3 lépés, ami jelenleg elválaszt mindentől amire vágysz

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
ZsÉ
ZsÉ

Mi a különbség egy sikeres és egy sikertelen ember között? Hogyan lehetséges, hogy hasonló háttérrel, és hasonló körülményekkel induló emberek teljesen máshová keverednek az életük során. Ebből a cikkből megismerheted a hosszú távú fejlődés valódi titkát – ami mondjuk igazából nem is akkora titok, csak így bulvárosabban hangzik.

Sokan fekszenek le úgy esténként, hogy azt mondják maguknak: „majd holnap lesz a nagy nap” vagy „majd holnap végre a tettek mezejére lépek”. Sokan úgy gondolják, hogy mindig a holnap a megfelelő alkalom szembenézni a belső démonokkal vagy legyőzni az életünket korlátozó körülményeket.

De sajnos amíg a „megváltó holnap” az egyetlen menedékünk, addig soha a büdös életben nem kerülünk közelebb ahhoz az élethez, amire legbelül vágyunk.

A probléma a legtöbb esetben azonban nem a céljainkkal, vagy önmagunkkal van. De tovább megyek, még csak nem is a hozzáállásunkkal. A valódi probléma a megközelítésünkkel van.

A felgyorsult világunk teljesen szétcseszte a realitásunkat sok esetben. Valamiért totálisan hiszünk benne, hogy majd egy reggel, miután kipattanunk az ágyból, egyetlen csettintésre megváltoztathatjuk az egész életünket. Azt gondoljuk, ha majd a jövőben hozunk egyetlen döntést, akkor minden kurva jó lesz és minden megváltozik (mint a filmekben).

Pedig ez elég valószínűtlennek hangzik, nem? De akkor hogyan tudjuk legyőzni a félelmeinket és a külső hátráltató körülményeket, hogy végre kilépjünk abból a szarból, amiben már évek óta lubickolunk?

1. Először is, az azonnali eredmények helyett koncentráljunk a folyamatos fejlődésre.

Gyorsan akarunk sikert, gyorsan akarunk sok pénzt, gyorsan akarunk mindent és ez lesz végül a vesztünk. De igazából a hosszútávon kifizetődő, lassabb változások hoznak igazán pozitív eredményeket az életünkbe.

A XXI. század tragédiája az ember szempontjából, hogy mindent „most” akarunk. Gyorséttermekben eszünk, mert már az ételek normális elkészítési idejét sem vagyunk hajlandóak kivárni. Majd miután bezabáltunk, utána azonnal le akarjuk adni a súlyfelesleget is. Persze azt is inkább csodatablettákkal, nem melóval és izzadsággal a konditeremben… nyilván!

De erre én azt mondom neked, hogy felejtsd el ezeket a baromságokat! Felejtsd el az azonnali eredményeket, mert olyan nem létezik! Csak eladták nekünk a reklámok. Inkább kezdj el a hosszú távú fejlődésre koncentrálni, mert így végre a sok kudarc helyett igazi sikerélményekben lehet részed.

2. Oké, de akkor mégis min múlik az eredményesség vagy a sikeresség? Hát a szokásaid! Kizárólag, csakis a szokásaid!

A szokásaink pedig a döntéseinktől függnek. Néha nem akarjuk bevallani magunknak, de az életünk alakulásáért a saját döntéseinken keresztül vezet az út. Sokszor talán látszólag jelentéktelen döntések akadályoznak meg bennünket az eredmények elérésében. Mert végülis ki akar direkt elhízni vagy kudarcot vallani szándékosan? Nem vagyunk ekkora hülyék.

De néha mégis megfejeljük a padlót és néha mégis belecsúszunk az élet gödrébe. Hogy mégis miért? Néhány apró és jelentéktelennek tűnő döntésünk miatt.

Tegye fel a kezét, aki már legalább kétszer leszokott a cigiről! Nekem másodszorral sikerült végleg (egyenlőre). Ha te is tapasztaltál már ilyet vagy hasonlót, akkor pontosan tudod mit értek, egy-egy apró és jelentéktelennek tűnő döntés alatt. Nehéz beismerni, hogy egyedül saját magunk vagyunk felelősek a tetteinkért. És még nehezebb felismerni, hogy kizárólag saját magunk változtathatunk az életünk irányán.

