A nyitott gondolkodásmód 5 alapelve

ZsÉ
ZsÉ

A nyitottság a világra elengedhetetlen az életben, akkor pedig különösen, ha éppen útkereső fázisban vagy. Hiszen ha nem vagy nyitott, akkor nem láthatsz meg új lehetőségeket és elzárkózhatsz olyan dolgoktól, amik előbbre vihetnek. Az alábbi 5 alapelv segíteni fog, hogy elsajátítsd ezt a gondolkodásmódot:

1. Légy kíváncsi:

Mekkora kíváncsiság van benned? Utána szoktál nézni azoknak a dolgoknak, amik szembejönnek veled, de nem érted őket teljesen? A kíváncsiság az egyik legmeghatározóbb tulajdonság. Ez hozta meg korábban a felfedezőkedvet. A kíváncsiság viszi előbbre a világot. A kíváncsiság feszegeti a korábban elfogadott határokat. De mindegyiknél fontosabb, hogy ettől leszel szerencsésebb, mert a kíváncsiság az oka annak is, hogy néhány ember mindenben lehetőségeket lát.

2. Próbálj ki új dolgokat:

Semmi értelme ölbe tett kézzel üldögélni, és azon töprengeni, hogy mihez fogj hozzá…  A dolgoknak neki kell állni, az élet ettől halad előbbre. Gyakran követsz el hibákat, míg végül rátalálsz arra, ami működik? Akkor te is szeretsz kipróbálni új dolgokat. Ne ragaszkodj körömszakadtáig minden szokásodhoz az életben. Vágj bele új dolgokba, mert ennek a segítségével ismerheted meg önmagad, és hogy mit is szeretsz igazán csinálni.

3. Fogalmazd újra a problémákat:

Az átértelmezés a megfeneklés legjobb ellenszere. Szóval fogalmazd újra a dolgokat! Az élet megtervezése olyan átértelmezések sorozata, amelyek lehetővé teszi a visszalépést, elfogultságaink kiértékelését, és teret nyitnak az új megoldások előtt. Te mennyire fogadod el a meglévő problémákat és szabályokat?

4. Gondolj arra, hogy ez egy folyamat:

Az élet nem egy dolog, hanem egy élmény. Az élet alakítása egy nagy utazás, amelynek során nem a végállomásra kell koncentrálni, hanem mindig csak a következő szakaszára, a következő kanyarra. Ettől nyer értelmet a folyamat. És mindig azok élvezik a leginkább ezt a folyamatot, akik a kanyarra figyelnek, mikor éppen odaérnek, nem pedig azok, akik már a célba akarnak lenni, miközben arról fogalmuk sincs, az hol van.

5. Kérj segítséget:

Hoppá mi? Nem gondoltad volna ezt ide? Pedig az életed formálásában talán az együttműködés lehet a legfontosabb dolog. A jelentése egyszerű: nem vagy egyedül! Soha egyetlen problémáddal vagy kihívásoddal sem vagy egyedül. Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a világfájdalom bennünk van, és ezt senki nem értheti meg, de ez csak egy áldozatszerep. Nem egyedül kell kitalálnod, hogy mit is kezdj az életeddel. Az élet egy együttműködési folyamat, amelyben a legjobb ötletek néha másoktól származnak. Egyszerűen csak kérdezned kell, persze a jó kérdést azért fel kell tenned. De amikor kinyújtod a kezed, mások megfogják azt, hidd el.

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.