed akkor válik érthetővé, ha sikerül időben beazonosítanod a problémáid típusát. Mert ennek köszönhetően értelmezni és megoldani is képes leszel őket.

Milyen gyakran történik meg, hogy belekapaszkodunk az első gondolatba, és úgy véljük, minden választ tudunk arra, aminek valójában soha nem néztünk utána? Milyen gyakran próbáljuk megvizsgálni magunkban, hogy valóban a megfelelő problémával foglalkozunk-e?

Íme egy gondolat, amellyel rengeteg időt – hónapokat, éveket – spórolhatsz meg: a valóságról van szó, amely ellen az emberek foggal-körömmel, minden erejükkel küzdenek. Ugyanakkor bárhogy vitatjuk, bármit teszünk, mindig a valóság győz. A valóságot nem gyűrhetjük le, nem verhetjük át, és nem alakíthatjuk a saját akaratunk szerint. A lényeg tehát, hogy ne ragadj le ott, ahol esélyed sincs a sikerre!

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.