Azt pedig már sokszor egyenesen képtelen is felfogni az agyunk, hogy az egész életünk összessége azoknak a kicsi tetteknek a következménye, amiket minden egyes nap, minden egyes órájának, minden egyes percében csinálunk!

Most már érted miért olyan elképesztően mocskosul fontos figyelni arra, hogy milyen szokások uralkodnak az életünkben?

3. De mégis hogyan kezdjek neki az új szokások kialakításának?

Tapasztalatból mondhatom, hogy elkezdeni a legnehezebb. Nem cigi nélkül élni a nehéz, hanem nemet mondani rá, amikor mindenki más szívja körülötted. Amikor pl. én leszoktam cigiről teljesen tudatosan nem mentem sehova 1 hónapig, ahol cigifüsttel találkozhattam volna.

Ha változtatni akarsz az életeden, akkor képesnek kell lenned felülkerekedni a lustaságodon és a kényelmeden. Mert új és jó szokásokat kialakítani melós. Ha könnyű lenne, akkor mindenki ezt csinálná. Mindenki feszes combokkal és kockahassal szaladgálna az utcán. De nehéz, sőt néha embertpróbáló, de megéri. Megéri, mert amikor átúszol a saját kis szarosfolyódon és visszanézel, akkor megkönnyebbülsz, hogy te már nem fulldokolsz a szartól, hanem végre tiszta levegőt szívsz és talaj van a lábad alatt.

Elég szemléltető hasonlat volt ez a jó és a rossz szokásokra, igaz? 

De mesélek egy másik jó példát a szokásokról. Michael Phelps edzője 12 év alatt, mindössze egyszer engedte meg, hogy korábban befejezzék az edzést 15 perccel, egy iskolai tánc miatt. Phelps tehát minden nap, folyamatosan lendületben volt, fegyelmezetten és kiszámíthatóan edzett. Ez vezetett végül a nyolc olimpiai aranyéremhez, amit pályafutása során megnyert.

Ennyi!

Az egyetlen igazi kérdés, hogy hajlandó vagy-e megfizetni az álmaid árát!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin

Nethódító Campus Klubtagság

Azonnali hozzáférés az oktatási rendszer tudásanyagához. Nézd csak, ez itt mind a tiéd, alig 1 perc és 1 csekély havidíj választ el tőle:

Több, mint  száz  marketing ötlet: blogcím, kurzus, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több, mint  száz  marketing eszköz, ami azonnal hatékonyabbátudja tenni az életed

Több száz előre megírt marketing sztori: emailek, hirdetések, landing oldal sztorik.

Több száz előre megírt marketing szöveg: emailek, hirdetések, landing oldal szövegek és videó szkriptek.

Több száz előre megírt Facebook marketing hirdetés: kész kampány hirdetési sablonok és szövegek.

Több mint száz marketing könyv összefoglalója a legnagyobb marketinges guruk tollából. Olvass Te is a legsikeresebb marketing technikákról és alkalmazd azonnal a saját piacodon!

HOGYAN TERVEZD MEG A WEBOLDALAD?

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldaladat.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot tudsz majd készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

HOGYAN KÉSZÍTS PROFI ARCULATOT EGYSZERŰEN?

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A WEBOLDALAD SZILÁRD ALAPJÁT?

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

HOGYAN KREÁLJ BÁRMIT A BUDDYBOSS-AL?

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Buddyboss használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

HOGYAN ADJ EL A NETEN?

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Buddyboss kurzusokban megszerzett ismeretekre.

HOGYAN KÉSZÍTS ONLINE TANFOLYAMOT?

Hogyan készítsd el az első online tanfolyamodat és keress havonta több 100.000 Ft-ot az értékesítésével, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru, Buddyboss és a WooCommerce kurzusokban megszerzett ismeretekre.