Te félsz a félelemtől?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
ZsÉ
ZsÉ

A félelemtől való rettegésünk visszatart minket a maszkunk levételétől. Ha félsz a magánytól, tök mindegy, hova mész, mindenhová a magányt viszed magaddal. Ha félsz a szegénységtől, akkor a szegénységet látod magad körül, mindegy hogy mennyi pénzed van. Így vagy úgy, de az életed azzá lesz végül, amit gondolsz róla.

Életedben minden rossz arra a mintára épül, amit a félelmeid miatt vonzol magadhoz. És ez egészen addig ismétlődik, amíg nem szűnik meg benned a félelem.

„Ahányszor a biztonságot választjuk, a félelmet erősítjük.” Cheri Huber

Problémáink kulcsa a feldolgozatlan és befejezetlen emlékeink / élményeink / tapasztalataink értelmezése.

Ha egy gyerek nem tudja, hogyan kezelje a fájdalmat vagy a félelmet, abban az esetben bizonytalanság alakulhat ki benne. Ha ezt a bizonytalanságot nem oszlatják el a szülők az iránymutatásukkal, akkor a gyermek elveszik saját feldolgozatlan emlékeiben. Ennek köszönhetően kifejleszt egy védőréteget hogy megbirkózhasson ezekkel a fájdalmas tapasztalatokkal. Védekezési mintáink az élet minden területére kiterjednek – párkapcsolat, gyereknevelés, munka, vállalkozás, stb… Ezek határozzák meg, mit fogadunk be, mit kerülünk el és mire összepontosítjuk a figyelmünket az életben. Védelmezőnk egész életünkön át képes megmaradni bennünk. Jelenlétével pedig befolyásolhatják döntéseinket, ami miatt sok mindent elmulaszthatunk az életben.

„Rengeteg dolgot (jókat és rosszakat is) annak érdekében teszünk, hogy elnyerjük mások bizalmát.” Randall Parker

Bang! Arra kérlek, a fenti idézetet olvasd még el vagy tízszer! Azt gondolom, ezt a mondatot nem lehet elégszer tudatosítani, annyira fontos megérteni a mögötte meghúzódó szándékainkat. Annak érdekében, hogy elnyerjük mások bizalmát, védelmezőnk megmutatkozhat egy szeretetre méltó ember álarcában, hogy elrejtse az elutasítást vagy a magányt.

Mindenben az elutasítástól való fájdalmat akarjuk elkerülni.

Viselhetjük akár a megmentő maszkját is. Ilyenkor azért segítünk másoknak, hogy eltakarjuk a világ elől az elhagyottságunk okozta félelmünket – miközben arra vágyunk legbelül, hogy minket mentsen meg valaki. Azt akarjuk érezni, hogy másoknak szükségük van ránk. De védelmezők úgy is feltűnhet az életben, hogy túlzott szeretettel tart másokat az irányítása alatt. Ha ilyen történik, akkor azt igyekszik megadni másoknak, amiben gyermekként hiányt szenvedett. Viszont ezzel nem vállalja azt a kockázatot, hogy önmaga számára kérje/megkövetelje mindezt, hiszen retteg az elutasítástól.

Mások személyiségét könnyen meg tudjuk ítélni a viselkedésük alapján, de amikor rólunk van szó, mindig a környezetünket okoljuk ahelyett, hogy a saját játszmánkat értelmeznénk. Mindenkinek van vakfoltja, ami miatt képtelen igazán önmagába tekinteni.

Addig nem lehet igazságot  szolgáltatni, amíg ítélkezünk mások felett.  De az ítélkezés is néha álarcba bújtatott irányítás formájában jelenik meg. Hiszen van, hogy iszonyú akaratosan próbálunk meggyőzni másokat valamiről, amiben mi magunk sem vagyunk biztosak. Mert ha tényleg hiszünk abban, amit csinálunk, akkor senkit nem kell szükséges meggyőznünk a saját igazunkról. Ezt nagyon sokáig tartott megtanulnom, és megmondom őszintén, a mai napig nem mindig vagyok képes irányítani. Hiedelmeink erősebbek nálunk, hiába tanultunk meg valamit tudatosan, sokszor képesek visszarántani bennünket. De ettől nem szabad megijedni, ez az élet természetes fejlődési folyamata.

„Csak én formálhatom meg azokat a szavakat, amelyek megbánthatnak.” Nilakanta Sri Ram

Változtatnunk kell a világképünkön, mely az igazságtalanság rejtett emlékén, sérelmeinken és csalódásainkon alapul. Ha ezt sikerül megváltoztatnunk, képesek leszünk harc nélkül szembenézni az az élet valódi oldalával.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.