3 tévhit, ami megakadályoz abban, hogy álmaid életét éld

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
ZsÉ
ZsÉ

Az élet a folyamatos változásról szól. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor saját magadnak szabotálod azt, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál. Az emberek mindig másra vágynak, mint ami jelen van az életükben. Valamire, ami eddig nem volt része az életüknek. Élményre, izgalom, örömre, boldogságra, bőségre…

Ez jól is hangzik, van azonban 3 tévhit, amik rögtön megakadályozzák már a gondolatainkkal való játékot is:

1. tévhit: A végzettségem határozza meg, hogy mivel foglalkozhatok

2. tévhit: Aki sikeres, az boldog, tehát sikeresnek kell lennem ahhoz, hogy boldog lehessek

3. tévhit: Elmúltam már X éves… nekem már túl késő

Valószínűleg Nálad is betalált valamelyik, igaz? Pedig mindegyik tévedés. Meg is mutatom, hogy miért:

1. tévhit: A végzettségem határozza meg, hogy mivel foglalkozhatok

Magyarázat: A felsőfokú diplomával rendelkezők háromnegyede nem a tanult szakmájának megfelelő területen fog dolgozni végül. Ez egy statisztikai tény, szóval ez a tévhit csak gondolati kapaszkodó a biztonsághoz.

2. tévhit: Aki sikeres, az boldog, tehát sikeresnek kell lennem ahhoz, hogy boldog lehessek

Magyarázat: Az igazi boldogsághoz egy ember számára a megfelelő életet kell kialakítani. Sokszor ajánlottam már John Izzo: 5 titok, amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz című könyvét. Ebben sok szép kort megélt ember meséli el, hogy mi is a boldogság igazi kulcsa. De a pénz nincs köztük. Tehát ezt is megcáfoltuk.

3. tévhit: Elmúltam már X éves… nekem már túl késő

Magyarázat: Soha nincs késő a vágyott élet kialakításához. Azért teljesen mindegy az életkor, mert valójában a jelen pillanatban azzal kell elszámolnod, hogy mihez kezdesz a még rendelkezésre álló időddel. Teljesen mindegy, hogy 10-20 vagy 60 év áll még előtted. A lényeg az, hogy ha nem lépsz most, akkor azt megbánhatod később. Lehet még 10 jó éved… érted? Ha lehet 10 jó éved, nem mindegy, hogy mennyi rossz van mögötted?

Az életünk kialakítása rengeteg átértelmezést igényel. Nem tudjuk pontosan megtervezni az egész életünket. Miért mondom ezt? Mert nem csak egyetlen tökéletes megoldás létezik az életünkre. Az életünket többféleképpen alakíthatjuk, és mindegyik változat tele van reményekkel és felfedezésekkel.

Az élet nem dolog, hanem élmény

Az élet a változásról, a folyamatos fejlődésről szól. Nem egy statikus valami, ezért nem gondolhatunk rá úgy, mintha állomásokból állna. Életünknek persze vannak állomásai, de ezek a csak a múltba visszatekintve nyernek értelmet, a jelenben és a jövőre vetítve kétségesek. Valójában senki sem tudja, mi is akar igazán lenni. Még azok sem, akik teljesen egyértelmű választ adnak, például orvos vagy mérnök. Mert ezek is csak bizonyos irányok, és az úton minden egyes lépésnél kérdések sokasága merül fel. Folyamatokban kell gondolkoznunk ahhoz, hogy kitaláljuk, mi legyen belőlük, kivé akarnak fejlődni, és hogyan teremtjük meg azt az életet magunknak, amelyre legbelül vágyunk.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.